![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mai sus ma refeream la profetzii mincinoshi... shi nu la cei drept credincioshi... ca multzi vorbesc dar putzini iau aminte ca sa plineasca shi nu doar sa iscodeasca ca sa shtie, din ashtia papagali asha ca mine... dar mantuitzi sunt 4-5 dintr-o generatzie... din aprox 5 miliarde de oameni catzi sunt momentan pe pamant... dar spune Cuvantul Lui Dumnezeu ca nu mai e mult shi se casca shi-i inghite pe totzi, ca acum v-a fi shi ca pe vremea lui Lot dar shi a lui Noe, ca radeau de Noe Vazand ca Lucreaza shi-shi bateau joc de el, iar Lot deshi propovaduia in fatza lui curveau shi la cei din casa lui se ispiteau shi ravneau deci spune CLD: "... Israele, de ce traieste necredinciosul cu credinciosul? Pentru ca Dumnezeu cand a trimis potop si nu a mai ramas nimic, a plans si a zis: «Nu voi mai da potop sau foc, pana la ziua de sfarsit»." shi a mai zis "... Nu te mai insela, ca a facut duhul necurat fierea miere, si mananca omul fiere si zice ca e miere. Copilasii Mei, zidirea lui Dumnezeu, nu mai manca din fiere si din placere, ca e fiere. Uite, au mancat Adam si Eva, si Dumnezeu a rascumparat pe Adam ca pilda, dar multi vor ramane nerascumparati, cat e frunza in codru." ??????:(
poi de ce vorbeshte pe jumatate? ca orice minciuna pe jumatate spusa pare adevar. :(:( |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai zis, vsovi! Dumnezeu ne iarta daca am gresit din nestiinta; apoi ne invata cum e bine si asteapta sa ne indreptam si sa nu mai gresim.
Dar ce va face Dumnezeu cu cel, care afla cum e bine, dar isi astupa urechile, continuandu-si drumul pe aceeasi cale gresita?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aveti, deci, grija! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Maria, vezi hotararile celor 7 sinoade ecumenice. Sinodul al II lea stabilea deja crezul si era fara adaugirea Filioque. Iar ulterior celelalte sinoade ecumenice au intarit hotaririle sinodului al II lea. Si daca nu te multumesc hotaririle sfintelor sinoade, du-te la Biblie unde gasesti marturia Domnului Iisus, ca Mangaietorul de la Tatal purcede. Exemplu: ioan 15,26.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nu trebuie sa ii judecam cu asprime pe catolici. Biserica Ortodoxa si cea catolica sunt biserici surori.
De altfel numele complet al Bisericii Ortodoxe este: [color=red]Biserica Ortodoxa Catolica Rasariteana[/color] Indemn la toleranta, asa cum ar fi firesc intre frati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu avem nici un interes sa judecam pe cineva, caci nici un folos nu am. Dar cautarea adevarului si neabaterea de la el, acesta este adevaratul scop al acestor discutii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As vrea sa vad cum or sa decurga lucrurile la noi... si sigur, in curind, vor apare semnele schimbarilor, daca nu au si aparut,...asta inainte de a-i judeca pe altii. Eu unul am mare respect pentru ce am vazut si auzit in Italia de la catolicul de rind, inclusiv preotii care fac ce pot in conditiile IMPUSE de Vatican, si din care NU IESI decit in cazul daca renunti la Parohie....deci iti imaginezi ce slalom trebuie sa faci. Sa vad eu preotii romani cum se vor comporta in aceste conditii, care stati linistiti, ca negresit, dar din pacate, vin! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Institutia papala | danyel | Biserica Romano-Catolica | 28 | 06.01.2013 22:26:39 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|