Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2014, 00:13:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Banikka Vezi mesajul
Există deja în țară instituții publice unde serviciile se prestează numai dacă beneficiarul primește cardul. Însă am auzit că se pregătește un card pentru sistemul de sănătate. Cumva credeți că acel card va fi un simplu accesoriu de decor al asiguratului?
Sigur ca nu, va avea un dracusor legat cu lanturi digitale de cipul din el.
Vechi 03.01.2014, 00:14:54
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Adica unde bagi cardul ala sa te identifice ? Il dai cuiva sa-l treaca printr-un aparat in loc sa bata la computer numele tau sau CNP-ul ? Concret, la ce te ajuta faptul ca e un cip pe el ?
Sunt stocate datele pe cip si securitatea este mai ridicata.
Vechi 03.01.2014, 00:16:11
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Dar nu exista nici o dovada clara ca cipul ar fi semnul fiarei nici daca se dau toti cipofobii peste cap. Nu au nici o dovada in Sf Scriptura, nici o dovada in Sf Traditie, nici o dovada stiintifica. Doar aberatii si interpretari de origine protestanta.
Pardon, neoprotestante, pe langa ei, protestantii, aia traditional sunt oameni decenti.

Mai exact tine de ramura neoprotestanta aia ultra-moderna, ticinita rau, cu profeti singuratici demn de sanatoriu.

Nu prea ai sa gasesti la baptisti sau adventisti chestii din astea, ba aia rad si cu dosul daca le zici poveste asta care i-a palit pe "ortodocsii" nostri.
Vechi 03.01.2014, 00:16:25
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Cipul ăla în viitor nu va mai fi pe card, ci în tine.
Îmi vine să râd ca prostul prin casă.
Inca o data: in afara de parerea personala, care este baza afirmatiei?
Vechi 03.01.2014, 00:25:21
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Banii aia "normali" sunt tot o bucata de plastic, la fel de simbolic ca si un card bancar.

Sa zicem ca esti un panicat din ala, cu boala pe CNP si nu ai buletin.

Cum poti face rost de bani?
Muncind cu ziua, la negru, la limita dintre saracie si mor de inanitie, mai ales daca ai si o familie.

Insa doar atat timp cat nu se da o lege drastica care sa interzica angajarea la negru care sa pedepseasca cu inchisoarea nu doar angajatorul ci si angajatul.

Cu sau fara bani in circulatie, tot ai incurcat-o.
Pot avea economii, tai salteaua si scot banii si-i cheltui.
Vechi 03.01.2014, 00:27:10
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Sunt stocate datele pe cip si securitatea este mai ridicata.
Deci tot la securitate ajungem. De cine naiba ne temem ca singurii hoti sunt astia cu lanturile de farmacii, cu bancile si guvernantii. Uite-te in jur, peste tot vezi doar farmacii si banci.
Vechi 03.01.2014, 00:30:03
Banikka Banikka is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2014
Implicit

Citat:
Si am mai zis ceva in postarea anterioara, dar s-a omis, se pare. Se numeste evolutie. Societatea umana, odata cu descoperirile tehnologice si informatice evolueaza si unele lucruri se modifica. Este rau?
Varianta asta am auzit-o mai întâi cu mulți ani în urmă la catolici. Nu știam că folosiți argumentele expirate ale unora care sunt considerați eretici și schismatici din punctul de vedere al Bisericii dumneavoastră. Am auzit că sunt ortodocși care fac jocurile catolicilor, dar nici chiar așa ...
Vechi 03.01.2014, 00:34:50
Banikka Banikka is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios, alta ocupatie nu ai? Spalat vase, maturat, ceva?
N-aș fi crezut că oameni cu atâtea studii și facultăți și atât de mari apologeți ai instituționalismului bisericesc au atât potrivnicie vizavi de lumină, cunoaștere, creștinătate și democrație (creștină). Cel mai probabil reminiscențele unui fals gnosticism, al nostru și al comrazilor noștri ..
Vechi 03.01.2014, 00:36:56
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Deci tot la securitate ajungem. De cine naiba ne temem ca singurii hoti sunt astia cu lanturile de farmacii, cu bancile si guvernantii. Uite-te in jur, peste tot vezi doar farmacii si banci.
Sincer, facand abstractie de topic si de discutie, ai prefera sa iei banii in mana si sa mergi cu teancul in portofel? Eu sincer nu. E mai comod cu cardul. Si mi se pare o chestie ce tine de evolutie. Am sa repet exemplul cu pieile de animale. Crezi ca nu erau unii care faceau comert care au fost reticenti si considerau ca averea in piei este palpabila si mai sigura decat moneda metalica? Orice schimbare, chiar daca nu are nici o legatura cu religia va intampina oameni reticenti.
La un moment dat cu siguranta cardul bancar va deveni obligatoriu pentru toata lumea. Dar acum nu e. Nu vrei card, nu ai. Dar discutia e mai mult filosofica pentru ca ma indoiesc de faptul ca nu ai avea card. Nu ca il folosesti sau nu, ci ca ai.
Vechi 03.01.2014, 00:39:33
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Varianta asta am auzit-o mai întâi cu mulți ani în urmă la catolici. Nu știam că folosiți argumentele expirate ale unora care sunt considerați eretici și schismatici din punctul de vedere al Bisericii dumneavoastră. Am auzit că sunt ortodocși care fac jocurile catolicilor, dar nici chiar așa ...
Ce?????? Ce legatura are o argumentatie pur laica cu invatatura Bisericii? Ce legatura au catolicii cu evolutia societatii? Nu mai bine vorbim concret, pe argumente si nu deviem de la subiect?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30