Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2009, 17:29:54
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
vai de mine cata incredere ai ca ai dreptate in ceea ce spui dar e complet invers credintza ta fatza de Adevar:

-nu sunt sectar chiar daca am multe mesaje shi scriu ciudat cum nu pricep multzi
-pucioshii nu sunt sectari
-negru pe alb nu s-au dezis, BOR, iar daca au facut-o nu i-a lasat Pucioshii sa se puna in contra lui Dumnezeu ca era vai de noi romanii ortodocshi, ca eram mai rau ca jidovii, deci nu s-au dezis de ei ci doar nu au priceput ce se intampla acolo shi au hotarat sa se ocupe ierarhul locului, iar daca au voit sa retracteze pe baza unei judecatzi strambe, pucioshii nu i-a primit in curte, ca ishi atrageau asupra lor blestemul lui Dumnezeu.
-eu nu shtiu absolut nimic fiindca nu fac parte dintre ei, n-am cunoscut pe nimeni din ei shi nu te mint, ci cred doar din ce am citit pe Web shi fireshte ca m-a intarit Duhul shi Liturghia shi ce am aflat de la colegii de discutzie, aici pe forum
-voi defapt atzi vrea sa fie asha cum vretzi voi, ca totzi sa fie secta shi numai noi ortodocshii sa fim vrednici, poi vai de noi cand va fi judecata shi rasplata dupa fapte... credetzi ca vom avea pile? sau vom da socoteala de o shi mai mare raspundere caci noi l-am cunoscut pe Hristos, pe Dumnezeu, pe sf Treime... deci ce parere avetzi ca noua carora ni s-a incredintzat mult o sa ni se ceara putzin? nici macar sa-l primim bine? sa recunoashtem Adevarul?
-nu sunt scripturile unora sau altora ci sunt date de Dumnezeu, sunt dar pentru ca oricine crede shi se va boteza shi va trai conform cu randuielile mantuirii sa poata sa ia cu navala Imparatzia Cerurilor, ca shi ca dar se moshteneshte silindu-te sa implineshti shi nu asha ca moshtenirile pilnice ale gLumii... deci nu sunt ale mele, nu le-a inventat nimeni ci sunt date de sus, de la Dumnezeu.
-shi daca ash fi sectar n-ar avea nicioimportantza caci Dumnezeu nu judeca dupa fatza omului ci dupa pacatele sale shi dupa cum l-a urmat pe Hristos... dar sigur ca e bine ca nu sunt sectar... dar nici ortodox chiar de sunt nu-mi foloseshte daca sunt doar cu numele shi n-am dragoste... ca practic purtam numele lui Hristos, de aia ne numim creshtini, ca purtam numele Lui...
-iar ca scriu cu sh shi cu tz asta e o reminishcentza a perioadei cand nu existau diacritice pe siteurile WEB
Puteai macar sa nu spui nimic pana cand venea florina cu citatul dar acum ca vad ca nai nici un argument sunt sigur ca esti sectar. DUpa cum gandesti oricine se poate mantui doar daca se crede crestin fara Taina Sfantului Botez doar pentru ca poarta numele lui Hristos.

Am citit pe Gogle despre Pucioasa si uite ceam gasit: noul-ierusalim.info aici arata de ce Pucioasa e secta.
Vechi 14.07.2009, 17:30:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Domnule V.,

Te citesc de vreun an si iti spun sincer ca nu ma asteptam ca ne condamni la iad cu clasa intai. Cu alte cuvinte ne trimiti "crestineste" la naiba?! Ar fi frumos din partea ta sa-ti retragi cuvintele.

Daca suntem mai sceptici cu privire la noua/vechea ta orientare nu inseamna ca suntem cu totii vrednici de chin vesnic. Unde este crestinul din tine?...
domnul meu draga, cred ca te-ai aprins aiurea, ca nu te-am condamnat nici pe tine shi pe nimeni ci am zis foarte clar unde ajungem cei ce nu primim pe Moisi, pe prooroci, pe Hristos venit in trup shi pe Hristos venit in Duhul... cu primul avion shi cu primul tren mergem la first class direct in hotelul din Dubai de 6 stele... eu te-am avertizat shi nu te-am osandit... ia mai citeshte odata... ca n-aveam cum sa va injur aici pe forum sau sa va dau la necuratul, ca eu incerc sa va scot, dar shtiu ca nu reushesc... shi oricum e treaba voastra. Deci ma iarta.
Vechi 14.07.2009, 17:34:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru Vezi mesajul
Puteai macar sa nu spui nimic pana cand venea florina cu citatul dar acum ca vad ca nai nici un argument sunt sigur ca esti sectar. DUpa cum gandesti oricine se poate mantui doar daca se crede crestin fara Taina Sfantului Botez doar pentru ca poarta numele lui Hristos.

