![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă bate gândul să propun modificarea titlului acestui topic în: "Constipații dogmatice și purgative heterodoxe". Măcar să știe lumea la ce să se aștepte când intră aici!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A avea?... Cred că e vorba mai degrabă despre miza vieții și despre a fi (a deveni) sau a nu fi (neantizare, prin însingurare-ruptură). |
|
|||
|
|||
![]()
Tu fiind cine?
Last edited by iliegh; 20.08.2015 at 17:16:10. |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, sunt absolut...
![]() Ți-a secat izvorul curiozităților filozofice, de te smerești în halul ăsta interogându-mă pe mine?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de aceea ma intreb si eu asa, simplu, cine i fi tu oare ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Propunerea mea era o glumă, treci peste și continuă-ți liniștit investigațiile metafizice.
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, asa o sa fac daca zici tu. Multumesc pentru intelegere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul meu de vedere topicul s-a consumat. La chestiunea "celui mai pacatos" s-au scris raspunsuri destul de lamuritoare iar despre viata vesnica ideile sunt impartite, fiecare credincios are versiunea lui pe care nu i le poti scoate din cap, o abordare gnoseologica nefiind posibila datorita limitarilor fizice ale simturilor umane si nerepetabilitatii fenomenului de "inviere", dar cel mai mult din cauza lipsei unei definitii coerente si comune tuturor a ceea ce inseamna "viu", "suflet", "constiinta".
|
|