Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 18:39:31
Florin Liviu
Guest

Implicit Mai vrei explicatii ?

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Imi aduc aminte ca mama fusese bolnava, internata in spital. Se vedea cum sufera animalele pe care ea le ingrijea cu atata dragoste, lasandu-se flamanda pe ea , pentru a le hrani pe ele mai intai. Pareri si pareri... Daca Dumnezeu le-a facut, inseamna ca au si ele un rost pe lume, si fac parte din Universul creat cu multa dragoste de Cel Preainalt...Am si eu o parere... te rog , ma iarta!
Abureli draga mea !

Tu stii ca Bucurestiul este un oras pustiu noaptea pentru ca nimeni nu are curajul sa iasa pe strada din cauza haitelor de caini ? Ti se pare normal ! Cainii sunt stapanii noptii si de multe ori nu putem dormii din cauza lor !
Si ca sa revin cel care invata altceva decat cuvantul lui Dumnezeu si al Sfintilor Parinti nu este decat un smintitor ! Iar parerea lor o cunoastem daca cercetam un pic !
Iubirea pentru animale este o alta inselaciune de la diavol ! De animale trebuie doar sa ne servim in masura in care putem si nimic mai mult ! Altfel e smintelala !
Si nu cainele este cel mai bun prieten al omului ci Dumnezeu ! Ca sa vezi diferenta si inselaciunea de la diavol !
Canta la alta masa iubirea ta de animale sau plimba-te cateva ore dupa miezul noptii prin Bucuresti ! Revin-o dupa aceea cu pareri personale dar fondate !
Si nu-ti mai cere iertare ! Mai bine citeste-i pe Sfintii Parinti si-nvata sa traiesti ! Eu asta ofeream gratis !

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma !
Vechi 10.05.2010, 18:53:22
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
"Problema câinilor fără stăpân din Romania a ajuns și la Bruxelles. Daciana Sârbu susține această cauză iar în calitate de vicepreședinte al intergrupului Parlamentului European pentru bunăstarea animalelor, europarlamentarul român a organizat o dezbatere la care s-a discutat și despre situația câinilor abandonați din România. La discuții au participat și actrița Monica Davidescu dar și jurnalista Cristina Țopescu.
Parlamentarii europeni, care au participat la masa rotunda initiata de europarlamentarul roman Daciana Sarbu, au fost oripilati de dovezile prezentate de catre doamnele Davidescu si Topescu. Printre altele si-au pus intrebarea daca suntem un popor crestin..."
bine ca n-a reiesit ca suntem un popor criminal,care am facut holocaustul impotriva cainilor !
apropo...prin Germania or fi caini pe strada ???
Vechi 10.05.2010, 18:59:58
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de izotaurel Vezi mesajul
Eu sunt de acord cu eutanasierea cainilor vagabonti. Daca ii suportam nu vor face decat sa se inmulteasca si sa creeze noi si noi suferinte, si pentru ei si pentru oameni. Si eu am fost atacat de o haita de 8! dulai uriasi crescuti bine de oamenii de la bloc iar o prietena de-a mea chiar a fost muscata. Multi nu inteleg ca hranirea cainilor de langa bloc nu isi face mai blanzi, poate par blanzi cu locatarii dar cu strainii sunt violenti.
Biblia scrie sa-ti iubesti aproapele, pai cum sa-ti iubesti aproapele daca dulaii tai il pot ataca in orice clipa? Cainele nu este superior omului.

Invit iubitorii de animale sa adopte acesti caini daca nu le vor moartea dar ei nu vor pentru ca au deja un caine de rasa frumos acasa pe care-l iubesc. Daca nu vor sa-i adepte atunci macar sa plateasca sa fie macar sterilizati dar tot vor aparea noi caini.
Stiu persoane la tara care au caini si catele care fac o gramada de catelusi pe care ii baga in punga si ii arunca pe unde vadea cu ochii.

Este o foarte grava problema de mentalitate in Romania desi suntem tara europeana cu cel mai mare procentaj de crestini.
Si eu iubesc cainii, chiar am avut un caine adoptat dar mi-a fost furat sambata dimineata. Dintre toti cainii vagabonzi de langa bloc s-au gandit sa-l fure tocmai pe al meu care era tuns si spalat si se vedea de la o posta ca e al cuiva. 2 minute nu am fost atent la el si nu l-am mai gasit.
Cei care-si tin cainii langa bloc, nu ca nu inteleg ca ,cainii sunt violenti, inteleg prea bine, dar, ai putem banui ca le face o placere perversa sa aiba aceasta putere de a starni frica cu ajutorul cainilor,printre alti oamenii, trecatorii obisnuiti ,care trec pe langa blocul lor !
Nu e numai o atitudine necrestineasca ,dar si nebuneasca, de oameni foarte rai si inraiti la care le face placre sa faca rau semenilor lor, de aia isi tin cainii pe acolo ! Ei urasc in realitate, oamenii, si de aia se inconjoara de caini !
Vechi 10.05.2010, 19:02:05
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin Liviu Vezi mesajul
Dragii mei,

