Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2010, 00:44:26
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Uniunea Europeana - cel mai mare rau!
Nu cel mai mare, ci, extraordinar de mare, fantastic de mare, mare cat China de mare, ce sa mai am ...rasolit-o cu usturoi cu tot !
Vechi 07.05.2010, 00:46:30
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Din pacate, banii nu ajuta Romania, ci pe nenea base si clica lui...asta-i marea drama a Romaniei. Si , sezi nitel, ca nu mai dureaza mult nici afara...
ca daca n-ar fi tari ca Romania, Bulgaria, Cehia si toti piticii ue, o rasoleau si ei, mai demult si mai dinaintea noastra.
Vechi 07.05.2010, 00:47:14
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
In ce consta respectul asta ca deja m-am saturat de cuvinte :))) Atata respect peste respect ingramadit peste alt respect. Zi concret :)
Dom'le pe mine a inceput sa ma agaseze lipsa asta de respect fata de lipsa mea de respect...adica zau ca exista unii care deranjeaza prin lipsa de respect, fata de lipsa de respect a unora, fata de ce cred ei ca nu merita respect!
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 00:48:49
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Si-apoi lucrul cel mai important mi se pare ca toate astea se petrec pe un forum ortodox, adica un spatiu virtual in care [ zic teoretic, nu as vrea sa se schimbe ceva si sa plece restul, nu de-asta scriu ] ar trebui sa ne putem vedea linistiti de ale noastre, nestingheriti.

Nu jucam in deplasare, intelegi ce spun, ca atunci am putea fi acuzati de lipsa de respect and stuff, dar asa cum arata situatia, altii sunt "intrusii" cu avant civilizator (treaba asta cu civilizatul mediului e o atitudine cu nuante antisociale, apropo :)) adica de indreptare, de corectare, de aducerea pe calea cea dreapta si mai dreapta (a unor oameni care stateau pe forum dedicat caii celei drepte, cel putin asa cum o inteleg ei).

Daca as avea fixuri cu respectul as intreba, bine bine dar respectul lor unde-i? Eu de ce nu ma duc pe forumul celor de alta credinta sa-i invat pe ei cum sta treaba? :)
Vechi 07.05.2010, 00:52:10
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dom'le pe mine a inceput sa ma agaseze lipsa asta de respect fata de lipsa mea de respect...adica zau ca exista unii care deranjeaza prin lipsa de respect, fata de lipsa de respect a unora, fata de ce cred ei ca nu merita respect!
Eu m-am obisnuit: intotdeauna am cel mai putin respect, chiar si cand tac :D Ca si cand tac, sigur o gandesc si ei stiu asta si n-au pace :)
Vechi 07.05.2010, 00:56:05
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Smile

Citat:
Dar banuiesc ca nu vezi orice dialog numai la modul expus de tine...si vezi in egala masura si discutiile adventist-ortodox, penticostal-ortodox...ateu-ortodox.

Imi pare rau ca esti atat de dezamagita de atitudinea ortodocsilor, si de injuriile aduse de ei tuturor...dar eu iti spun ca inainte sa privesti lucrurile asa, poate ar trebui sa vezi ce vorbe vin din directia X denominatiune-ortodox...de genul " Va inchinati la cadavre, oase marunte, nu e necesara inchinarea, nu exista in Biblie nici un argument in favoarea inchinarii noastre ortodoxe, ne inchinam la orice icoana ca in fata lui Dumnezeu, ortodocsii tin Biblia pe raft, si nu o citesc, nu o cunosc, toti NP sunt stas, majoritatea romanilor sunt ortodocsi superficiali, din cauza Bisericii Ortodoxe, si a lipsei ei de implicare...exista cersetorii, betivii, drogatii....etc."

