Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2010, 11:52:43
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Ce noroc ca Iosif n-a tinut cont de aceata datorie, apoi nici Iisus ca sa nu mai vorbim de ucenicii lui din toate vremurile.
Cam cum ii definesti tu Rodica pe cei care nu si-au facut datoria?
De exemplu pe calugarii de pe Athos care aveau si au minastiri in Romania destule si locuri sa fie pusnici.........
Doar calugarii din Romania nu au plecat la sfantul Munte pentru ca nu aveau ce manca in Romania sau ca o duceau greu ?
Mi se pare un exemplu nepotrivit.
Punctul tau de vedere in legatura cu plecarea in afara nu mi se pare unul duhovnicesc.
Aici avem parinti ,socri ,oameni in varsta care trebuie ajutati.
Ca sa nu ajungem si noi ca fariseii din sf.Scriptura care spuneau "cu ce te-as fi putut ajuta?" Si Hristos i-a certat.
Daca aveti cu ce trai ,adica "painea noastra cea de toate zilele" nu va recomand sa plecati ,mai ales ca nu stiti ce va asteapta acolo.
Nu sunt de acord cu cei care pleaca si cand vin incep sa critice ,mai ales cei care sunt credinciosi.
Simplul fapt ca nu iti place ceva ,te deranjeaza, spune ceva ,faptul ca nu stii sa faci fata la ispite.
A critica tara si oamenii care stau aici e ca si cum ai critica parintii daca acestia au avut vicii ,ca sa dau un exemplu.
Tot parintii tai sunt ,asa si tara asta tot tara ta este si Dumnezeu te-a lasat aici pentru ca aici te poti mantui.
Doar daca nu esti de alta etnie ,atunci sa zicem ca nu esti legat prea mult de acest popor.
Reply With Quote
Vechi 26.08.2010, 11:57:23
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nici unul dintre ei nu era medic!!!

Eu iti doresc sa nu faci niciodata cancer. Dar daca faci , sau cineva drag tie urmeaza sfaturile Mariei trebe care spunne: "orice cancer se opreste si dispare daca-l tratezi cu coada calului!"
Culmea cum nu mai este nici o problema ca un eretic ca aceasta Maria Trebe (care era casnica nu medic)carei i-au fost date remediile printr-o viziune a Maicii Domnului devine o persoana de incredere daca este pro-naturista chiar intre ortodocsii care i-ar sfisia cu drag pe eretici!

Rudolf Breuss era monteur electonist care recomanda infometarea cancerului prin consumul 42 de zile doar a sucurilor. Pentru citi morti va raspunde in fata lui Dumnezeu numai el stie!
Si daca nu erau medici ,care e problema?
Marea majoritate care fac citostatice dupa ce se opereaza nu au sanse prea mari sa traiasca.
Am caz in familie care traieste si acum dupa ce a urmat tratament naturist dupa operatie si au trecut peste 20 ani.
Sa stii ca noi am avem organismul adaptat sa mancam naturale nu carnuri ,Adam si Eva nu consumau vanat.
Reply With Quote
Vechi 26.08.2010, 12:14:15
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Doar calugarii din Romania nu au plecat la sfantul Munte pentru ca nu aveau ce manca in Romania sau ca o duceau greu ?.
Esti f. sigura ca nu o duceau greu? Esti foarte sigura ca in Romania in toate manastirile un calugar se poate ocupa mai mult de cele duhovnicesti? Pai vorbeste cu Claudia (iubirea) daca nu ai alte cunostinte intre monahii.

Citat:
Mi se pare un exemplu nepotrivit..
Mie mi se pare f. potrivit. Aveau tot ce-i nevoie (dupa parerea romanilor-patrioti) in tara , de ce sa plece? S-au dus la mai bine, asa cum am facut si eu sau ceilalti. Unii l-au gasit unii nu, unii functie de aceasta s-au intors altii nu...calugari sau mireni!

Citat:
Aici avem parinti ,socri ,oameni in varsta care trebuie ajutati..
Corect! Si tu te-ai hotarit ca tu-i ajuti pe ai tai mai mult decit noi emigrantii! De ris nu pot, dar zimbesc, cu mila crede-ma! Sau mai sti, poate faci parte din "clasa de sus" si iti poti permite sa-i ajuti. Eu o vad tineri in Romania ajutati de pensia la batrinii lor ca sa supravietuiasca!

Citat:
Daca aveti cu ce trai ,adica "painea noastra cea de toate zilele" nu va recomand sa plecati ,mai ales ca nu stiti ce va asteapta acolo..
Si daca nu au? Daca nu-se pot intretine nici pe ei darmite pe cei dragi? Dar daca-s bolnavi si trebuie sa astepte cu anii aprobarea pentru un tratament si sa deschida zeci de usi cu capul?

Citat:
Nu sunt de acord cu cei care pleaca si cand vin incep sa critice ,mai ales cei care sunt credinciosi..
Ei si daca nu esti tu de acord, sta pamintul in loc? Pe cine crezi ca intereseaza? Citi crezi ca nu vor mai pleca? Argumentul asta ca nu esti TU de acord schimba toata situatia emigrarii?

