![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit pe Gogle despre Pucioasa si uite ceam gasit: noul-ierusalim.info aici arata de ce Pucioasa e secta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 17:39:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar dumneata insisti ca vom merge cu primul tren acolo, in HELL-Inn de 6 stele, daca nu vom crede in cele sustinute de puciosi si numai de ei? Eu asta vreau sa inteleg de la tine: ne condamna puciosii pe noi non-puciosii la o despartirea de Dumnezeu?!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi a venit Hristos sa condamne pe cineva? El a venit shi atunci shi acum sa caute shi sa gaseasca oaia cea ratacita, oaia pierduta caci a venit nu pentru cei dreptzi ci pentru cei ce se socotesc pacatoshi, pentru pacatoshi a venit shi pentru indreptare au venit totzi proorocii VT, dar acum nu e prooroc ci e Domnul Hristos care a venit... in Duhul. deci eu acolo ziceam retoric intreband ca la ce credetzi voi ca va putetzi ashtepta? unde credetzi ca o sa ajungetzi daca facetzi nedreptate, mitomanie, in general vorbind... dar ca au shi fost judecatzi este scris, cei ce nu l-au primit pe Hristos au shi fost judecatzi... dar Hristos nu amenintza pe nimeni ci daca Tatal il trage pe cineva la Hristos, Acesta il mantuieshte ca niciunul sa nu se piarda... deci nu v-am trimis shi nu v-am dat la dracu ci v-am spus ce cred despre ce am citit... ca ar fi bine sa cititzi shi voi la modul cel mai serios... sau macar o data pe saptamana... dupa inima. Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 17:49:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Vsovi,ca preot sunt dator sa fiu informat cu ce se petrece in Biserica,si sursele de informatii sunt altele decat netul,dar,ca sa te convingi ca si pe net poti afla despre fenomenul Pucioasa citeste urmatorul material:http://bisericasecreta.wordpress.com...e-pucioasei-i/
|
|
||||
|
||||
![]()
si iata ce spun si oficialitatile BOR:Hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române referitor la Fenomenul „Noul Ierusalim” de la Pucioasa
29 ianuarie 2007 de admin după site-ul Creștinism Ortodox Hot. Nr. 2594/1993: Ia act despre Documentul de lucru al Comisiei speciale (27 aprilie 1993) stabilite de Sfântul Sinod pentru cercetarea cazului Glodeni – Pucioasa. Hot. Nr.110 și 294/1993: Atitudinea Bisericii Ortodoxe Române față de fenomenul religios de la Glodeni – Pucioasa, Jud. Dâmbovița, în care a fost implicat și P. S. Episcop Irineu Bistrițeanul, Vicarul Arhiepiscopiei Clujului. Ia act despre declarația verbală și scrisă a P. S. Sale prin care se desolidarizează de acest fenomen. Hot. Nr. 3326/1997: Ia act despre relatările în legătură cu activitățile prozelitiste desfășurate de „Caravana Evangheliștilor” din S. U. A. și de adepții grupării „Noul Testament”. Se iau măsurile canonice concrete împotriva activității grupării sectare „Noul Ierusalim”. Se va interveni la Ministerul Culturii în legătură cu retrocedarea bisericii din incinta Complexului muzeal și cu organizarea activității culturale cu caracter religios de către mișcarea sectară „Noul Ierusalim”, precum și la Ministerul de Interne sesizând portul ilegal de uniformă monahală a viețuitorilor de la „Noul Ierusalim”, urmând ca Patriarhia Română să sprijine aceste intervenții. Hot. Nr. 5334/1997: S-a anulat actul fundațional al Așezământului „Noul Ierusalim”, prin demersul și deplasarea directă la Glodeni – Pucioasa de către Chiriarhul locului, I. P. S. Arhiepiscop Vasile al Târgoviștei însoțit de P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul. Să se intensifice acțiunea misionar- pastorală pentru înlăturarea influenței negative pe care o exercită gruparea „Noul Ierusalim”. Să se ia măsuri canonice împotriva preoților și monahilor, care simpatizează și au legături cu gruparea „Noul Ierusalim”. Să informeze pe Chiriarhii eparhiilor, despre preoții acestora care au legătură cu gruparea aceasta. Să se comunice anularea actului fundațional de către P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul, prin mijloace mass-media. Studierea posibilității desemnării unei comisii la nivelul Sinodului Mitropolitan care să studieze fenomenul din punct de vedere canonic |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
draga Vsovi iti sugerez sa mai intrebi duhovnici iscusiti desptre acest fenomen Pucioasa si vei afla adevarul.Nu suntem noi mai invatati ca altii.Si apoi vorba sfintilor Parinti"cine vrea sa se mantuiasca cu intrebarea sa calatoreasca"Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Negroponte
