![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt agresivă și rea? Am să te rog, din nou, să exemplifici. Chiar nu înțeleg unde am fost eu agresivă sau rea. Dacă dumneata ești atât de luminat de înțelepciunea lui Dumnezeu, am să te rog să mă luminezi și pe mine! Eu nu știu ce înseamnă dragostea de frați? Am rugămintea umilă să nu faci despre mine afirmații de acest gen, fără să mă cunoști pe mine, personal și fără să știi nimic despre viața mea și despre ceea ce fac sau nu fac eu pentru semenii mei. Eu nu am făcut remarci personale, am vorbit doar despre religia voastră, și nu despre voi, ca oameni, pentru că nu îmi permit să fac afirmații sau să aduc acuze dincolo de sfera mea de cunoaștere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti dau un exemplu de chestionar facut de homosexuali la facultate la mine ca sa intelegi de ce "prozelitism": 1. De cand v-ati dat seama ca sunteti heterosexual? 2. Ce anume v-a influentat aceasta orientare? 3. De unde stiti ca nu v-ar atrage o relatie homosexuala daca nu ati incercat niciodata? Astea sunt doar cateva din intrebarile lor penibile. Tot chestionarul se baza pe diferenta heterosexualitate/homosexualitate si incerca sa neutralizeze cumva notiunile de normal/anormal. Mai era o intrebare care m-a facut sa rad: cica in familiile heterosexuale sunt multe cazuri de agresiune; nimic mai adevarat, doar ca m-a facut sa zambesc cum au subliniat "heterosexual":). |
|
|||
|
|||
![]()
Io zic ca-i troll.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu cred doamna avocata.
|
|
|||
|
|||
![]()
În viziunea ta ateismul e sursa tuturor relelor? A fi ateu înseamnă implicit a fi rău și crud?
|
|
|||
|
|||
![]()
bine uite esti o bunatate rara,te rog sa ti cont de ce am scris mai sus,acest forum nu este ziar de scandal.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:) Am să încerc să țin cont de ce ai scris mai sus, din simplul motiv că nu meriți să mă înjosesc și să mă cobor la nivelul tău! O zi seară plăcută să ai în continuare și fie ca dumnezeul tău să-ți lumineze mintea și să-ți picure mai multă bunătate în suflet! Căci ai nevoie din plin. |
|
|||
|
|||
![]()
cand iti alegi ca nick ... un nume de demon ... alegerea e clara
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e clară nicio alegere. Numele Lilith a existat înainte să fie considerat demon. Nu a spus nimeni "uite, acesta e un demon, se va numi Lilith, ca să nu aibă nume de om și niciun om să nu aibă numele lui". E un nume simplu și normal. Dacă mă cheamă Luciana, în viața reală, înseamnă că am vreo legătură cu Lucifer, cu Satana?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 06:24:19 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|