![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu stii ca Bucurestiul este un oras pustiu noaptea pentru ca nimeni nu are curajul sa iasa pe strada din cauza haitelor de caini ? Ti se pare normal ! Cainii sunt stapanii noptii si de multe ori nu putem dormii din cauza lor ! Si ca sa revin cel care invata altceva decat cuvantul lui Dumnezeu si al Sfintilor Parinti nu este decat un smintitor ! Iar parerea lor o cunoastem daca cercetam un pic ! Iubirea pentru animale este o alta inselaciune de la diavol ! De animale trebuie doar sa ne servim in masura in care putem si nimic mai mult ! Altfel e smintelala ! Si nu cainele este cel mai bun prieten al omului ci Dumnezeu ! Ca sa vezi diferenta si inselaciunea de la diavol ! Canta la alta masa iubirea ta de animale sau plimba-te cateva ore dupa miezul noptii prin Bucuresti ! Revin-o dupa aceea cu pareri personale dar fondate ! Si nu-ti mai cere iertare ! Mai bine citeste-i pe Sfintii Parinti si-nvata sa traiesti ! Eu asta ofeream gratis ! Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
apropo...prin Germania or fi caini pe strada ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e numai o atitudine necrestineasca ,dar si nebuneasca, de oameni foarte rai si inraiti la care le face placre sa faca rau semenilor lor, de aia isi tin cainii pe acolo ! Ei urasc in realitate, oamenii, si de aia se inconjoara de caini ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A pus maicamea afise azi si peste doar cateva ore au venit niste copii cu cainele, nu il furase nimeni :). |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am ajuns la concluzia ca unii sunt alergici chiar si la ei insisi, de aceea nu suporta nici cainii, nici pe alti oamenii care nu zic sau fac ca ei...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa faci, cred ca nu trebuie sa te superi pe mine, mai degraba trebuie sa vorbesti cu Noe, care l-a luat si pe caine pe corabia sa.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
De fapt, cainele nu ataca decat daca simte ca iti este frica, daca este provocat sau daca este in haita. Dar trebuie sa stii ca nu este inzestrat cu gandire si simtire precum omul si de multe ori suntem agresati mult mai rau de catre oameni.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Exact, Rodica si eu sunt de aceiasi parere si am avut de-a face cu unii caini care m-au latrat, le-am vorbit si s-au linistit spre deosebire de unii oameni... In familia mea, fratele strabunicii mele si sotia lui au fost muscati de un caine turbat si au murit. Asta nu ma face sa urasc cainii, desi a fost o experienta trista... Am avut si multi prieteni miei care au fost taiati de Paste si-mi erau atat de dragi... Ma jucam cu ei, apoi de Paste, gata joaca, erau jupuiti si pusi pe masa...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si totusi nu va intereseaza ce spune Dumnezeu despre caini ci doar ce credeti voi ! Ce mai cautati aici ? Dulcegarii ? "Pupicei scumpele mele !" "Pe cele mai scumpe dintre voi le sarut dupa ureche" ! - ca asta vreti sa auziti nu despre intelepciunea sfintilor de la care avem de invatat unii dintre noi ! Acesta nu este forumul "Cainele vagabond" ! Quot erat demonstratuum ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|