Am citit pe Gogle despre Pucioasa si uite ceam gasit: noul-ierusalim.info aici arata de ce Pucioasa e secta.
domnule tu crede-ma sectar, ca te mint, ca-s viclean shi crede dumneata pe cei ce hulesc sfintzii shi bat joc de Dumnezeu pe site-uri bashcalioase, ce te pot eu oprii? ce crezi ca eshti primul care-l gaseshte pe Hristos drept talhar shi pe Duhul drept sectant? iar cand am zis de botez eu tzi-am marturisit ca sunt din BOR (mirean, oarecare) dar voi ma facetzi mereu sectant viclean... va iert ca doar ce sa ma fac cu atatzia fratzi tari de cerbice? shi Domnul i-a iertat pe evrei shi tot i-a dus El insushi la pamantul fagaduintzei, deci cu atat se cuvine sa va iert eu pe voi care nici nu mi-atzi greshit mie nimic... shi sunt un nimic defapt... dar eu zic doar ce cred shi ce este scris in Carte, din Cuvantul lui Dumnezeu, ca o placa stricata shi ca un papagal shi cum imi amintesc cu citatele mele aproximative din memoria mea babila... shi mai ceva.

Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 17:39:36.
Vechi 14.07.2009, 17:35:49
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
domnul meu draga, cred ca te-ai aprins aiurea, ca nu te-am condamnat nici pe tine shi pe nimeni ci am zis foarte clar unde ajungem cei ce nu primim pe Moisi, pe prooroci, pe Hristos venit in trup shi pe Hristos venit in Duhul... cu primul avion shi cu primul tren mergem la first class direct in hotelul din Dubai de 6 stele... eu te-am avertizat shi nu te-am osandit... ia mai citeshte odata... ca n-aveam cum sa va injur aici pe forum sau sa va dau la necuratul, ca eu incerc sa va scot, dar shtiu ca nu reushesc... shi oricum e treaba voastra. Deci ma iarta.
Domnul sa ne ierte pe amandoi.

Dar dumneata insisti ca vom merge cu primul tren acolo, in HELL-Inn de 6 stele, daca nu vom crede in cele sustinute de puciosi si numai de ei? Eu asta vreau sa inteleg de la tine: ne condamna puciosii pe noi non-puciosii la o despartirea de Dumnezeu?!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 14.07.2009, 17:47:39
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Domnul sa ne ierte pe amandoi.

Dar dumneata insisti ca vom merge cu primul tren acolo, in HELL-Inn de 6 stele, daca nu vom crede in cele sustinute de puciosi si numai de ei? Eu asta vreau sa inteleg de la tine: ne condamna puciosii pe noi non-puciosii la o despartirea de Dumnezeu?!
nu va condamna nimeni la nimic ci singuri ne condamnam furandu-ne singuri caciula...

poi a venit Hristos sa condamne pe cineva? El a venit shi atunci shi acum sa caute shi sa gaseasca oaia cea ratacita, oaia pierduta

caci a venit nu pentru cei dreptzi ci pentru cei ce se socotesc pacatoshi, pentru pacatoshi a venit shi pentru indreptare au venit totzi proorocii VT, dar acum nu e prooroc ci e Domnul Hristos care a venit... in Duhul.

deci eu acolo ziceam retoric intreband ca la ce credetzi voi ca va putetzi ashtepta? unde credetzi ca o sa ajungetzi daca facetzi nedreptate, mitomanie, in general vorbind... dar ca au shi fost judecatzi este scris, cei ce nu l-au primit pe Hristos au shi fost judecatzi... dar Hristos nu amenintza pe nimeni ci daca Tatal il trage pe cineva la Hristos, Acesta il mantuieshte ca niciunul sa nu se piarda...

deci nu v-am trimis shi nu v-am dat la dracu ci v-am spus ce cred despre ce am citit... ca ar fi bine sa cititzi shi voi la modul cel mai serios... sau macar o data pe saptamana... dupa inima.

Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 17:49:50.
Vechi 14.07.2009, 18:23:26
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

Draga Vsovi,ca preot sunt dator sa fiu informat cu ce se petrece in Biserica,si sursele de informatii sunt altele decat netul,dar,ca sa te convingi ca si pe net poti afla despre fenomenul Pucioasa citeste urmatorul material:http://bisericasecreta.wordpress.com...e-pucioasei-i/
Vechi 14.07.2009, 18:26:20
Negroponte's Avatar
Senior Member

Implicit

si iata ce spun si oficialitatile BOR:Hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române referitor la Fenomenul „Noul Ierusalim” de la Pucioasa

29 ianuarie 2007 de admin

după site-ul Creștinism Ortodox

Hot. Nr. 2594/1993: Ia act despre Documentul de lucru al Comisiei speciale (27 aprilie 1993) stabilite de Sfântul Sinod pentru cercetarea cazului Glodeni – Pucioasa.

Hot. Nr.110 și 294/1993: Atitudinea Bisericii Ortodoxe Române față de fenomenul religios de la Glodeni – Pucioasa, Jud. Dâmbovița, în care a fost implicat și P. S. Episcop Irineu Bistrițeanul, Vicarul Arhiepiscopiei Clujului. Ia act despre declarația verbală și scrisă a P. S. Sale prin care se desolidarizează de acest fenomen.

Hot. Nr. 3326/1997: Ia act despre relatările în legătură cu activitățile prozelitiste desfășurate de „Caravana Evangheliștilor” din S. U. A. și de adepții grupării „Noul Testament”. Se iau măsurile canonice concrete împotriva activității grupării sectare „Noul Ierusalim”. Se va interveni la Ministerul Culturii în legătură cu retrocedarea bisericii din incinta Complexului muzeal și cu organizarea activității culturale cu caracter religios de către mișcarea sectară „Noul Ierusalim”, precum și la Ministerul de Interne sesizând portul ilegal de uniformă monahală a viețuitorilor de la „Noul Ierusalim”, urmând ca Patriarhia Română să sprijine aceste intervenții.

Hot. Nr. 5334/1997: S-a anulat actul fundațional al Așezământului „Noul Ierusalim”, prin demersul și deplasarea directă la Glodeni – Pucioasa de către Chiriarhul locului, I. P. S. Arhiepiscop Vasile al Târgoviștei însoțit de P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul. Să se intensifice acțiunea misionar- pastorală pentru înlăturarea influenței negative pe care o exercită gruparea „Noul Ierusalim”. Să se ia măsuri canonice împotriva preoților și monahilor, care simpatizează și au legături cu gruparea „Noul Ierusalim”. Să informeze pe Chiriarhii eparhiilor, despre preoții acestora care au legătură cu gruparea aceasta. Să se comunice anularea actului fundațional de către P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul, prin mijloace mass-media. Studierea posibilității desemnării unei comisii la nivelul Sinodului Mitropolitan care să studieze fenomenul din punct de vedere canonic
Vechi 14.07.2009, 18:39:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte Vezi mesajul
Draga Vsovi,ca preot sunt dator sa fiu informat cu ce se petrece in Biserica,si sursele de informatii sunt altele decat netul,dar,ca sa te convingi ca si pe net poti afla despre fenomenul Pucioasa citeste urmatorul material:http://bisericasecreta.wordpress.com...e-pucioasei-i/
citesc cei ce cerceteaza, eu nu mai cercetez ci cred shi asha vrea sa plinesc asemenea lor... am cautat shi cred fara'ndoiala... iar dumneata imi dai surse despre biserica secreta? poi biserica secreta era cea din catacombe... aceasta cum poate fi secreta daca e pe Web ce a zis Dumnezeu prin aleshii sai prooroci shi sfintzi, shi aceshtia au marturisit pentru noi, pentru indreptarea shi revenirea noastra din iad? shi erau vase de lut shi nu de marmura, asha cum va plac voua... ca sa le credetzi, dar shi pe Regele Mihai I l-a ales shi tot nu-l credetzi, deci nu e vorba de vas ci ca nu vretzi sa credetzi ci va plac mitomaniile gLumii, altfel nu-mi explic.
Vechi 14.07.2009, 18:49:39
Negroponte's Avatar
Senior Member

Implicit

draga Vsovi iti sugerez sa mai intrebi duhovnici iscusiti desptre acest fenomen Pucioasa si vei afla adevarul.Nu suntem noi mai invatati ca altii.Si apoi vorba sfintilor Parinti"cine vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca"Doamne ajuta!
Vechi 14.07.2009, 18:51:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Negroponte
si iata ce spun si oficialitatile BOR:Hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române referitor la Fenomenul „Noul Ierusalim” de la Pucioasa

29 ianuarie 2007 de admin

după site-ul Creștinism Ortodox

Hot. Nr. 2594/1993: Ia act despre Documentul de lucru al Comisiei speciale (27 aprilie 1993) stabilite de Sfântul Sinod pentru cercetarea cazului Glodeni – Pucioasa. [COLOR=red](deci ia act)[/COLOR]

