![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
exista o brosurica care se numeste indreptar de spovedanie si acolo e toata lista A te machia este pe lista Faptul ca acest lucru este normal, ca ne face sa ne simtim bine etc e alta treaba Nu putem relativiza lucrurile in functie de noi. Este normal sa faci sex, te face sa te simti bine etc dar din perspectiva crestin ortodoxa este pacat.
Un crestin nu are nevoie de gimnastica...face metanii Dar pana la urma asa cum scria maica teresa intr-un poem nu e intre tine si oameni ci intre tine si Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
se pare ca este cel mai bun exercitiu Pune in miscare toti muschii (am discutat cu un s[ecialsit in domeniu) Foarte indicat pentru muschii abdominali etc
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cred ca ne gandim prea departe.sa ne aducem aminte cand Iisus ii mustra pe farisei si pe cei care tineau cont de regulile iudaice dar nu implineau faptele care cu adevarat conteaza,cum ar fi iubirea de semeni,rugaciunea,smerenia,etc.Dumnezeu in primul rand asta cauta de la noi.eu nu cred ca se afla pe forum vreun calugar ca sa-si puna asemenea probleme.suntem mireni si traim normal dar nu cred ca ar trebui sa ne facem atatea probleme daca sunt rele cremele anticelulitice sau eu stiu ce altceva.poti sa nu foloseti nimic pentru corp,daca sufletul ti-e gol toata curatia ta trupeasca ti-e in zadar.asa cum Iisus a spus sa dam cezarului ce-i al cezarului,asa cred ca se cere sa dam societatii in care traim niste lucruri de bun simt,cum ar fi sapunul,epilatul sau alte lucruri.aceia care nu folosesc sapun sunt acei calugari carora trupul le miroase a flori datorita sfinteniei lor dar nu aveti aceleasi pretentii si de la voi,cum sa nu aveti aceleasi pretentii nici sa va miroasa trupul a flori dupa moarte,precum lor.
|
|
|||
|
|||
![]()
???bla-bla-bla......Cate dintre voi au mers la un interviu imbracate saracacios,nefardate?Fiti siguri ca pe angajatori nu-i intereseaza ca esti curat,prima impresie :eleganta,bunul gust in potrivirea hainelor,accesoriilor conteaza inainte de a apuca sa te prezinti.Tinuta:iata cartea de vizita.Din pacate.Eu sunt dintre aceia care apreciez calitatile,virtutile sufletului,dar eu personal cand trebuie sa rezolv o problema,sunt atenta la detaliile care tin de ^spoiala^.De exemplu eu sunt cadru didactic.Directoarea scolii atrage atentia ori de cate ori vede vreo colega mai sleampada,neglijenta,ori imbracata nepotrivit(in cancelarie exista niste reguli printre care se face referire la tinuta vestimentara a dascalilor:elegant,decent,bijuterii care sa nu epateze,culori optimiste....ce parere aveti?)Impreuna cu sotul meu aveam de rezolvaqt o problema legata de un transfer al lui la facultate,intr-un alt oras;ne-am infatisat episcopului imbracati decent,f.simplu,ne-a tratat ca pe niste cersetori,ne-a respins cererea.Nu peste multa vreme eu incapatanata am hotarat sa nu renuntam si am mai mers odata singura.Am avut mare grija cum m-am gatit eleganta impecabil,accesorii potrivite smerenia am vazut ca nu tine,asa incat cu foarte multa demnitate(ca m-a mirat pana si pe mine curajul meu) am mers si am intrat in audienta,i-am povestit episcopului cum stau lucrurile si minune!sotul meu a primit transferul(nu va ganditi Doamne feri la prostii).Bine Dumnezeu m-a ajutat clar in demersul meu,dar...nu cred ca ar fi dat doi bani mpe mine acel episcop(care sa ma ierte d-zeu e f.trufas),nu ar fi stat sa ma asculte in veci.Sotul meu a incercat sa-l abordeze de vreo 5-6 ori fara succes,desi avea motive f.intemeiate sa ceara transferul....ce mai ziceti domnilor,care puneti etichete?
|
|
|||
|
|||
![]()
fratilor,fiti mai ancorati in realitate...:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu o vedeta care tot ce face este natural si arata destul de bine nu se vopseste pe par ..dar am uitat cum o cheama parca era de la antena 1
Ziaristii spuneau ca arata mai bine ca Simona Patruleasa. |
|
|||
|
|||
![]()
cat despre machiaj fiecare cu pacatul lui cand o sa incep sa urasc pacatul asta probabil nu o sa ma mai machiez nici eu.Pana atunci,traiesc in lumea asta in care fiecare cosmetizeaza cate ceva...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tin sa iti spun ca vin de la un interviu de angajare si NU am fost machiata si sub nici o forma imbracata indecent ori 'saracacios' si cu toate aste anu am obtinut postul. dar asta nu s-a intamplat din acuza vestimentatiei, ci din cauza nepregatirii mele profesionale (pregatire ce lipseste deoarece tocmai am absolvit liceul). :D Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre podoabe si machiaj | ortodox4life | Generalitati | 117 | 24.09.2009 12:21:11 |
|