![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sigur nu trebuie sa ne temem? Nu exprima cumva un trend actual? Intreb si eu asa..pentru ca evreii pe care am avut ocazia sa-i cunosc (si n-a fost chiar putini) sunt foarte cordiali la prima vedere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar treaba cu distrugerea templului cum o interpretati? Adica tot eroismul ala in numele Creatorului..si Dumnezeu a inteles gresit gestul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai sa intreb ceva: Oare mereu cind procedam asa cum trebuie putem spera ca Dumnezeu va fi in spatele nostru? Spus mai simplu: Daca sar in rau sa salvez pe cineva de la inec, insa nu stiu sa inot - oare din nori va iesi un brat salvator? Evreii s-au rasculat impotriva Romei caci nu li se permitea religia. Asa a fost cu Macabeii si cu Bar Kohba. Toti astia au pierit. Daca as stii ca voi fi salvat ce eroism mai e acolo? Ce drept de recompensa divina am mai avea? Si apropo: citesc ca Yeshua a stiut ca va invia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Drept e ca numele "Yeshua" e f. raspindit la evrei si sunt sanse anumite [mai putin de 1%] ca e vb. de un altul. Dar asta nu ne intereseaza pe noi, caci la evrei cineva este bastard doar din legatura dintre frate si sora, sau a unui cohen cu o vaduva. In rest, daca cerul nu cade peste noi, e foarte bine si chiar sanatos. |
|
|||
|
|||
![]()
....sau, mai degrab' vorbim despre cele 4 dovezi pentru Mesia aflate si in Talmudul Babilonian care prezinta intamplari din cei 40 de ani inaintea distrugerii Templului .... (?)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-as pune multe sperante ca ceea ce scrie acolo ar putea constitui dovezi POZITIVE in favoarea lui Yeshua.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Unii dintre evrei ne-au zis ca mama sa a fost fecioara ,si ca copilul s-a zamislit pe cale supranaturala ,prin Duhul lui Dumnezeu . Macar acestia au lasat scris aceasta .Voi pe ce va bazati cand ii contraziceti?Aveti marturii scrise din aceea epoca.De unde stiti ca nu e adevarat? Nu se poate sti nici ca a fost adevarat dar nici ca nu a fost adevarat.De ce sunteti asa siguri ca acei evrei care au scris ca Iisus s-a nascut pe cale supranaturala,au mintit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iustin, te anunt ca acum 2000 de ani un stramos al meu a zburat in luna si am acasa toata povestea scrisa de un lunatic. Spune-mi!, te rog. Ai vreo dovada ca n-a fost asa? Imi inchipui ca vei raspunde ca acum 2000 de ani nu se ajungea in luna si-ti voi spune ca acum, in zilele noastre, ca si acum 2000 de ani, femeia trebuia sa treaca prin patul unui barbat normal pentru a intra in situatia de bortzoasa. bortzoseala si feciorlicul nu merg impreuna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu i-a venit nimanui prin minte sa vorbeasca despre nasterea dintr-o fecioara in atatea mii de ani ? De unde a venit aceasta ideee nastrusnica ?Cat de genial sa fi fost evreul care a inventat o asemenea minciuna? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|