![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Chesney's study was not intended to settle the debate. He notes that, whatever Wikipedia's comparative accuracy, plenty of people (academics included) are using it, and he simply wanted to see whether Wikipedia could be considered accurate enough to be worth using. His study suggests that it can, but that caution—and further research—needs to be used before citing anything learned from Wikipedia as a fact." Parerile sunt impartite dar nu stiu care este gradul de acuratete intre Wiki si Britannica. Si eu folosesc Wiki dar nu doar Wiki si nu pe toate subiectele.Cateodata mai interesante sunt lucrarile citate la finalul articolelor.Daca le citesti poti aprecia cat de obiectiv au fost analizate opiniile.Din ce stiu Wales este ateu declarat dar nu cred ca asta este problema.Nu l-am auzit sa dea startul la o competitie intre The Holy Bible si Wiki dar ,cine stie,misterioase sunt Caile Domnului. ![]() Last edited by Scotsman; 23.12.2010 at 16:56:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sovieticii au luat în brațe teoria lamarckianistă și au decretat-o doctrină de stat, de parcă realitatea s-ar putea vota. Această decizie i-a costat un handicap de peste 30 de ani în cercetare biologică, handcap pe care nu l-au recuperat nici în ziua de astăzi. Așa se întâmplă când vrei să votezi realitatea, pe ea, pe realitate, n-o interesează de votul tău. Din acest motiv știința nu este un proces democratic, pentru ceea ce este fapt nu este supus votului. Pentru cine vrea să înțeleagă rapid ce înseamnă viziunea lamarckianistă și ce înseamnă TE îi recomand să arunce o privire la acest mesaj. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire ps s-a incercat si in trecut prin PRIGONIRILE CRESTINILOR si nu s-a reusit .. nici in zilele noastre nu se va reusi amice ... copii tai se vor dezice de tine ca parinte poate , dar adev arul va sta in picioare si acela este crestinsimul ortodox .... te doare ? nu e bai poate asa incepi sa gindesti .....ha ha ha .... am vazut destui ca tine care dau din gura DEGEABA ..... pe patul de moarte toti devin crestini ..... inclusiv tu .....ha ha ha multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unii ar numi-o ipocrizie. Ia zi, esti crestin, cumva? ![]()
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si stai linistit ca adevarul nu se schimba in functie de toleranta ... si da sunt crestin olrtodox ( am afirmat asta ca sa nu existe dubii ) alte intrebari ? multa iubire ps imi place cind sunt acuzat , dar macar pe viitor sa o faci CITITND inainte ce spun . ok? ca daca o sa spun ca ateii NU ASCULTA si NU CITESC ce se spune o sa sari ca ars sa spui ca nu e adevarat si ca voi sunteti inteligenti ( toate conferintele ateice incep cu MANDRIA asta .... poate fi sala plina de prosti dar daca le spui de la pupitru ca acolo sunt adunate ŽŽ somitati ŽŽ au si impresia ca sunt ... pura MANIPULARE ... dawkins o face grosolan in prezentarile sale dar multi PROSTI nu vad asta )... asadar vreau sa vad si eu un ateu inteligent CARE IMI DEMONSTREAZA ASTA ... te incumeti ? haide adu-ti toti ateii sa te ajute daca tu nu esti in stare ... accept si grupuri de inteligenti .... poate asa IN GRUP fac un ateu inteligent ( INFORMAT ) ..... intelegi ? sau o sa te simti jignit de stilul meu direct si vei plinge ca o fata mare ? ha ha ha ---- nu va contest Iq ci INFORMAREA LIPSA amice .... intelegi diferenta ? asta ca sa nu ma mai acuzi ca te fac prost ...NU AM SPUS ASTA .... multa iubire Last edited by the_Listener; 26.07.2011 at 22:54:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E un fel de semnatura, asa cum ai zice "hai pa"? Sau vrei sa transmiti ceva? Mai bine ai incerca sa faci asta prin comentariile tale, nu prin lozinci. Last edited by Dumitru73; 27.07.2011 at 15:23:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
comentariile mele SUNT DIRECTE si fara ŽŽ vrajeliŽŽ filozofice ....daca nu iti place INFORMATIA nu o citi .... cit despre mine cum sunt sau nu sunt ESTE IRELEVANT ca nu am venit pe forum sa impresionez pe cineva .... sunt un user oarecare din mil de useri pe net .... intelegi ? ha ha ha multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
A fi direct nu este intotdeauna o calitate.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|