![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa am sa fac, cum spui. ![]() Sa te binecuvanteze Dumnezeu! Last edited by Melissa; 11.03.2011 at 10:15:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti reamintesc ce am scris eu raspunzand lui camy_d: "Parintele Teofil Paraianu are mai multe greseli, nu putem lua ca litera de lege tot ce a spus. De exemplu mai zicea ca un ortodox se poate impartasi la catolici daca nu are o biserica in apropiere. Parintele avea unele pareri diferite fata de ceilalti duhovnici. " Apoi tu ai scris urmatorul mesaj: "Siiiigur ca da! Ne permitem noi acum sa spunem ca parintele Teofil, ARE MAI MULTE GRESELI! Bravo Cataline! Poti da mana cu Colaps! " La-i bagat si pe Colaps, desi nu stiu exact ce scrie, presupun ca nu te refereai la ceva bun. Si apoi tot tu te superi, ca altii nu scriu exact ce iti place tie. Trebuie sa intelegi ca avem pareri diferite. Si acum putem termina discutia asta fara rost. P.S. Eu imi cer scuze pentru ce am gresit fata de tine. Last edited by catalin2; 11.03.2011 at 10:16:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar am sa ma rog pentru voi! Doamne ajuta Cataline! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am stiut la ce te referi, am crezut ca spui despre bioenergie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O iubita...cei care procedeaza astfel sunt limitatii ....prea seci in ingustul oglinzii in care nu se surprind pe ei ci doar pe celalalt....Lasa-i....ignora-i, nu te risipi....Cine are ochi te vede , cine are urechi te aude, iar sufletul Dumnezeu ti-l cunoaste si asta este tot ce importa....Iarta-le micimea , vine din neputinta lor...Domane ajuta! ![]() |
|