![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Uniunea Europeana - cel mai mare rau!
Nu cel mai mare, ci, extraordinar de mare, fantastic de mare, mare cat China de mare, ce sa mai am ...rasolit-o cu usturoi cu tot ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si-apoi lucrul cel mai important mi se pare ca toate astea se petrec pe un forum ortodox, adica un spatiu virtual in care [ zic teoretic, nu as vrea sa se schimbe ceva si sa plece restul, nu de-asta scriu ] ar trebui sa ne putem vedea linistiti de ale noastre, nestingheriti.
Nu jucam in deplasare, intelegi ce spun, ca atunci am putea fi acuzati de lipsa de respect and stuff, dar asa cum arata situatia, altii sunt "intrusii" cu avant civilizator (treaba asta cu civilizatul mediului e o atitudine cu nuante antisociale, apropo :)) adica de indreptare, de corectare, de aducerea pe calea cea dreapta si mai dreapta (a unor oameni care stateau pe forum dedicat caii celei drepte, cel putin asa cum o inteleg ei). Daca as avea fixuri cu respectul as intreba, bine bine dar respectul lor unde-i? Eu de ce nu ma duc pe forumul celor de alta credinta sa-i invat pe ei cum sta treaba? :)
|
|||
|
|||
![]()
Eu m-am obisnuit: intotdeauna am cel mai putin respect, chiar si cand tac :D Ca si cand tac, sigur o gandesc si ei stiu asta si n-au pace :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Andrusca si Jane, barfiti cat vreti si ironizati cat va place,ca eu ma bag la nani. Chiar nu mai merita sa-mi mai bat capul... Numai bine va doresc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai pacat ca nu se ajunge, ca eu voiam sa ajungi sa vezi care atitudine e mai trista, dar bag seama ca ortodocsii astia nu au pace...si ii chinuie pe cei de alte denominatiuni, ii tin cu catusele lipiti de tastaura...si le dicteaza ce sa scrie, ce sa gandeasca, ca dupa aia sa le spuna eretici...multa rautate la ortodocsii astia!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu, cineva spune ca o cutare religie este eretica pentru ca..., sau am auzit eu ca aia din cutare religie fac vraji. Stiu eu ca asa e, ca mi-a zis si cutareacu care............. Cel care crede in acea religie, nu isi simte insultata credinta? Uite aici inca un exemplu: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=9219 Si alt exemplu: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=1123 Last edited by maria-luisa; 07.05.2010 at 10:00:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
2083 Declaratia Europeana de Independenta | Andrei B. | Generalitati | 0 | 26.07.2011 14:47:02 |
Petitie europeana pentru crestinism | Iosifg | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 30.01.2011 14:05:53 |
Prima Civilizatie Europeana | C.tin | Teologie si Stiinta | 17 | 15.10.2008 14:12:57 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 6 | 24.09.2008 04:50:01 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 0 | 23.08.2008 18:30:52 |
|