Citat:
Simplul fapt ca nu iti place ceva ,te deranjeaza, spune ceva ,faptul ca nu stii sa faci fata la ispite..
Acelasi lucru iti suna si tie, doar asta spui in mesaj ca nu iti plac emigrantii!!! Nu sti sa faci fata la ispite!
Citat:
A critica tara si oamenii care stau aici e ca si cum ai critica parintii daca acestia au avut vicii ,ca sa dau un exemplu.
Tot parintii tai sunt ,asa si tara asta tot tara ta este si Dumnezeu te-a lasat aici pentru ca aici te poti mantui.
Doar daca nu esti de alta etnie ,atunci sa zicem ca nu esti legat prea mult de acest popor.
Intre oparintii mei si tara este o mare diferenta! Intre ei si tine sau altul de asemenea. Ce ti-am facut eu sa ma jignesti in halul asta? Tu te compari cu parintii mei? Pai cine esti tu? ce ai facut tu in viata ta? Ce ai facut pentru mine? Femeie eu sint de alta etnie, etnia romanului care nu-i plac romanii parveniti, fara scrupule, cu gura mare, mindrii, manelisti, interesati de capra vecinului. Si cum sint multi si nu am sanse sa-i vad schimbati mai bine fug de ei pina nu devin si eu sau ai mei asa!
Reply With Quote
Vechi 26.08.2010, 12:16:19
bmd
Guest

Implicit Femeie, vorbesti numai prostii, mai bine taci!

Citat:
Sa stii ca noi am avem organismul adaptat sa mancam naturale nu carnuri ,Adam si Eva nu consumau vanat.
Iisus o facea!
Era un neadaptat?
Esti tu mai desteapta ca EL?
Reply With Quote
Vechi 26.08.2010, 12:17:41
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

De ce sa fie pacat sa ramai in tara? Daca ar pleca toti, ce s-ar alege? Eu cred ca ar trebui luptat sa redevenim o forta, locul in care ne nastem, in care am crescut trebuie aparat. Nu e pacat sa ramai in tara, pacat e ca nu am avut conducatori vrednici; darfiecare a fost randuit cu voia lui Dumnezeu dupa meritul nostru.
Reply With Quote
Vechi 26.08.2010, 12:27:27
bmd
Guest

Implicit Gabriela

Conducatorii politici, economici, duhovnicesti sint copiii nostrii. Cum i-am crescut asa-i avem! De unde conducatori buni? Cind vom creste (daca) o generatie sanatoasa abia atunci se va schimba ceva! Daca o sa se mai poata, ca intre timp devenim robi companiilor multinationale!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 10:50:11
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iisus o facea!
Era un neadaptat?
Esti tu mai desteapta ca EL?
Vrei sa spui ca ai fost la muntele Athos ?
In excursie ,cumva?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 11:00:32
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Conducatorii politici, economici, duhovnicesti sint copiii nostrii. Cum i-am crescut asa-i avem! De unde conducatori buni? Cind vom creste (daca) o generatie sanatoasa abia atunci se va schimba ceva! Daca o sa se mai poata, ca intre timp devenim robi companiilor multinationale!
Asa este. In ceea ce ne priveste, comunismul a trecut. Au ramas cu noi insa "operele" sale: Casa Poporului, blocurile gri (cutii de chibrit), fabricile vandute pe 1 dolar etc. Mult mai grav insa, au ramas cu noi "operele" umane, "Made in comunism". Expresia lor cea mai evidenta o constituie clasa politica.

Nu este nico diferenta intre eficienta si valoarea diferitelor constructii ce ne-au parvenit din comunism, si "produsele umane". Sa nu ne miram asadar de ce nu merg bine lucrurile la noi.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 11:03:32
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Asa este. In ceea ce ne priveste, comunismul a trecut. Au ramas cu noi insa "operele" sale: Casa Poporului, blocurile gri (cutii de chibrit), fabricile vandute pe 1 dolar etc. Mult mai grav insa, au ramas cu noi "operele" umane, "Made in comunism". Expresia lor cea mai evidenta o constituie clasa politica.

Nu este nico diferenta intre eficienta si valoarea diferitelor constructii ce ne-au parvenit din comunism, si "produsele umane". Sa nu ne miram asadar de ce nu merg bine lucrurile la noi.
E adevarat ca asa e situatia ,dar asta e poporul si tara in care traim .
Pe de alta parte ce drept am eu sa judec pe altul ,cu ce sunt eu mai buna decat el?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2010, 11:16:44
bmd
Guest

Implicit

Citat:
E adevarat ca asa e situatia ,dar asta e poporul si tara in care traim .
Pe de alta parte ce drept am eu sa judec pe altul ,cu ce sunt eu mai buna decat el?
Pai tu il judeci chiar si pe Iisus ca tu nu maninci carne ca El! Ia nu mai fa pe moralista.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este un pacat sa emigrezi? bmadalin Generalitati 308 28.09.2017 20:53:03
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31