si iata ce spun si oficialitatile BOR:Hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române referitor la Fenomenul „Noul Ierusalim” de la Pucioasa 29 ianuarie 2007 de admin după site-ul Creștinism Ortodox Hot. Nr. 2594/1993: Ia act despre Documentul de lucru al Comisiei speciale (27 aprilie 1993) stabilite de Sfântul Sinod pentru cercetarea cazului Glodeni – Pucioasa. [COLOR=red](deci ia act)[/COLOR] Hot. Nr.110 și 294/1993: Atitudinea Bisericii Ortodoxe Române față de fenomenul religios de la Glodeni – Pucioasa, Jud. Dâmbovița, în care a fost implicat și P. S. Episcop Irineu Bistrițeanul, Vicarul Arhiepiscopiei Clujului. Ia act despre declarația verbală și scrisă a P. S. Sale prin care se desolidarizează de acest fenomen. [COLOR=blue](se desolidarizeaza in sensul ca nu se mai amesteca, nu ca ishi reneaga credintza, ci ca nu se amesteca peste alt ierarh al locului deshi cand a facut lucrarea scaunul era vacant shi Irineu a ascultat de Maimarele Sau, deci nu a greshit nici cand a lucrat indemnat de Duhul shi nici cand s-a desolidarizat de a ii mai avea sub obladuire ci i-a predat chiriarchului locului care a urmat apoi pe scaunul acela care era vacant cand a facut lucrarea de tarnosire shi sfintzire, asha am aflat pe forum de la MM, asha am priceput, iar a te desolidariza inseamna ca ii lashi in seama lui Dumnezeu, nu mai eshti solidar pentru ca nu tzi-au dat voie maimarii din sinod, de aia)[/COLOR] Hot. Nr. 3326/1997: Ia act despre relatările în legătură cu activitățile prozelitiste desfășurate de „Caravana Evangheliștilor” din S. U. A. și de adepții grupării „Noul Testament”. Se iau măsurile canonice concrete împotriva activității grupării sectare „Noul Ierusalim”. Se va interveni la Ministerul Culturii în legătură cu retrocedarea bisericii din incinta Complexului muzeal și cu organizarea activității culturale cu caracter religios de către mișcarea sectară „Noul Ierusalim”, precum și la Ministerul de Interne sesizând portul ilegal de uniformă monahală a viețuitorilor de la „Noul Ierusalim”, urmând ca Patriarhia Română să sprijine aceste intervenții. [COLOR=red](aici nu shtiu ce mashinatziune shi ce implicare este cu SUA ca doar Cetatea Sfanta a Noului Ierusalim de la Pucioasa nu are nimic in comun cu SUA shi cu gruparea "Noul Testament" ca eu pana acuma n-am auzit, deci ma intreb ce este asta decat o mare confuzie, ce? o linshare? un dosarel? ce are sf Verginica Trambitza Domnului shi cele 7 Trambitze Apocaliptice ale lui Dumnezeu cu gruparea sectara "Noul Testament" din SUA? poate imi raspunzi dumneata ce este incercarea asta de compromitere?)[/COLOR] Hot. Nr. 5334/1997: S-a anulat actul fundațional al Așezământului „Noul Ierusalim”, prin demersul și deplasarea directă la Glodeni – Pucioasa de către Chiriarhul locului, I. P. S. Arhiepiscop Vasile al Târgoviștei însoțit de P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul. Să se intensifice acțiunea misionar- pastorală pentru înlăturarea influenței negative pe care o exercită gruparea „Noul Ierusalim”. Să se ia măsuri canonice împotriva preoților și monahilor, care simpatizează și au legături cu gruparea „Noul Ierusalim”. Să informeze pe Chiriarhii eparhiilor, despre preoții acestora care au legătură cu gruparea aceasta. Să se comunice anularea actului fundațional de către P. S. Episcop Vicar Irineu Bistrițeanul, prin mijloace mass-media. Studierea posibilității desemnării unei comisii la nivelul Sinodului Mitropolitan care să studieze fenomenul din punct de vedere canonic [COLOR=blue](deci e adevarat ca au incercat sa anuleze ce au binecuvantat de la Domnul? poi atunci foarte bine ca nu i-a primit Pucioshii ca se autoblestemau cei ce au pus la cale asha ceva... deci Pucioshii i-a pazit prin neprimirea celor ce se ridicau impotriva lui Dumnezeu, impotriva unsului Domnului, vai lor... daca e adevarat..., dar nu e treaba mea sa judec pe cineva, ma rog shi pentru ei, poate aude Hristos... shi ma aude shi pe mine, un mare pacatos mirean din BOR, fireshte daca se pocaiesc cei ce au viclenit, ca altfel ma rog in deshert, ma rog in pustiu, dar nu pentru gLume shi inaintea oamenilor... daca ma rog ca am impresia ca shi cand ma rog defapt mai mult hulesc.)[/COLOR] Last edited by vsovi; 14.07.2009 at 19:14:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|