![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
buna tuturor. e cam vechi (ca si datare)subiectul ,dar totusi atat de actual...am o intrebare ,la mine nu mai e vorba de feciorie, caci am trecut de 30 si...si sunt divortata si cu un copil in grija, dar poate fi vorba de curatie? adica de faptul ca mi-am impus sa nu mai am nici o relatie trupeasca cu nimeni pana nu intalnesc omul potrivit care as vrea din tot sufletul sa fie credincios? si mahnirea e ca , nu se mai gasesc barbati credinciosi, singuri sau divortati care sa vrea sa mearga alaturi de o femeie pe drumul adevaratei credinte...precum spune si preotul meu duhovnic, ca decat viata alaturi de un necredincios, mai bine singura...deci starea aceasta impusa poate fi numita curatie?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si eu am avut remuscari legat de subiectul acesta, intr-atat de multe ca am rupt relatia in care eram pentru ca el nu ar fi inteles niciodata, asta si pentru ca pe cat de mult doream eu sa ma apropi de biserica pe atat de mult el refuza acest lucru, el fiind ateu ( credea in Dumnezeu, dar atata tot, nu se ruga, nu tinea post si nu intra decat cu forta intr-o biserica) dar intrebarea mea este: care sunt sansele ca pe viitor un baiat sa inteleaga acest lucru si sa nu-mi dea replica "daca ai fost cu altu cu mine de ce nu?":D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
citand dia20_diana
si eu am avut remuscari legat de subiectul acesta, intr-atat de multe ca am rupt relatia in care eram pentru ca el nu ar fi inteles niciodata, asta si pentru ca pe cat de mult doream eu sa ma apropi de biserica pe atat de mult el refuza acest lucru, el fiind ateu ( credea in Dumnezeu, dar atata tot, nu se ruga, nu tinea post si nu intra decat cu forta intr-o biserica) dar intrebarea mea este: care sunt sansele ca pe viitor un baiat sa inteleaga acest lucru si sa nu-mi dea replica "daca ai fost cu altu cu mine de ce nu?" ------------- draga diana, stai linistita si fa numai ce crezi tu ca trebuie facut si numai in credinta ortodoxa.daca un baiat ti-ar da aceasta replica,are nevoie doar de trupul tau. altul care te-ar iubi si te-ar stima nu ar spune asta niciodata.asa ca de dragul nimanui sa nu faci compromisuri sau doar ca sa -i placi, doar asa, tinandu-l la ,,distanta,, de tine vei vedea ce vrea de la tine,ori doar o relatie sexuala, sau te vrea pe tine ca si om.deci sansele ca tu sa inta;nesti baiatul potrivit si mai ales credincios sunt mari, asa ca rugaciune si multa rabdare. decat cu un necredincios la drum, mai bine singura,si Dumnezeu va avea grija, sunt incredintata. toate cele bune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"sunt satul de bisericosii astia crispati care nu stiu cum e viata si cu ce se mananca."
poi eu am impresia ca asta e ce ne cere hristos, ca usuratatea e inspre finalul pacatuirii, din lista descrisa de Hristos.... a ceea ce iese din inima omului de-l spurca... shi asta e asimilita de sf Ap Pavel cu inchinarea la idoli... pushi de cei ce te clatesc toata ziua de la starea ta cum spune sf Efrem Sirul.... asha ca... mai gandeshte-te frate cum e cu dreapta socotintza... adica cum gaseshti calea din marea shi vremea de pacate in care eshti afundat, ca sa traieshti in tine niscaiva pocaintza... sau cum altfele? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|