![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul să-i miluiască! |
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea ca ceva de genul asta sa ne astepte si pe noi, nu foarte departe..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" R. N. Coudenhove Kalergi, "PRAKTISCHER IDEALISMUS" ADEL - TECHNIK - PAZIFISMUS (1925) Hm..., zic Kalergi zic Paneuropa.Zic Paneuropa zic Rothchild.Zic Rothchild zic NWO. Din 1925 o coace.Din 1925 lucreaza ca sa ai aceste evenimente. Relax e doar o teorie.Nu-i nimic adevarat.Nu trebuie sa ne facem griji. Totul este o doar o poveste scrisa in 1925, asta pt ca nu aveau filme HD pe vremeia aia, cine stie. http://www.dailystormer.com/wp-conte...Pazifismus.pdf |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai e ceva: musulmanii siiti, care alcatuiesc grosul refugiatilor-pe-bune (stii ce vreau sa zic cu sintagma asta) non-crestini s-au purtat mult mai bine cu crestinii decat cei mai multi sunniti. Intereseaza-te cum o duc crestinii ortodocsi (bine, daca nu sunt armeni :) ) in Azerbaidjanul siit, sau crestinii nestorieni sau miafiziti in Iranul siit al marilor ayatollahi (bine, daca nu sunt prooccidentali, deci pasibili de a ajunge cozi de topor ale imperialismului occidental si sionismului politic). Stiu de la un prieten ce camp larg de actiune are misiunea ortodoxa rusa in Turcia laica, cripto-islamizata si sunnita. Deci...sunt nuante si nuante.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În treacăt fac și eu o remarcă oarecare, să fiu iertat pentru superficialitate și zicere seacă, neinspirată: funcția "Vaiurilor!" îmi pare a fi una de trezire a conștiinței adormite, iar funcția "Fericirilor" atât de trezire cât și de încredințare, de întărire a celor care deja au primit darul și îl lucrează. Astfel Păstorul fie oprește oaia când o găsește rătăcită și dă să o pună pe cale ("Vai!"), fie o mână mai departe pe drumul bun pe care a apucat-o către Staul.... Într-un cuvânt, Domnul orientează și susține pe om. În ambele ipostaze, Tatăl iubește pe copiii Lui. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
să izbândească oriunde. Cât de mizer ar fi locul și timpul, viața răzbește. Ca un ghiocel care, năzuind spre soare, trece printre ghețuri și noroaie, cuminte și puternic, în firava lui alcătuire... Totuși, cu aceeași tenacitate lucrează și rugina și ura! Viața le bate însă și pe acestea, până la urmă. Că doar e lumină, deprinsă cu alaiul întunericului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am citit ca in spatele acestor tragedii ar fi George Soros