Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2009, 14:56:37
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Emanuel ,ma faci sa zimbesc.
Totusi nu e atat de simplu ce spui tu ,pentru cei care mai avem obligatii in lume.
Si totusi parintele spunea ieri la predica ,deci zicea ca pina la urma ne vom retrage la tara sa nu fim prigoniti .Cand , nu a spus.
Vechi 09.02.2009, 21:18:17
emanuel2007
Guest

Implicit

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-02-09&id=20831
Vechi 09.02.2009, 23:05:00
milka milka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2009
Locație: Bucuresti
Exclamation Nu mai dormiti!

APARATI-VA OAMENI!cine doreste sa SEMNEZE impotriva actelor cu cip si a ascultarii telefoanelor,sa ma contacteze pe milkaundercover ,semnaturi ce vor fi inaintate luna asta la guvern.s-au strans zeci de mii,dar semnatura ta conteaza! NU ASTEPTATI CIPUL! LUPTATI PT INCETINIREA LUI PT COPIII NOSTRI!
Vechi 10.02.2009, 19:22:09
andrei_b25 andrei_b25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2009
Implicit

Nu ai cum sa lupti cu inevitabilul, poti doar sa amani putin lucrurile, dar si de aia ma indoiesc. Ii ca si cand spui ca lupti ca ce scrie acolo in biblie la apocalipsa sa nu se intample. Tu chiar crezi ca niste amarate de semnaturi au sa-i opreasca pe marii bancheri, marii oameni ai lumii sa-si duca la capat misiunea? Eu unu ma indoiesc. Dar daca chiar vrei am sa semnez si eu, numa nu stiu unde :)
Vechi 10.02.2009, 20:08:28
Dutzu's Avatar
Dutzu Dutzu is offline
Member

Data înregistrării: 24.01.2009
Locație: Oradea
Implicit

Daca nu voi mai fi acceptat in societate pentru ca nu am cip, ma primeste la manastire? in america sunt oameni care au implantat cipul?
Vechi 10.02.2009, 22:53:54
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

„ Deschide un topic pe subiectul: Pregatirea la modul concret de supravietuire in conditii extreme a celor ce se vor refugia in pesterile si vagaunile muntilor pentru a scapa de prigoana antihristului dupa cum spune Sfantul Efrem Sirul:
Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.” restul pe:
http://saccsiv.wordpress.com/2009/02...ip-incorporat/
Mi se pare ca ne pierdem in discutii sterile in loc sa intelegem ca e mai tarziu decat ne putem imagina, dupa cum spunea Parintele Serafim Rose. Pana la urma Sfantul Efrem Sirul ne atentioneaza ca ,,multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde.,, Noi nu suntem Sfinti dar daca tot am inteles ca acesta e timpul si ca tot in munti vom ajunge, de ce sa nu ne pregatim cu tot ce ne-a pus la dispozitie Dumnezeu?
Adica, cei ce au ceva in lumea aceasta: casa, apartament sa-l vanda cat timp mai este posibil si sa-si faca sau sa-si cumpere la munte o casuta in care, dupa modelul dreptului Iosif care a fost inspirat de Dumnezeu sa adune granele din 7 ani imbelsugati pentru 7 ani de seceta, sa-si faca o rezerva de alimente caci aceasta va fi cea mai mare problema in vremea antihristului. In fond se poate trai si la munte, dar problema va fi ca cei ce iubesc traiul caldicel din oras, au impresia ca abia atunci vor pleca in munti, cand nu vor mai avea incotro, dar va fi cam tarziu pentru ca va fi un haos si anarhie cum nu a fost niciodata in lume, iar drumurile vor fi ,,pazite,, de bande de talhari care vor ataca pe oricine pentru a-l jefui de tot ce are-in primul rand de alimente,. dupa cum spune Staretul Antonie in a doua viziune a sa.
De la casuta lui din ultimul sat din munte, va putea mult mai usor sa-si caute locul dinainte hotarat de Dumnezeu, dupa cum spune Sfantul Efrem Sirul, si sa se pregateasca pentru cei trei ani si jumate de domnie a antihristului, iar atunci cand va vedea ca a sosit timpul , va pleca in vagauna sa, fiind si pregatit fizic cu viata la munte.
Parintele Iustin Parvu ne indemna sa formam mici comunitati crestine la tara, in special la munte, din cateva familii. Daca am inteles ca nimic nu e mai important decat mantuirea sufletului si ca acesta e timpul, iar in lume nu mai este loc pentru noi, trebuie sa fim capabili sa ne lepadam de lume si de toate placerile ei pentru ca asta va face diferenta.
saccsiv said, on februarie 7th, 2009 at 11:53 am
Ioan dan
Felicitari frate. Asta doream sa subliniez si eu cu acest articol, dar majoritatea comentatorilor de aici sau de pe unde l-am mai promovat, chiar si dintre cei mai convinsi ca acesta ar cam fi sfarsitul veacurilor, se axeaza aproape strict pe „necesitatea „ petitiilor, a manifestatiilor si a luarii a tot soiul de atitudini impotriva autoritatilor statului.
Acum un an, invatam pe oricine era dispus sa ma asculte sa nu investeasca in imobiliare, ci din contra, sa faca precum ai zis si tu. Ii avertizam ca va incepe iminent o criza cumplita, le explicam motivul declansarii ei voite, cine sunt PAPUSARII si cam ce urmeaza. Vorbeam la pereti, ba mi-am si facut dusmani printre unii din cei ce se dau acum cu caramida in piept de ce luptatori anti-sistem sunt ei si ce actiuni indraznete vor intreprinde.
Vechi 10.02.2009, 23:38:31
14carol06's Avatar
14carol06 14carol06 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Locație: galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru 14carol06
Exclamation Topic pentru cei care cred ca

