![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
-agricultura normala,era o emisiune la protv,romania te iubesc,e o estimare...de acolo am aflat
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu cum au ajuns la cifra asta dar tinand cont ca se incurajeaja transformarea culturilor in biocombustibil si se produc mai putine alimente din cauza schimbarilor climatice/poluarii(care se preconizeaza si mai mari) nu cred sa se atinga asa cifra. In plus: -se vehiculeaza ca incalzirea globala poate fi oprita de bombele nucleare (s-au luat in calcul explozii controlate) -sunt foarte multi care doresc controlarea/scaderea numarului populatiei globale (cu tot felul de masuri-incurajarea sa fii gay, in special in tarile nordice, planificare familiala, politica de limitare a numarului de copii, organismele modificate genetic care creaza infertilitate la a 2-3-4 generatie, etc) si - oamenii devin din ce in ce mai violenti, mai agresivi..ca ajung sa se bata si sa se omoare intre ei (nu cu alte popoare)... Astfel, suprapopularea Pamantului nu vad sa fie vreodata o problema...este doar una locala... |
|
|||
|
|||
![]()
Daca am reduce consumul de carne foarte mult si cel de lapte (dar acesta nu prea mult), nu vom avea probleme cu alimentatia. Pamantul poate sustine mult mai mult de 20 miliarde dar in anumite conditii: tarile dezvoltate, care consuma peste 80% din resursele planetei sa fie mai retinute la capitolul risipa si sa nu mai foloseasca pestele exportat de tarile sarace pentru ca face bobitze pentru catelushi si pisicute!
Am lucrat intr-un fastfood si am vazut oameni care cumparau tot felul de produse si nu le consumau... in loc sa cumpere portii medii de cartofi, cumparau portii mari si mancau doar jumatate! Eram obisnuit sa strang de pe mese alimente consumate doar pe jumatate sau deloc! Suntem saraci dar cumparam meniuri la restaurante de peste 10 lei si mancam doar jumatate din ce cumparam! Mai este problema apei potabile.... de multe ori folosesc mai multa apa decat am nevoie pentru lucruri obisnuite cum este barbieritul (in loc sa am robinetul deschis doar cand imi ud fata si spal aparatul, este deschis tot timpul... desi am nevoie de apa doar in 30% din timp). Poate parea banal dar daca am economisi toti apa consumata inutil (nu doar cea folosita pt barbierit...) rezerverele de apa potabila (care unele nu sunt regenerabile sau sunt greu regenerabile) ar fi mai protejate. (Am inteles ca Arabia Saudita si-a cam epuizat rezerva de apa subterana) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam asta e scopul reptilienilor cu rasa umana. HIV e doar un experiment... In viitor vor folosi retrovirusi doar cu scopul de a distruce doar oameni inteligenti sau slabi din punct de vedere fizic... Vor ramane doar oamenii care din punct de vedere genetic sunt predispusi la a fi musculosi (pentru a fi folositi in mine ca sa extraga elemente chimice rare de parca pe asteroizi nu ar fi gasit ce aveau nevoie) si supusi (adica mai prostutzi)! Vor pastra cativa oameni inteligenti (clasa conducatoare) deoarece vor sa pastreze exemplare umane pentru a le studia...! Acestia sunt masonii! Reptilienii nu sunt chiar atat de rai... nu vor distrugerea rasei umane ci exploatarea ei! Daca am fi fost mai avansati din punct de vedere tehnologic, ne-ar fi exterminat din prima fiindca am fi reprezentat un pericol real. (Eventual am fi fost recreati prin inginerie genetica pe planeta lor, eliberati in rezervatii si studiati!) Sunt dispus sa revin cu completari la aceaste dovezi extraordinare ori de cate ori ai chef sa ceri dovezi unor oameni indopati cu teorii ale conspiratiei! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Adica poti face ce vrei,insa rezultatele acestui dezechilibru se vor vedea in timp. Pamantul nici nu se doreste,nici nu se vrea o imensa colonie de oameni ,cu paturi suprapuse. Nimeni nu a adus in discutie Abstinenta sistematica in aceasta problematica a suprapopularii. Nici nu avea cum,intr-o lume in care sexul este idolul cu cei mai multi adepti. Iata,deci ca fiecare impreunare a unui individ,are nu numai proprii le consecinte ,ci si consecinte la nivel planetar. Crestinii mai au niste norme,niste posturi insa paganii nu au absolut nici o restrictie,ba chiar fac din sex o religie,in sine! Probabil ca in urmatorii ani,bromura se va introduce in apa potabila. Nu cred ca ar fi o idee rea,avand in vedere consecintele poftelor nestavilite ale oamenilor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI- Actiunea diabolica a masoneriei https://carteromaneasca.wordpress.co...-a-masoneriei/ “Holocaustul Rosu”- crimele comunismului si ale masoneriei https://carteromaneasca.wordpress.co...ocaustul-rosu/ . Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi https://carteromaneasca.wordpress.co...nisti-faimosi/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Minunate dovezi sti sa aduci aduci! Ala e siteul tau si te-ai gandit ca aici e plin de oameni panicabili prin teorii ale conspiratiei carora sa le vinzi "drogul" care sa-i tina in priza? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum sa distruga numai oamenii inteligenti...? HIV nu se contacteaza pe baza nivelului coeficientului de inteligenta... si nici alte boli!!! Cand am cerut dovezi,chiar eram serioasa...ca asa pot si eu sa citesc nenumarate carti de SF cu reptilieni.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei acum lucreaza in interesul nostru! Si le este teama ca ne-am putea autodistruge daca ne inmultim prea mult! S-au gandit sa ofere aliatilor lor, masonii, tehnologia necesara fabricarii a tot felul de virusi (in special a celor care sterilizeaza). Sunt cam suparati ca oamenii sunt idioti si folosesc vaccinurile pentru a distruge populatia in tare care oricum este in scadere cand ar trebui sa le foloseasca in Africa, America Latina si anumite tari din Asia! Reptilienii se mai intreaba cum ar putea salva rasa noastra de la pericolul demografic fara a interveni in mod evident si fara a fi decospirati! Desi pamantenii sunt speriati de propria lor autodistrugere, reptilienii sunt si mai speriati (nu inteleg logica lor dar astea sunt faptele)! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minciuna Minciunilor | vsovi | Teologie si Stiinta | 147 | 12.03.2013 15:27:09 |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 08:28:29 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 03.07.2009 23:55:06 |
|