![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Uite unde duce filozofia. Duhul Sfânt nu-i imaginație sau mental sau altceva abstract, ci e a treia Persoană a Sf. Treimi. Vezi să nu faci păcat împotiva Duhului Sfânt.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si atunci, daca duhul nu este nemanifestatul, ce este nemanifestatul? :) PS Cred ca o lasam pe alta data. Am ceva de lucru si mi-am procurat si anumite materiale de studiu (Toma de Aquino printre altele :P :) ) Apoi dupa o intensa procesare :) , cred ca se vor explica mai multe. Noapte buna.
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 28.01.2011 at 20:01:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu le mai da mereu la întors din curiozitate că nu există nici un spin al galaxiei și nu există sistem solar ci sunt gânduri de ale oamenilor, și nu mai gândiți gânduri de ale oamenilor ci căutați să cunoașteți și să pliniți gândurile Lui Dumnezeu... adică nu vă temeți! Nu vă temeți să urmați Domnului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci io ce pot sa fac sa nu te mai incurc?Sa te ignor?Sau ce? Zi tu o varianta si am sa ti-o respect...:-) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e de râs, ci nevăzutele chiar dacă ele sunt, vor ajunge văzute cândva, prin lucrarea Domnului cu omul, dar ele se manifestă chiar dacă nu se văd căci sunt Vii în Înțelepciunea Lui Dumnezeu, doar noi suntem orbi și nesimțiți și neascultători, căci dacă le-am plini, atunci nevăzutele s-ar manifesta... și am ajunge tot mai sus în desăvârșire. Dar omul iubește păcatul, mândria, minciuna și neascultarea... deci e viclean și vrea bani. Tot mai mulți căci el crede în lăudăroșelenie... și plăcerile date de femei. Și numai aia cere la Dumnezeu, căci omul e tare la cerbicea olarului fiindcă nu e cercuit la învârtoșarea inimii, și leapăda ascultarea și pocăința și umilința, ca să se facă pe sine reclamă necurată, deci repede trece la evanghelia lui mamona omidee, căci îi place superstițul misterios. Și ceea ce-i place aia își strânge: GUNOI.
Last edited by vsovivi; 28.01.2011 at 20:09:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci raspunsul e NU!:-) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A filosofa sau a crede? | Seraphim7 | Generalitati | 38 | 18.07.2024 00:01:30 |
"Crede si nu cerceta!" ??? | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 03.09.2013 12:29:18 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
Cine nu crede in Dumnezeu | ladyanda | Generalitati | 235 | 14.08.2011 14:08:26 |
Nevoia de a crede | dorinastoica14 | Pocainta | 15 | 21.07.2009 12:41:01 |
|