![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
eu cred ca cele mai mari virtuti sunt iertarea si iubirea. Doamne ajuta!
|
|
|
|||
|
|||
|
De acord cu tine, numai că ce ai citat tu anterior era parte dintr-o postare nițel off-topic.
|
||||
|
||||
|
Citat:
am facut (avut) mica eroare! Doamne ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nu ... in praful ce-l inlaturi in prag, in fuga de noapte cand cerul se-aprinde de-albastru, in glasul slefuit al apei ce se toarna-n vin, in painea culeasa din roua cand devine prescura... |
|
|
||||
|
||||
|
Si sinceritatea .
|
|||
|
|||
|
am intalnit un inger...
zbura, mergea, inota tacea ... mai ales tacea I-am strigat: da-mi cuvant de folos pentru macar o secunda tacea Da-mi secunda sa tac impreuna cu tine sa tac orice-ntrebare orice raspuns orice strigat orice uimire tacea da-mi roua sa spal cuvantul rostirea indemnul sfatul pacatul tacea am luat aceasta arma sa pot cuvanta |
|
|
||||
|
||||
|
. . . si rabdarea ( dar e atat de "rara" ! )
|
|||
|
|||
|
"De la aproapele ne vin si iadul, si raiul."
|
|
|
||||
|
||||
|
Sa-ti iubesti aproapele , da , e chiar o virtute , si ea devine pe atat de valoroasa , cu cat musai trebuie sa-ti iubesti vrajmasul , dusmanul , cel ce te cleveteste , te judeca . te invidiaza . . . Aici ne masuram iubirea , nu selectiv . . . , dar greu si cu asta . . . !
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Importanta RUGACIUNII | cristiboss56 | Rugaciuni | 415 | 23.05.2017 17:57:07 |
| Intrebare Importanta | ggmarius | Generalitati | 5 | 19.07.2011 10:26:09 |
| O importanta intrebare.... | AndruscaCIM | Botezul | 19 | 23.09.2009 23:25:40 |
| o nelamurire importanta | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 12.09.2007 10:07:11 |
|
|