Cainii i-a urat si Mantuitorul si a spus clar sa nu dam mancare la caini ! Iar noi facem pe dos ! Chiar si Maica Domnului a urat cainii ! Iar Sfantul Apostol Pavel spune clar - cine l-a citit stie - "sa va feriti de caini !" Cine are caine la bloc e sluga lui satana !
Nu mai aburiti degeaba cu dragostrea de animale ! Este o mare prostie ! Dumnezeu a spus ca omul sa stapaneasca animalele nu sa le slujeasca lor !
Vedeti sa nu va smintiti daca nu sunteti deja !
Mersi, pentru postarea justa, cred ca e cea mai buna si concisa,din toate cele facute pe aici !
Vechi 10.05.2010, 19:35:22
izotaurel izotaurel is offline
Member

Data înregistrării: 01.05.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
Cei care-si tin cainii langa bloc, nu ca nu inteleg ca ,cainii sunt violenti, inteleg prea bine, dar, ai putem banui ca le face o placere perversa sa aiba aceasta putere de a starni frica cu ajutorul cainilor,printre alti oamenii, trecatorii obisnuiti ,care trec pe langa blocul lor !
Nu e numai o atitudine necrestineasca ,dar si nebuneasca, de oameni foarte rai si inraiti la care le face placre sa faca rau semenilor lor, de aia isi tin cainii pe acolo ! Ei urasc in realitate, oamenii, si de aia se inconjoara de caini !
Nu m-am gandit niciodata ca ar avea grija de caini pentru asta dar poate ai dreptate, poate unii chiar de asta tin cainii. Ma intreb oare cand nu o sa mai ma tem sa merg noaptea din unele zone, defapt aproape toate zonele cu blocuri au caini "de bloc".

A pus maicamea afise azi si peste doar cateva ore au venit niste copii cu cainele, nu il furase nimeni :).
Vechi 10.05.2010, 19:45:29
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Eu am ajuns la concluzia ca unii sunt alergici chiar si la ei insisi, de aceea nu suporta nici cainii, nici pe alti oamenii care nu zic sau fac ca ei...
Vechi 10.05.2010, 19:52:35
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Ce sa faci, cred ca nu trebuie sa te superi pe mine, mai degraba trebuie sa vorbesti cu Noe, care l-a luat si pe caine pe corabia sa.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Vechi 10.05.2010, 19:56:41
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

De fapt, cainele nu ataca decat daca simte ca iti este frica, daca este provocat sau daca este in haita. Dar trebuie sa stii ca nu este inzestrat cu gandire si simtire precum omul si de multe ori suntem agresati mult mai rau de catre oameni.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Vechi 10.05.2010, 20:04:22
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
De fapt, cainele nu ataca decat daca simte ca iti este frica, daca este provocat sau daca este in haita. Dar trebuie sa stii ca nu este inzestrat cu gandire si simtire precum omul si de multe ori suntem agresati mult mai rau de catre oameni.
Exact, Rodica si eu sunt de aceiasi parere si am avut de-a face cu unii caini care m-au latrat, le-am vorbit si s-au linistit spre deosebire de unii oameni... In familia mea, fratele strabunicii mele si sotia lui au fost muscati de un caine turbat si au murit. Asta nu ma face sa urasc cainii, desi a fost o experienta trista... Am avut si multi prieteni miei care au fost taiati de Paste si-mi erau atat de dragi... Ma jucam cu ei, apoi de Paste, gata joaca, erau jupuiti si pusi pe masa...
Vechi 10.05.2010, 20:52:02
Florin Liviu
Guest

Thumbs down Concluzie

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Exact, Rodica si eu sunt de aceiasi parere si am avut de-a face cu unii caini care m-au latrat, le-am vorbit si s-au linistit spre deosebire de unii oameni... In familia mea, fratele strabunicii mele si sotia lui au fost muscati de un caine turbat si au murit. Asta nu ma face sa urasc cainii, desi a fost o experienta trista... Am avut si multi prieteni miei care au fost taiati de Paste si-mi erau atat de dragi... Ma jucam cu ei, apoi de Paste, gata joaca, erau jupuiti si pusi pe masa...
Iata dragii mei cum unii dintre noi iubesc mai mult spurcaciunea decat chiar sangele lor cel mai apropiat. Nu mai am nimic de spus decat ca este multa nebunie si pe acest forum. A stricat satana lumea de tot ! Sau altfel spus s-a intors lumea cu curu-n sus ! si despre asta merita vorbit !
Si totusi nu va intereseaza ce spune Dumnezeu despre caini ci doar ce credeti voi ! Ce mai cautati aici ? Dulcegarii ? "Pupicei scumpele mele !" "Pe cele mai scumpe dintre voi le sarut dupa ureche" ! - ca asta vreti sa auziti nu despre intelepciunea sfintilor de la care avem de invatat unii dintre noi ! Acesta nu este forumul "Cainele vagabond" !

Quot erat demonstratuum !
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! guardian knight Generalitati 20 30.08.2012 23:00:28
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Cainii,prietenii lui Lazar!... 14carol06 Generalitati 0 05.02.2009 16:35:05