![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Frate nu-s cu tine decât când ne-om împărtăși din același (măcar virtual) potir.
Mai mult n-am ce să discut cu tine. Nici nu vreau să te conving de ceva, probabil că n-aș fi în stare.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Problema nu e doctrina. Problema e SATANA. Unii sunt fiii luminii si altii ai satanei. Si satana lupta pentru a-si pastra ucenicii asa cum si Dumnezeu da putere Bisericii. Si diavolul lupta prin ceea ce stie: minciuna, inselare, confuzie, dezbinare. Intr-un cuvant protestantismul. Asta este separarea noastra reala, unii sunt robii luminii si altii robii intunericului. Protestantismul este o CONFUZIE TOTALA aruncata de diavol peste Adevar si peste crestinism. Este arma suprema folosita de tatal minciiunii: minciuna asupra adevarului, care duce la MULTE ADEVARURI... Last edited by gpalama; 14.10.2017 at 15:01:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Și care-i porcăria, desteptu' lu' tata?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si macar de ar semana discursul lui cu ce 'perle' torni tu uneori... :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am impresia ca nu ai citit nicio carte de dogmatica penticostala. Sa gresesc oare? Daca vei reusi sa nu te mai bagi singur in seama, chiar voi fi impresionat. Last edited by Penticostalul Traditional; 14.10.2017 at 22:14:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Pentru ca, in ce ma priveste, eu cred ca: 1. Nu exista nicio confesiune crestina care sa fi "renuntat la lucrarea Duhului Sfant. Citat:
Si se pare ca nici ceilalti colegi nu prea au inteles, pentru ca nu "au dat cu pietre". |
|
|
||||
|
||||
|
Se vede treaba că n-a pierdut rușinea ca s-o găsești tu...
|
|||
|
|||
|
Citat:
1. Te vei pocai 2. Vei crede si te vei boteza 3. Vei face parte dintr-o biserica locala in care se propovaduieste doctrina sanatoasa a Sfintelor Scripturi 4. Vei implini porunca apostolica: "sa se cerceteze însă omul pe sine și așa să mănânce din pâine și să bea din pahar" |
|
|
||||
|
||||
|
Cum ziceam mai sus.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 22:26:13 |
| Catolicismul si ecumenismul | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 115 | 18.08.2013 21:21:58 |
| Ecumenismul | MadalinS | Generalitati | 0 | 30.09.2007 05:12:34 |
| Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 18:46:17 |
|
|