Eu una nu inteleg de ce spui asta, si nici dezamagirea, zau asa...probabil nu citesti deloc ce spun cei de alte denominatiuni, insa oameni suntem cu totii...si nu stiu daca gresesc cei care ii numesc eretici pe cei care afirma despre Sfintele Moaste ca sunt cadavre( deci lipsa de respect pe care o asociezi numai cu ortodocsii, si nu inteleg de ce?), si nu cumva fix invers stau lucrurile!!
in felul asta nu se ajunge nicaieri.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 01:00:52
Senior Member

Implicit

Draga Andrusca si Jane, barfiti cat vreti si ironizati cat va place,ca eu ma bag la nani. Chiar nu mai merita sa-mi mai bat capul... Numai bine va doresc.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 01:07:34
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
in felul asta nu se ajunge nicaieri.
Pai pacat ca nu se ajunge, ca eu voiam sa ajungi sa vezi care atitudine e mai trista, dar bag seama ca ortodocsii astia nu au pace...si ii chinuie pe cei de alte denominatiuni, ii tin cu catusele lipiti de tastaura...si le dicteaza ce sa scrie, ce sa gandeasca, ca dupa aia sa le spuna eretici...multa rautate la ortodocsii astia!
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 09:38:51
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai pacat ca nu se ajunge, ca eu voiam sa ajungi sa vezi care atitudine e mai trista, dar bag seama ca ortodocsii astia nu au pace...si ii chinuie pe cei de alte denominatiuni, ii tin cu catusele lipiti de tastaura...si le dicteaza ce sa scrie, ce sa gandeasca, ca dupa aia sa le spuna eretici...multa rautate la ortodocsii astia!
Ma-ntreb, ar fi "invadat" vreunul dintre acestia site-ul daca nu s-ar fi deschis discutii in care ortodocsii sa aduca tot felul de comentarii "respectabile" la adresa lor? Dar cand deschizi o discutie si aduci tot felul de comentarii, care poate nici macar nu sunt adevarate, nu e normal sa spuna si ei ce au de spus? Altfel, oricum nu e frumos sa comentezi stramb despre altii in lipsa lor. Se numeste barfa. Eu asa cred.

De exemplu, cineva spune ca o cutare religie este eretica pentru ca..., sau am auzit eu ca aia din cutare religie fac vraji. Stiu eu ca asa e, ca mi-a zis si cutareacu care............. Cel care crede in acea religie, nu isi simte insultata credinta?

Uite aici inca un exemplu: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=9219

Si alt exemplu: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=1123

Last edited by maria-luisa; 07.05.2010 at 10:00:33.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 11:00:02
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Ma-ntreb, ar fi "invadat" vreunul dintre acestia site-ul daca nu s-ar fi deschis discutii in care ortodocsii sa aduca tot felul de comentarii "respectabile" la adresa lor? Dar cand deschizi o discutie si aduci tot felul de comentarii, care poate nici macar nu sunt adevarate, nu e normal sa spuna si ei ce au de spus? Altfel, oricum nu e frumos sa comentezi stramb despre altii in lipsa lor. Se numeste barfa. Eu asa cred.

De exemplu, cineva spune ca o cutare religie este eretica pentru ca..., sau am auzit eu ca aia din cutare religie fac vraji. Stiu eu ca asa e, ca mi-a zis si cutareacu care............. Cel care crede in acea religie, nu isi simte insultata credinta?

Uite aici inca un exemplu: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=9219

Si alt exemplu: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=1123
Si aici este un raspuns inteligent, cu care sunt de acord si o confirmare a faptului ca nu e doar o parerea mea ceea ce am spus: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6857 (andreicozia)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
2083 Declaratia Europeana de Independenta Andrei B. Generalitati 0 26.07.2011 14:47:02
Petitie europeana pentru crestinism Iosifg Stiri, actualitati, anunturi 9 30.01.2011 14:05:53
Prima Civilizatie Europeana C.tin Teologie si Stiinta 17 15.10.2008 14:12:57
Integrarea Europeana angelica_74 Homosexualitatea 6 24.09.2008 04:50:01
Integrarea Europeana angelica_74 Homosexualitatea 0 23.08.2008 18:30:52