![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Un crestin din BOR.
Vreau sa lansez o ipoteza: Cele doua fete sunt din BORR (biserica pe stil vechi) si ca atare preotul a alungat niste eretice (punctul de vedere BOR). Cum actiunea unui preot sub ascultare (a IPS Streza) nu poate sa cada sub influenta diavolului este practic demonstratia ipotezei???? Context: in zona Sibiului exista o manastire a BORR in constructie care se afla sub ascultarae BORR din Bucuresti. |
|
|||
|
|||
![]()
este exact ce lipsea: cireasa de pe tort... chiar ma gandeam ca nu-si mai arunca nimeni gunoiul din propria curte intr-a noastra... cine te-a "luminat" sa spui aberatia asta? prezenta unei Biserici Ortodoxe de Rasarit pe acolo, prin zona, nu atesta faptul ca cele doua fete apartin de ea...
lacu_s ar putea confirma... |
|
|||
|
|||
![]()
Crestin din BOR
Am gresit ca am formulta prea direct ca ar apartine de BORR dar doream sa spun altceva: BORR prin diversi cetateni fac o propaganda inflamata cu tema ecumenismului si a patriarhului si in acest fel unii cad in ispita. Pe de alta parte de ce sari in sus? Ai la activ cel putin juma de an de aruncat in ograda noastra numai invective. Ia mai smerestete si tu o data. Sa ma scuze cei de buna credinta din Borr. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca un ortodox de pe nou mai poate fi salvat, odata ce cad in erezia ecumenismului (spre care patriarhul BOR isi indreapta turma) cu greu mai poate fi salvat. iar eu nu ma leg de patriarh in sine, ci de erezia spre care merg unii pastori impreuna cu turma lor. Citat:
eu, ca simplu crestin, postez pe acest forum... comunic cu voi de cateva luni. mereu mi-am spus parerea... ca si voi... pro sau contra... acum s-a intamplat sa fie nenorocirea asta... s-au deschis topicuri in care se vorbeste pe aceasta tema sau ceva legat de ea... nu e normal sa-mi spun si acum parerea? intamplarea face ca acum e diferita de a voastra, iar voua nu va convine! daca vreo cunostinta de-a voastra spune ca Hristos n-a fost decat un prooroc, ce-ati face? ati tacea? l-ati lasa in ratacire? asa sa ma intelegeti si pe mine... ca daca as fi vrut raul cuiva... oho... cate as mai fi spus... Citat:
am primit un pliant de la Martorii lui Iehova in preajma unei biserici oficiale... ce-ar fi trebuit sa cred? ca un ortodox din BOR face reclama iehovistilor? asta e diferenta... |
|
|||
|
|||
![]()
si mai inseamna ceva ...ca a trebuit sa vina cineva din BORR ca sa demonstreze acolo pentru noi ortodocsii din BOR, cam trist fratilor, nu credeti?
Trebuie sa vina fratii si surorile Ispitei_ta-le din BORR ca sa ne spuna ca nu este bine ca masoneria sa puna stapinire pe Patriarhie, chiar si ca averitzare...ar trebui sa-i laudam nu sa le dam in cap! in timp ce diavolul se tavaleste pe jos de ris, vorba lui cos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Crestin din BOR
Sa lasam lucrurile sa curga. Pomul bun dupa roade se cunoaste iar cel cu roada rea se taie si se pune pe foc. Cum spunea parintele Rafail Noica, cum putem sa ne opunem noi la ceea ce Dumnezeu a ingaduit. A ingaduit Dumnezeu BORR? Sa fim cuminti noi si sa`i lasam pe ei. Cred fratilor ca noi trebuie sa strangem randurile in Biserica noastra. Ce e in afara ei nu ne priveste. Sa avem grija de uleiul candelei proprii iar pe ceilalti sa`i lasam in pace. Vor veni ispite tot mai mari. Diavolul rage ca un leu ca sa apuce. Noi sa nu ne lasam. Sa nu ne lepedam de Biserica. Ea va ajunge la sfarsitul veacului si nu noi. Si important este sa fim in biserica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca?
Si daca BORR este o conjuratie masonica? Daca BORR este plina de masoni? Si daca masoni nu au succes la BOR nu ar arunca ei cu noroi in Biserica noastra? Daca BORR este hotul care striga hotul? Pai neascultarea sfantului lor Glicherie nu seamana cu o mica masoneriada? Spre daramarea orotodoxiei? Domane iarta`ma, uite ca nu am putut sa intorc obrazul |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O stire de senzatie | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.11.2012 21:39:40 |
Stire despre Muntele Sfant Athos in presa | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 03.10.2012 18:54:25 |
Stire importanta, cenzurata de televiziuni | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 03.01.2008 13:41:00 |
O STIRE | GEORGIANA22 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.09.2007 20:35:09 |
stire | Andrei_sunt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.05.2006 22:29:58 |
|