![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Gura ce trebuie reamprospatata tot timpul, vitala de altfel credintei intru Hristos!
|
|
||||
|
||||
![]()
dar restul?cristi,alina,cam cati ani aveti?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
cristi daca tu spui..
esti cu 1 an mai mare ca tata ma bucur ca sunt oameni de varsta dvs.credninciosi:D. si cum adica de varsta mea? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
si trecu si postul si ne bucuraram fiecare la hramul Adormirii MAICII DOMNULUI ,indeosebi cei care am fost pe la manastiri, de aerul duhovnicesc al acestei mari sarbatori crestine,cind toate manastirile sint pline de credinciosi.Eu am fost din 14 aug. la manastirea HODOS-BODROG SI m-am bucurat de slujbele nonstop care incep la ora 15 in 14 aug.cu sfintirea apei ,apoi vecernia ,urmata de predica IPS TIMOTEI al Aradului ,apoim sf maslu,apoi pe la ora 19 pina la ora 22 DRUMUL CRUCII PE O DISTANTA DE 2 KM ,CU OPRIRI LA CRUCILE DE PIATRA CU ICOANE REPREZENTATIVE MOMENTELOR. .dUPA DRUMULCRUCII a urmat miezonoptica ,apoi PROHODUL MAICII DOMNULUI ,SI PE LA ORA 2 NOAPTEA A INCEPUT SF.LITURGHIE DE DIMINEATA ,DUPA CARE SE IMPARTASESC CEI CARE S-AU SPOVEDIT.aPOI DIN NOU SF.mASLU pt cei care au venit mai tirziu,iar dimineata dupa o pauza de max o ora incepe SF.LITURGHIE ARHIEREASCA DE SINTAMARIE .Bineinteles ca toate aceste evenimente religioase au fost presarate cu predici ,la vecernie de IPS.TIMOTEI ,la drumul crucii 4 ,de preoti ,dupa miezonoptica iar ,si a doua zi dupa SF LITURGHIE DE IPS.TIMOTEI Cintari superbe la strana care mi-au incintat auzul,dar si ale preotilor care au cintat PROHODUL MAICII DOMNULUI.In paralel in manastire se fac rugaciuni contra vrasmasului ,dezlegari,slujbe particulare pt cei care solicita ,ca
ci preoti sint multi care vin la manastire de aceasta preafrumosa sarbatoare!,spovedanii ,inscrieri la 40 SF.LITURGHII,SI LA SF MASLU,INCHINARI LA ICOANA fCTOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI ,gasita de un taur la radacina unui copac,la icoana MINTUITORULUI,care are o mina mai particulara la aceasta manastire ,la icoana adusa mi se pare din Cipru a ADORMIRII MAICII DOMNULUI ,si la sfintele Moaste. Ce ziceti de un asa program intens ,care nu stiu dc se face in aceasta maniera intensa in prea multe manastiri din tara! |
|
||||
|
||||
![]()
un singur lucru pot sa zic.
WOOW. dar stai.. cele 2 liturghii s`or facut in aceasi biserica in acesi noapte? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=6bD_Gy7Hcic&feature=related |