Hot. Nr.110 și 294/1993: Atitudinea Bisericii Ortodoxe Române față de fenomenul religios de la Glodeni – Pucioasa, Jud. Dâmbovița, în care a fost implicat și P. S. Episcop Irineu Bistrițeanul, Vicarul Arhiepiscopiei Clujului. Ia act despre declarația verbală și scrisă a P. S. Sale prin care se desolidarizează de acest fenomen. [COLOR=blue](se desolidarizeaza in sensul ca nu se mai amesteca, nu ca ishi reneaga credintza, ci ca nu se amesteca peste alt ierarh al locului deshi cand a facut lucrarea scaunul era vacant shi Irineu a ascultat de Maimarele Sau, deci nu a greshit nici cand a lucrat indemnat de Duhul shi nici cand s-a desolidarizat de a ii mai avea sub obladuire ci i-a predat chiriarchului locului care a urmat apoi pe scaunul acela care era vacant cand a facut lucrarea de tarnosire shi sfintzire, asha am aflat pe forum de la MM, asha am priceput, iar a te desolidariza inseamna ca ii lashi in seama lui Dumnezeu, nu mai eshti solidar pentru ca nu tzi-au dat voie maimarii din sinod, de aia)[/COLOR]

Hot. Nr. 3326/1997: Ia act despre relatările în legătură cu activitățile prozelitiste desfășurate de „Caravana Evangheliștilor” din S. U. A. și de adepții grupării „Noul Testament”. Se iau măsurile canonice concrete împotriva activității grupării sectare „Noul Ierusalim”. Se va interveni la Ministerul Culturii în legătură cu retrocedarea bisericii din incinta Complexului muzeal și cu organizarea activității culturale cu caracter religios de către mișcarea sectară „Noul Ierusalim”, precum și la Ministerul de Interne sesizând portul ilegal de uniformă monahală a viețuitorilor de la „Noul Ierusalim”, urmând ca Patriarhia Română să sprijine aceste intervenții. [COLOR=red](aici nu shtiu ce mashinatziune shi ce implicare este cu SUA ca doar Cetatea Sfanta a Noului Ierusalim de la Pucioasa nu are nimic in comun cu SUA shi cu gruparea "Noul Testament" ca eu pana acuma n-am auzit, deci ma intreb ce este asta decat o mare confuzie, ce? o linshare? un dosarel? ce are sf Verginica Trambitza Domnului shi cele 7 Trambitze Apocaliptice ale lui Dumnezeu cu gruparea sectara "Noul Testament" din SUA? poate imi raspunzi dumneata ce este incercarea asta de compromitere?)[/COLOR]

Hot. Nr. 5334/1997: S-a anulat actul fundațional al Așezământului „Noul Ierusalim”, prin demersul și deplasarea directă la Glodeni – Pucioasa de către Chiriarhul locului, I. P. S. Arhiepiscop Vasile al Târgoviștei însoțit de P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul. Să se intensifice acțiunea misionar- pastorală pentru înlăturarea influenței negative pe care o exercită gruparea „Noul Ierusalim”. Să se ia măsuri canonice împotriva preoților și monahilor, care simpatizează și au legături cu gruparea „Noul Ierusalim”. Să informeze pe Chiriarhii eparhiilor, despre preoții acestora care au legătură cu gruparea aceasta. Să se comunice anularea actului fundațional de către P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul, prin mijloace mass-media. Studierea posibilității desemnării unei comisii la nivelul Sinodului Mitropolitan care să studieze fenomenul din punct de vedere canonic [COLOR=blue](deci e adevarat ca au incercat sa anuleze ce au binecuvantat de la Domnul? poi atunci foarte bine ca nu i-a primit Pucioshii ca se autoblestemau cei ce au pus la cale asha ceva... deci Pucioshii i-a pazit prin neprimirea celor ce se ridicau impotriva lui Dumnezeu, impotriva unsului Domnului, vai lor... daca e adevarat..., dar nu e treaba mea sa judec pe cineva, ma rog shi pentru ei, poate aude Hristos... shi ma aude shi pe mine, un mare pacatos mirean din BOR, fireshte daca se pocaiesc cei ce au viclenit, ca altfel ma rog in deshert, ma rog in pustiu, dar nu pentru gLume shi inaintea oamenilor... daca ma rog ca am impresia ca shi cand ma rog defapt mai mult hulesc.)[/COLOR]

Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 19:14:30.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40