Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.03.2009, 17:28:43
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

Oameni de genul lui kurtz conduc si au condus destinele tarii.sunt genul de persoane care,si daca ar traii in dubai ar fi la fel de nemultumiti.dumnezeu sa te ierte
Reply With Quote
Vechi 07.03.2009, 21:34:56
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit Radu Beligan: sunt ombilical legat de Romania

"M-am nascut o data cu Romania Mare si sunt ombilical legat de Romania. Imi explic de ce. Vreau sa spun insa ca in deceniul ’70, cand aveam functii internatio¬nale si puteam sa ma duc oriunde in lume, am avut trei oferte pur si simplu senzationale: in Statele Unite, in Franta si in Belgia. Nu am putut sa ma despart de Romania. Ai sa zici ca e o calitate! Nu e o calitate, e un blestem! Dar ma trage ata inapoi. Maximum cat pot sa stau in afara ei este doua saptamani. Pe urma ma apuca amocul. Stateam la Paris, la un prieten al meu miliardar, coleg de scoala. Cat dura treaba acolo, la congrese, imi luam intotdeauna o rezerva de doua-trei zile, sa mai vad si eu un spectacol, sa mai vad Parisul. Si asta, in ultima zi de program, a venit si mi-a spus: "Am si eu o surpriza pentru tine: am facut rost de un disc, nu-ti spun ce e. Sa-l asculti!". ...Ce era discul? "Sara pe deal", citita de Mihail Sadoveanu. Adica ceva sublim, magic!" articolul integral la urmatorul link
http://www.jurnalul.ro/articole/141858/
Reply With Quote
Vechi 07.03.2009, 23:34:21
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Odata un conational stabilit prin vest a fost in vacanta in Romania si intors in tara adoptiva nu inceta sa se vaicareasca de cate rele i s-au intamplat acasa, concluzionand ca nu va mai reveni niciodata in Romania.
Un altcineva, cunoscandu-l destul de bine, incerca sa-l faca sa inteleaga ca problema era de fapt in el, pacate enorme pt care de fapt si plecase din Romania, ca sa poata "trai" mai bine in ele.
Cum era un pamant sfant ca cel al Romaniei sa-si primeasca fiul pacatos? Nu cu atentionari ? Cu necazuri ca sa-l trezeasca! Si aceasta e valabil pt toti romanii, atat din tara, cat si din afara. Caci pe pamantul Romaniei nu vor avea loc decat cei curati sau mai degraba zis ..."cei alesi", ca la Dumnezeu sunt toate stiute dinainte. Acestia sunt adevaratii romani. Restul, dupa cum bine spunea Dan Puric, sunt doar vorbitori de limba romana...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
a doua romanie....MOARTA.terifiant iulyaan Generalitati 117 28.02.2011 16:46:24
Romanie, Romanie... eodor nastasa Generalitati 45 06.06.2010 02:03:32