![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Shi se vede ca tzi-ai pus nadejdea nu in Dumnezeu ci in CEZARiana.... Dar de la spital, cat sta acolo femeia, poate lua: necredintza, minciuna, bordel, ferma de dobitoace, credintza in antihrism, in lume, in scaparea shi cate alte dracovenii se poate lua de acolo, de la maternitate...shi unele tzin o viatza. Apoi daca ne referim la boli, se poate lua sida, sa se piarda copilul, sa-l incurce, sa-l infecteze, sa-l omoare, shi cate boli sunt pe la maternitate... Apoi barbatul care merge pe acolo shi vede atatea shi atatea, ca acolo se fac shi avorturi, ca sunt multzi ginecologi, deci aia sunt un fel de criminali... shi barbatul ishi zice ca merge shi cu avortul daca atatzi fac shi nu patzesc nimic... Iar cu cei 3 ani de oprirea de la relatzii sexuale tot Hristos Vorbeshte shi de cele 9 luni de gravidie curata adica fara relatzii shi pofte sexuale... Shi inca ceva, cezariana sau orice interventzie se poate face shi acasa... nu e vorba sa fii singura ci sa vina medicul, mosha acasa .... Asha au nascut toate mamele acestui popor ortodox shi nu a fost nici o problema, iar spitalele shi maternitatzile sunt de catziva ani... Brigade, dumneata confunzi, la curatzia lehuzei nu e vorba ca 40 sau 80 de zile ar fi necurata pentru raporturi sexuale, ci 40 sau 80 de zile ea e necurata, iar 9 luni shi apoi 3 ani nu trebuie s-o spurce barbatul, adica sa nu aiba relatzii nu din pricina necuratziei datorate nashterii ci din pricina creshterii copilului intr-un mediu sfintzit, adica lipsit de curvie shi desfranare... Deci nu este nici o incalcare grosolona, ci poruncile celor 40-80 de zile se refera la a nu intra in biserica, la a se autoconsidera spurcata, iar cele 9 luni shi apoi 3ani se refera la alte porunci, la climatul curat shi frumos pentru noul copil... ca sa nu ajunga de mic desfranat sau cu inclinatzii sau spurcat de parintzi, incestuos... Deci domnilor care ma persiflatzi, degeaba va aratatzi indignarea ca asha cere Domnul Creshtinilor, Hristos, asha cere familiilor creshtine, respectarea perioadelor de necuratzie shi neapropiere de relatzii trupeshti shi nashterea la domiciliul lor, in curatzie shi nu la antihristm... :) |
|
|||
|
|||
![]()
Frati crestini,
Cat despre zisul holocaust evreiesc din cursul WWII, am dat de ceva dinamita curata: cartea evreului khazar Norman Finkelstein, "Industria Holocaustului". Cititi si va faceti cate o cruce cand veti afla in ce scopuri, de estorcari de fonduri publice din Germania si Elvetia folosesc evreii khazari zisul or holocaust. Caci daca ar fi murit, cum zic ei, 6 milioane de evrei, asta ar fi insemnat 50% din populatia evreiasca din lume. Daca tineti cont ca si la sfarsitul primului razboi mondial evreimea internationala a acuzat Germania cum ca ar fi raspunzatoare de genocidul, atentie, tot a 6 milioane de evrei, ma gandesc daca nu cumva cifra aceasta, 6, nu are vreo semnificatie oculta pentru evrei, fie ei khazari sau sefarzi (cei facand parte din cele 12 triburi israelite), caci, evident, daca 6 milioane de evrei ar fi murit dupa primul razboi mondial si inca 6 milioane dupa al doilea razboi, atunci n-ar mai fi existat picior de evreu in lumea aceasta. Iar acuzatiile lor la adresa popoarelor europene (in principal german) cum ca ar fi contribuit la uciderea a 6 milioane dintre compatriotii lor capata accente de-a dreptul tragi-comice si hilare... sa ma ierte fratii crestini, dar eu nu mai cred de mult timp in gogosile evreiesti! Mai bine cititi cartea lui Norman Finkelstein (evreu khazar) - "Industria Holocaustului", pe care o puteti comanda de la editura Antet, adresa ei o veti gasi pe internet. Si dupa aceea poate-i posibil sa discutam despre holocaust (cu "h" mic) in cunostinta de cauza. |
