![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ca o corectie Tatal este Dumnezeu, nu sinonim.
|
|||
|
|||
![]()
Iara ma bagi in ceata. Doua cuvinte cu forma diferita si acelasi inteles sunt sinonime.
Si tot n-am inteles ce sens are "Dumnezeu este singurul Adevar" caci aici DEX-ul nu ma mai ajuta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa zici ca nu stii sa raspunzi....sau nu vrei...
|
|
||||
|
||||
![]()
pot doar sa spun ca trebuie sa pui burta pe carte si sa citesti.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asta nu e un raspuns. O sa consider ca nu stii ce sens are ce ai zis. Asa pot sa zic si ca Ra este singurul Adevar.
|
|
||||
|
||||
![]()
tu poti sa spui ce doresti. eu doar incerc sa te fac sa intelegi ca doar dupa ce citesti Sfanta Scriptura ai sa intelegi de ce Dumnezeu este singurul Adevar.
|
|||
|
|||
![]()
Si de ce este singurul Adevar ?(Daca mi-as fi ocupat timpul cu toate cartile cu subiect religios ca sa vad de ce respectivul zeu e singurul Adevar nu cred ca mi-ar fi ajuns o viata. Si n-am de gand sa fac o exceptie speciala pentru Biblie pentru ca asa imi zice cineva. Desi am citit ceva din ea cand am fost mic. De fapt cred ca am citit-o pe toata...nu mai tin minte.)
Last edited by Bilibox_; 04.02.2010 at 14:42:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si chiar nu i-a trebuit o viata, nici sa citeasca despre toate, nici sa scrie cartea asta despre ele. Iar faptul ca nu mai tii minte daca ai citit Biblia e cea mai buna dovada ca n-ai citit-o (aproape) deloc si mai drag iti este, se pare, sa bati campii. Religia e o experienta personala, nu se transfera si nici nu se dezbate cu indivizi opaci care tin musai sa-si demonstreze (impotriva oricaror evidente) cat de destepti sunt ei, si cat de naivi sunt ceilalti. Stii, poate ai auzit tu de pilda cu margaritarele.. Pentru ceilalti, aduceti-va aminte de vorba cu nebunul, piatra si inteleptii. Last edited by AlinB; 08.02.2010 at 23:06:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Inteleg...probabil ca trebuie sa-l interpretez mai altcumva pe Eliade ca sa inteleg de ce Dumnezeu este singurul Adevar.
Las la o parte faptul ca ai zis exact nimic fiind total offtopic. Last edited by Bilibox_; 09.02.2010 at 07:21:51. |
![]() |
Tags |
yahveh, zeul ra |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Omul a fost creat vegetarian | costel | Postul | 420 | 24.05.2025 16:22:45 |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|