Fratilor,asa nici internetul n-ar trebui sa- l utilizam.Dupa unii,"www" inseamna tot 666.Oameni buni,societatea evolueaza,nu ramane in urma.Si cand a aparut automobilul se spunea ca vine apocalipsa.Decat sa discutam in van despre problema asta ,mai bine ne-am gandi fiecare la sfarsitul sau,la ce vom raspunde personal in fata lui Dumnezeu.Sa nu ne ingrijoreze chiar asa de tare,ca Dumnezeu are grija de copii Sai,si oricum numai si numai Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul.Daca-i necesar sa suferim o vom face,caci cei care au prins ceva din comunism cam stiu despre ce-i vorba:cand auzeam de cate un duhovnic bun,pe ascuns mergeam si-l cautam si nu ne mai era frica.Daca peste 50 de ani vor apare alte metode de a ne inspaimanta,sigur si atunci se va spune ca vine apocalipsa.Cum spuneam si mai devreme NUMAI SI NUMAI DUMNEZEU STIE CAND VA FI ,NICI MACAR FIUL,dar asta- firea omului !
Copii,nu va temeti de viata!E frumoasa atunci cand savarsesti binele si cunosti adevarul si dragostea! Dulce sa fii si amar,si gingas,dar si aspru cu cei pe care-i iubesti si cu cei ce te urasc ,sau cu cei ce-ti slujesc.nu-i uita ,insa,si pe vecini!Vizitati http://www.youtube.com/user/carolzaharia
http://www.trilulilu.ro/14carol06
http://14carol06.blogspot.com/

[COLOR=#ff0000]Mi-am luat ratiunea si-am raspandit-o peste tot,unde mai ramasese lo[COLOR=red]c[/COLOR] liber.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Si apoi,m-am dus sa ma razboiesc cu viata![/COLOR]
Vechi 11.02.2009, 10:16:33
kosmy022 kosmy022 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.02.2009
Locație: Romania, Timisoara
Implicit

Salutare tuturor,

Observ ca foarte multa lume e atenta la "semne", insa putina lume cunoaste cuvintele Scripturii. Am gasit tot pe acest site o explicatie la cuvintele care ne panicheaza asa mult. Spune pr Andrei Kuraev ca prima data trebuie sa apara fiara care sa faca minuni mari cu scopul de a ne inchina ei. Si probabil ca unii se vor inchina, altii nu. Pt ca asta conteaza pt antihrist - inchinarea noastra la el. Doar dupa aceea urmeaza insemnarea. Nu e vorba nici unde de o pecetluire inainte, avand in vedere ca fiara nici nu s-a aratat. Iar trei de 6, oriunde ar fi scrisi, nu sunt lepadare decat daca sunt insotiti efectiv de acceptare explicita a lui antihrist in mintile si sufletele noastre.
Stiu de la duhovnic ca mana dreapta si fruntea sunt simboluri, nicidecum nu se iau asa efectiv.

http://www.crestinortodox.ro/Diverse...-53-24782.html
Vechi 11.02.2009, 12:51:10
milka milka is offline
Junior Member

Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Dutzu Vezi mesajul
Daca nu voi mai fi acceptat in societate pentru ca nu am cip, ma primeste la manastire? in america sunt oameni care au implantat cipul?
au fost deja implantate in America,Anglia.au facut experimente pe bolnavi de alzheimer.cei kre l-au primit au facut cancer:D
Vechi 11.02.2009, 12:52:00
milka milka is offline
Junior Member

Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de andrei_b25 Vezi mesajul
Nu ai cum sa lupti cu inevitabilul, poti doar sa amani putin lucrurile, dar si de aia ma indoiesc. Ii ca si cand spui ca lupti ca ce scrie acolo in biblie la apocalipsa sa nu se intample. Tu chiar crezi ca niste amarate de semnaturi au sa-i opreasca pe marii bancheri, marii oameni ai lumii sa-si duca la capat misiunea? Eu unu ma indoiesc. Dar daca chiar vrei am sa semnez si eu, numa nu stiu unde :)
intra pe idul meu!:)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58