|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu e chiar așa, în cazul statului de soț nu mai ești stăpân pe trupul tău. Deciziile le iei împreună cu soția.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Nu e o cale mai bună și una mai puțin bună sunt două căi distincte , precum și Sfântul Apostol Pavel precizează , dar femeia măritată prin asta se sfințește, prin nașterea de prunci. 
				__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Căsătoria e apărată ca Sfântă Taină și prin Sinodul al 3-lea local de la Gangra Citat: 

__________________ „Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

nu stiam asta, insa e foarte posibil ca femeile sa nu mai aiba nevoie de barbati pentru procreere.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ali Baba nu-i fată. :)) Ar fi chemat-o Alina, eventual. Nici Ali Baba nu era femeie, nici Baba Novac nu era...

__________________ "Mergeți și propovăduiți Evanghelia. Dacă va fi nevoie, folosiți și cuvintele." | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 senzational cat de complet este formulat! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

daca am scris ceva ce parea protestant am devenit adventist, acu daca am scris ce am scris despre femei sunt eu insumi una. no problemo, cum zicea cichi chan...:))
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sunt și călugări care au apărat căsătoria... că doar n-or fi fost doar ierarhi căsătoriți la acel sinod.

__________________ „Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Vrei sa spui ca vor fi si ele pururea "fecioare"?

__________________ Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 | 
| imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 15:30:20 | 
| Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 02:32:12 | 
| Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 15:51:55 | 
|  |