![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate nu am reusit sa intru pe site, dar voi mai incerca.
Totusi...omulet: faci precum Toma Necredinciosul, neavand aceeasi experienta. Eu iti doresc sa nu ajungi sa verifici spusele mele. Faptul ca nu te-ai lovit de asemenea probleme, nu inseamna ca ele nu exista, nu? La ce mi-ar folosi sa vin si sa va povestesc verzi si uscate?!? Dar totodata ma intreb la ce iti foloseste tie sa afirmi contrariul, fara a fi in cunostinta de cauza? Vorbim de manifestari New Age aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problemele exista, daca vrei as putea sa fac o lista intreaga. Dar eu nu cred ca acolo e "buba". Eu cred ca nu afirm contrarul celor spuse de tine, ci doar incerc sa spun ca aceste manifestari au putere asupra nostra sau musca din Biserica tocmai pentru ca noi nu traim cum trebuie. Daca prietenii mei ar vedea in viata mea Bucuria Invierii, atunci nu s-ar lasa inselati de "facatori de minuni". Daca insa ei vad ca pt. mine credinta se reduce la istorisiri despre ce minuni a mai facut vreun parinte, cum s-a mai vindecat cineva la vreun izvor miraculos, la vreo "reteta de rugaciune", atunci vor cauta acelasi lucru... si cand nu vor primi ceea ce cer, vor fugi la cei care le vor da "imparatiile acestei lumi". |
|
|||
|
|||
![]()
omulet, regret, dar nu vorbim despre acelasi lucru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Privind din afara, Omulet face referinta la modul in care se scriu cartile de self-help care de fapt nu ajuta pe nimeni ca s-ar vedea rezultatele... vorbeste in duhul sindromului "IF ONLY..." care tradus inseamna..." daca am trai asa..., daca aceia ar face asta ar fi mai bine...[b], daca pretenii ar vedea... daca, daca, daca...am vedea lumina, care mai mult tine de imaginatie nu de prezenta si ACUM.
pe cind Anca vorbeste din experienta directa si din neputinta de a te opune ca familie, ci POATE doar ca individ, cu familia de cele mai multe ori pierduta(vezi pe Lot cu sotia sa)..., si in acelasi timp marginalizat de societate din ce in ce mai mult... deci tot mai mult devine clar ca ajungem la vorbele Sfintului "Tine mintea-n iad si nu deznadajdui"...singura realitate care devine din ce in ce mai vizibila si mai simtita |
|
|||
|
|||
![]()
"Tine mintea-n iad si nu deznadajdui"...
Calea care reprezinta pentru omul contemporan singura sansa de a avea o sansa de mintuire,... asa vad eu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
olivian, ai grija sa nu dai apa la moara ecumenistilor!
|
|
|||
|
|||
![]()
Credema ca sunt contra eresului ecumenist pana la sange. Sunt in stare s-l plesnesc pe un ecumenist, precum Sf. Nicolaie pe Arie. Dar, dupa cum ne-a invatat pe noi Ortodoxismul, nu voi proceda astfel. Insa, nici nu trebuie sa stam cu mainele in san. Cred ca ar fi cazul sa intri pe topicul ECUMENISMUL (CUVINTELE SFINTILOR PARINTI) din "BISERICA ORTODOXA IN RELATIE CU ALTE CONFESIUNI" si citeste mesajul meu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenism? | BogdanF2 | Generalitati | 150 | 21.12.2014 21:06:04 |
Ecumenism | Tartaruga | Biserici Protestante | 230 | 04.12.2012 01:46:41 |
ecumenism | alexandra | Generalitati | 15 | 20.04.2008 16:10:49 |
Ecumenism | Iacov | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 178 | 08.10.2007 20:02:36 |
Ecumenism | Noesis | Generalitati | 13 | 17.07.2007 09:35:57 |
|