|
|||
|
|||
![]()
Citand sacsiv:
Citat:
Sa stii ca pe undeva jeny11 are dreptate. Iluminatii, si masonii, in general, sunt un soi de secta a sionismului. Si, din cate stiu, evreimea internationala, a avut de-a lungul timpului (vorbesc aici de sec. XVIII si urmatoarele...) o contributie esentiala la infiintarea a tot felul de ordine ale iluminatilor si masonilor. Deci, vorbind despre iluminati si masoni, e inevitabil si subiectul evrei, care sunt creatorii din umbra ai acestora... Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri. --------------------------------------------------------------------------------------- Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii! |
|
|||
|
|||
![]()
Razvan,
Gasirea surselor de manifestare a puterilor demonice in lume, este o alta pacaleala draceasca neaducatoare de bunatati sufletesti. Singul motiv de identificare a raului care ne ajuta direct prin inmultire de har este sa vedem aceste manifestari dracesti IN NOI! si CUM sa scapam de ele...in rest este numai epuizare...adusa de draci. Cu ce te ajuta pe tine sa stii numarul exact a victimelor Holoc.?...cu nimic. Lasa-i frate in pace sa faca ce-or vrea! |
|
|||
|
|||
![]()
Citand cozia:
Citat:
Cred ca ai multa, multa dreptate in ce spui. Mi-am amintit ceva in legatura cu sursa raului din lume. Sfantul Ioan Maximovici de Shanghai si San Francisco, fiind intrebat o data, pe vremea procesului pe care i l-a intentat o parte a comunitatii ortodoxe ruse din San Francisco, (acuzat fiind de delapidare de bani din fondurile stranse pentru construirea Catedralei ortodoxe ruse din aceasta metropola americana) cine este de vina pentru tot raul care se petrece in lume, a raspuns simplu: diavolul. Si acest raspuns al sfantului ar trebui sa-mi fie suficient si mie pacatosului si sa ma faca sa-mi indrept intreaga atentie spre Domnul iisus Hristos, sursa intregului bine nepieritor existent in lume. Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri. ----------------------------------------------------------------------------------------- Doamne, IisuseHristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii! |
|
|||
|
|||
![]()
Iisus Hristos, nu iisus Hristos cum am scris in postul anterior.
Doamne, Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi, pacatosii! |
|
|||
|
|||
![]()
razvan_m
Am observat si eu , tot studiind PAUSARII , ca acestia sunt cunoscuti ca fiind evrei sau se autodeclara a fi evrei . Mie imi par ceva special , o minoritate a evreilor sau poate ca nici nu fac parte din urmasii vreunuia din cele 12 triburi ale lui Israel . Mie imi par diferiti de masa celorlalti evrei . Poate sunt ashkenazi . Studiind activitatea greilor ( Rothschild , Rockefeller , etc. ) din finante-banci , petrol , economie si mai apoi Federal Reserve , The Council on Foreign Relations , BILDERBERG , The Trilateral Commission , etc. am constatat ca ei au fost mereu initiatorii mega crizelor mondiale , fie ele revolutii , razboaie sau economice , si de fiecare data se super imbogateau de pe urma lor . Dar uneori s-au comportat de parca nu le pasau de evreii amarati , de cei de „ rang trei „ . Indiferent de proportiile holocaustului , mai mare sau mai mic , este cert ca evreul de rand a avut de suferit . In acest timp greii ce faceau ? Ciudatenii . Iata cateva exemple : Standard Oil ( Rockefeller ) facea afaceri cu IG Farber ( german ) , relatie fara de care aviatia germana ar fi stat la sol si nu ar mai fi dus batalia Angliei . Bunicul lui Soros colabora cu nazistii pentru confiscarea averilor evreilor . IBM a colaborat si ea cu Germania acelor vremuri . Albrecht Georg Haushofer , pe jumatate evreu , l-a influentat fundamental pe Hitler . Mai mult , tatal acestuia , Karl Haushofer, prin intermediul lui Rudolf Hess sau direct , l-a influentat si el pe Hitler si nazismul … Acest Haushofer a fost initiat de lama tibetani in ratacirile lor , inclusiv malefica Shambala . Si astfel ne amintim ca cercetatori nazisti faceau studii in Tibet si-si cautau originile arienilor acolo . Astfel , influenta malefica a Shambalei a dus la dezastrul pe care-l stim cu totii . Dar sa nu ne miram . Iluminatii se inchina lui lucifer si au planuit inca din sec. 18 necesitatea producerii a trei razboaie mondiale pentru a pune lucrurile pe fagasul dorit de ei . Doua deja au fost … Sir Oswald Mosley a primit pe timpul razboiului sume mari de bani de la Rothschild . Mai mult , a fost insurat cu Cynthia Curzon fiica lui Mary Victoria Leiter ( fiica bogatasului evreu american Levi Ziegler Leiter ) Dar Sir Oswald Mosley si a doua sa sotie , Diana Mitford , ( dupa ce prima a murit ) au fost simpatizanti ai nazismului . In aceste conditii Diana a avut o sora maritata cu Winston Churchill . Nazismul a considerat fizica atomului ca fiind stiinta evreiasca . Astfel au plecat toti savantii din domeniu din Germania . Iar in SUA stim foarte bine ce au facut . Rockefeller a finantat si incurajat masiv eugenia si abia pe urma nazistii au „ imprumutat-o „ . Si multe altele . Deci este clar ca greii stiau ce va urma in Germania . Dar n-au facut NIMIC pentru masele de evrei ramasi sa indure napasta . La banii lor , puteau sa-i expatrieze pe toti de mult . Dar n-au facut-o . Si atunci te intrebi , nu cumva pentru ca sunt diferiti de restul evreilor ? Nu cumva iluminatul Albert Pike a avut dreptate cand adeverea in secolul 18 planul lui Rothschild si al lui Adam Weishaupt ( intemeietorii ordinului ) de creare a trei razboaie mondiale ? Motivele primelor doua s-au confirmat . Al treilea spunea el , are legatura cu islamul . Multi care accepta „ teoriile conspiratiei „ ca fiind reale , in sensul ca PAPUSARII conduc din umbra planeta , nu fac legatura cu acest ordin . Dar fara el , fara structura lui piramidala bine pusa la punct , n-ar fi reusit . Iar structura au luat-o de-a gata , dupa congresul de la Wilhelmsbaden , cand s-au unit cu principalele loji masonice pe care pe urma rapid le-au si condus de la nivelul gradelor superioare . Si mai difera ei de masele de evrei . Prin religie , ei practicand cultul paladin . Doamne ajuta-ne ! http://saccsiv.weblog.ro/ |
|
|||
|
|||
![]()
Deoarece voi pleca un timp , va urez tuturor , de pe acum , “ PASTE FERICIT “ , incepand cu adminstratorul forumului si pana la cei mai nou veniti .
Doamne ajuta ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Certificatul de nastere a crestinismului la noi | Florin-Ionut | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 04.04.2011 16:04:16 |
"Autenticitatea" crestinismului | oni91 | Teologie si Stiinta | 20 | 04.05.2010 16:32:34 |
mass-media si batjocorirea crestinismului | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.05.2008 21:58:04 |
nat. geographic-o arma impotriva crestinismului? | alexandra28 | Generalitati | 61 | 02.09.2007 01:05:03 |
|