Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2009, 18:27:47
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Pai Costel, dar daca ti-ar vorbi toata ziua de scutece, de mersul la oala, de hainute etc, cred ca te-ai plictisi.. Si mai exista si alte meserii decat cea de consultant financiar sau broker.
Sincer, nu m-as plictisi daca mi-ar vorbi doar de cele mentionate de tine. Felicitari celor ce au rezultate in cariera, dar pot vorbi si de copilul lor.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2009, 18:37:09
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Lightbulb Femeia

O doamna cu o cariera serioasa (membru al Academiei Franceze) a sunat la un muzeu ca nu va putea onora cu prezenta o reuniune unde era invitata deoarece fiul a anunta-o ca se intoarce dintr-o calatorie mai devreme decat prevazuse, iar dumneaei ramane acasa pentru a-i pregati meniul preferat. Iata MAMA !
Reply With Quote
Vechi 06.08.2009, 19:11:55
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Talking de la vorbe la fapte

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Sincer, nu m-as plictisi daca mi-ar vorbi doar de cele mentionate de tine. Felicitari celor ce au rezultate in cariera, dar pot vorbi si de copilul lor.
:)))
Imi place raspunsul tau tipic barbatesc. Ce te-ai face insa daca in loc de vorbe te-ar fugari cu maturoiu de la televizor sau de la lecturi inaltatoare si in loc de vorbe DESPRE scutece -te-ar pune la treaba sa le si schimbi, sa speli, sa freci vomitatul, sa stergi la fund, sa faci cumparaturi,sa-l plimbi, dupa care direct din nou la scutece,samd
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 11:54:52
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Andrei, daca s-ar intampla asta as avea puterea sa si vorbesc de scutece, de spalari .... si nu doar sa ascult. Insa, nu mi-ar placea sa fiu alergat cu maturoiul.
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 12:03:35
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit Mama Mihoc

Ce femeie din tara asta cu ce cariera ar fi mai presus de mama acestu neam?
Dumnezeu sa-i binecuvinteze! Pe ei si pe noi. Si sa ne ierte!
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 13:25:48
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
O doamna cu o cariera serioasa (membru al Academiei Franceze) a sunat la un muzeu ca nu va putea onora cu prezenta o reuniune unde era invitata deoarece fiul a anunta-o ca se intoarce dintr-o calatorie mai devreme decat prevazuse, iar dumneaei ramane acasa pentru a-i pregati meniul preferat. Iata MAMA !
Sper ca fiul nu era un barbat in toata firea,ca m-ar cam pune pe ganduri acest devotament matern...
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 14:04:59
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit Mama

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Sper ca fiul nu era un barbat in toata firea,ca m-ar cam pune pe ganduri acest devotament matern...
Consider ca devotamentul matern este o stare naturala a adevaratelor mame si tine toata viata!
Cunosc o doamna in tara. Fiul ei are 56 de ani!!! Nu-l slabeste din "puiul mamii", si e mereu preocupata sa manance ce-i place, gatit cu grija, zilnic, de mainile ei ostenite si bolnave. O admir nespus pe aceasta femeie care mi-e prietena de multa vreme, desi varstele sunt mult diferite!
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 14:43:33
cristina2012's Avatar
cristina2012 cristina2012 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.04.2006
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Consider ca devotamentul matern este o stare naturala a adevaratelor mame si tine toata viata!
Cunosc o doamna in tara. Fiul ei are 56 de ani!!! Nu-l slabeste din "puiul mamii", si e mereu preocupata sa manance ce-i place, gatit cu grija, zilnic, de mainile ei ostenite si bolnave. O admir nespus pe aceasta femeie care mi-e prietena de multa vreme, desi varstele sunt mult diferite!
Si sotia lu' "puiul mamii"...??? Ea mai are loc pe undeva?
Bine ca nu mi-e soacra!!!

Copiii mei au intre 10 si 4 ani (aproape 4) si toti stiu sa-si ia si singuri din frigider mancare, sa-si faca salata, cei mari stiu sa faca pizza, sa-si incalzeasca ceva, ba chiar sa pregateasca o masa rece (legume, cascaval, etc) pentru tot familionul iar servirea e super. Alintu-i cu masura, una din masuri fiind si varsta, cu cei mici sunt mai mamoasa, cu cei mari mai preitenoasa (in unele cazuri mai fioroasa).
Reply With Quote
Vechi 07.08.2009, 15:09:12
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Thumbs up

Citat:
Mie mi se pare ca acest simt matern exagerat nu este bun pentrru 'copii'. In felul asta, un barbat nu ajunge niciodata cu adevarat matur. Maturizarea presupune si o distantare de parinti. Sa se dezlipeasca omlul de mama si tatal lui si sa se lipeasca de sotie cu care va face un singur trup.. nu? Daca un barbat are o relatie prea apropiata cu mama lui la varsa matura, el va avea probleme sa construiasca o relatie cu sotia si in general sa se maturizeze si sa isi asume responsabilitati.

Este valabil si pentru femei dar in alt fel.

Nu este sanatos nici daca parintii isi trateaza copiii tot ca pe niste copii la varste inaintate. Nici pentru ei, nici pentru copii. Parintii trebuie sa accepte ca vine o vreme cand copiii lor devin adulti si isi iau zborul din cuib.

Sa ascultam si ce spun psihologii, pe langa Biblie.

Lapetitemoc, vorbsc in general, cine stie cum or fi cazurile de care zici de fapt si nu vreau sa judec pe nimeni.
Vechi 07.08.2009, 15:10:56
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Cunosc o doamna in tara. Fiul ei are 56 de ani!!! Nu-l slabeste din "puiul mamii", si e mereu preocupata sa manance ce-i place, gatit cu grija, zilnic, de mainile ei ostenite si bolnave.
Nu te supara,dar pentru mine,o mama care isi iubeste realmente copilul,la un moment dat va lasa puiul sa se duca din cuib,pentru ca altfel niciodata nu va invata sa zboare cu adevarat!

Last edited by heaven; 07.08.2009 at 15:19:49.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Portret de femeie Pelerin spre Rasarit Despre Sfanta Scriptura 7 03.10.2014 10:39:39
Familie vs Cariera Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 19 25.11.2013 18:52:31
femeia si cariera romandragut Generalitati 65 25.11.2013 08:03:15
O femeie fara studii, mama a trei copii, ar dori un loc modest de munca. sunsray Umanitare 8 13.02.2012 12:23:15
Vocatia si cariera crestinului Rodica50 Intrebari utilizatori 10 21.01.2011 15:53:10