![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
La ce-ti foloseste o religie care nu te mantuieste? Ce folos sa o urmezi? Ce folos sa te chinui atat pentru niste incertitudini? E in joc viata mea, trebuie sa merg la sigur.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
ba pacatele mi le marturisesc, particip la cina Domnului. Numai ca eu nu considera ca participarea la cina te mantuie, ci credinta in Hristos. Vezi cazul lui Iuda despre care s-a tot discutat in topicul asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La multi ani, apropo
|
||||
|
||||
![]()
o ba da te mantuie,ce cand mori ce faci nu ceri sa te spovedesti si te impatasesti in care sa scapi de munca iadului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singurul scop al vietii omului trebuie sa fie impacarea cu Dumnezeu si mantuirea. Deci unde mergem?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci tu daca mori fara sa apuci sa te spovedesti si impartasesti ajungi in iad? Si te-ai spovedit o viata intreaga, si impartasit, degeaba? Ce te faci daca mori de inima si nu mai apuci sa faci nimic? Sau da o masina peste tine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta incercam sa facem toti, taras grapis, care cum putem, cu neputintele noastre. Am nadejde ca nu ne va lasa.
|
||||
|
||||
![]()
singurul scop este ca omul sa nu mai pacatuaisca si sa se intoarca la Dumnezeu deoarece il iarta si este iubitor de oameni.Scopul omului este manturiea sufletului sau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa suntem toti . Insa la un moment dat se intampla sa te intalnesti cu iertarea lui Hristos si sa te impaci cu Dumnezeu. Atunci pur si simplu stii ca orice ar veni, viata sau moarte, nimic nu te va desparti de El si mantuirea Lui. Asta se numeste credinta mantuitoare.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|