![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
L-ai postat pt AlinB? |
|
||||
|
||||
![]()
nu.
l-am gasit pe youtube in mod intamplator; sunt mai multe de acest gen. acum, nu stiu ce sa zic referitor la ce se spune acolo...in unele puncte le dau dreptate, dar in altele imi pare ca exagereaza, totusi. |
|
|||
|
|||
![]()
Recomand.
Merita vazut pentru trezirea celor care inca mai cred ca cipofobii sunt ortodocsi. Pentru a se vedea cat de departe merge penibilul si sectarismul imbracat in haine ortodoxe si culmea, chiar preotesti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii, vom da cu totii socoteala de cuvintele noastre! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce te simti obligata cumva..
Ratiunea are totusi un ecou in inima ta? :) Citat:
Aveam in minte niste comentarii mult mai bogate la videoclipul in cauza, in special la adresa personajului rotofei, dar m-am abtinut, macar haina care o poarta merita cat de cat respect (desi el o face de rusine). Ca sa nu mai zic de calitatea interviului, cu intrebari-raspuns. TU mai ai cat de cat simtul ridicolului? Sa spui ca majoritatea ortodocsilor nu mai au Harul de la Sf. Botez doar pentru ca au un numar trecut pe o foaie de hartie, nu suna o alarma la tine? Discernamantul ca discernamantul, e pasare rara, dar nici simtul ridicolului nu-l mai avem? Asta da exemplu de sminteala care vine tocmai prin cei care ar trebui sa pastoreasca biserica cu indrumare de sus. Individul e rus? Daca da, poate ar trebui sa te obosesti sa citesti materialul postat de Eliza (nici ea nu l-a citit, decat pe sarite) sa vezi ca individul e total pe alaturi vizavi de atitudinea Bisericii in aceasta problema. Ca sa nu mai vorbim de faza "toti se vor rataci numai noi astia cu numerele vom pastra drepta credinta" - miroase a duh sectar de la o posta.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.01.2013 at 01:42:03. |
|
|||
|
|||
![]()
:<< Vă spun Eu vouă că pentru orice vorbă deșartă pe care o vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecății. Căci din cuvintele tale te vei îndreptăți și din cuvintele tale vei fi osândit“.>> Matei 12, 36-37
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sa inteleg ca e o descoperire foarte recenta sau doar o metoda-tentativa de a inchide "duhovniceste" gura opozitiei (nu si a noastra)? Bun, sa zicem ca e o descoperire recenta, dar cum ramane cu semnatura ta? Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.01.2013 at 01:46:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa te judece pe tine, nu eu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai facut-o deja. Retractezi cumva?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|