![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iisus Hristos este fiul lui Dumnezeu,de aceeasi Fiinta cu Tatal.Crezi asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca suntem uniti in Dumnezeu si cred ca Dumnezeu este Unul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si Iisus Hristos atunci, care a zis ca cine M-a vazut pe Mine L-a vazut pe Tatal, Eu si cu Tatal Una suntem si Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine, Datu-Mi-s-a toata puterea in cer si pe pamant, cine e mai exact? om ca noi? Ca tine si ca mine, sau Dumnezeu Insusi intrupat ?
Concret, fara scheme, spune-mi ce crezi despre asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi ,cei de pe acest forum,in aceste lucruri credem,si toti cei care vor sa vorbeasca impotriva o fac in zadar. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred Într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atoțiitorul, Făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor. Și într-unul Unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Născut, Care din Tătal S-a născut, mai înainte de toți vecii. Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, Născut iar nu făcut, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut. Care pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire S-a pogorât din ceruri Și S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria Și S-a făcut om. Și S-a răstignit pentru noi în zilele lui Pontiu Pilat Și a pătimit și S-a îngropat. Și a înviat a treia zi după Scripturi . Și S-a inaltat la ceruri și Șade de-a dreapta Tatălui. Și iarași va să vină cu slavă, să judece viii și morții, A cărui Împărăție nu va avea sfârșit. Și întru Duhul Sfânt, Domnul de viață Făcătorul, Care din Tatăl purcede, Cela ce împreună cu Tatăl și cu Fiul Este închinat și slăvit, Care a grăit prin prooroci. Întru-una Sfântă Sobornicească și apostolească Biserică, Mărturisesc un botez întru iertarea păcatelor, Aștept învierea morților și viața veacului ce va să fie. Amin ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
2. Ascultă, cerule, și ia aminte, pământule, că Domnul grăiește: Hrănit-am feciori și i-am crescut, dar ei s-au răzvrătit împotriva Mea. 3. Boul își cunoaște stăpânul și asinul ieslea domnului său, dar Israel nu Mă cunoaște; poporul Meu nu Mă pricepe. 4. Vai ție neam păcătos, popor împovărat de nedreptate, soi rău, fii ai pieirii! Ei au părăsit pe Domnul, tăgăduit-au pe Sfântul lui Israel, întorsu-I-au spatele.
si acum Ioan: 9. Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume. 10. În lume era și lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut. 11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit. 12. Și celor câți L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
|
|||
|
|||
![]()
Nu si daca slavesti un dumnezeu imaginar.
|
|||
|
|||
![]()
7. Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul și antihristul.
9. Oricine se abate și nu rămâne în învățătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învățătura Lui, acela are și pe Tatăl și pe Fiul. 10. Dacă cineva vine la voi și nu aduce învățătura aceasta, să nu-l primiți în casă și să nu-i ziceți: Bun venit! 11. Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaș la faptele lui cele rele.
|
|||
|
|||
![]()
Ce intelegi prin dumnezeu imaginar?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|