Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2008, 10:28:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Gura ce trebuie reamprospatata tot timpul, vitala de altfel credintei intru Hristos!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 19:59:29
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

dar restul?cristi,alina,cam cati ani aveti?
Reply With Quote
Vechi 19.08.2008, 20:54:26
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
dar restul?cristi,alina,cam cati ani aveti?
Mai Ioan, tare curios esti mai tata, mai ! Glumesc binenteles. Pai sa sti ca a cam fost un topic pe la generalitati mi se pare, cu varsta fiecaruia. Dar mai Ioan nu-i secreta varsta nimanui, caci ce sunt anii nostri aici in asta lume ? Nimic , dar chiar nimic ! Pai daca tot a-i intrebat, ti-oi spune, dar putea-i afla dupa id. 1956 anul nasteri , luna decembrie, ziua 27, de Sfanul Stefan. Dar sa nu te sperii, caci sunt tot cam apropiat de varsta ta ! Da,da , asa-i cu iti zic eu si sa crezi ce-ti spun.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 00:14:18
ioanhodean's Avatar
Senior Member

Implicit

cristi daca tu spui..
esti cu 1 an mai mare ca tata
ma bucur ca sunt oameni de varsta dvs.credninciosi:D.
si cum adica de varsta mea?
Reply With Quote
Vechi 20.08.2008, 03:38:14
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
cristi daca tu spui..
esti cu 1 an mai mare ca tata
ma bucur ca sunt oameni de varsta dvs.credninciosi:D.
si cum adica de varsta mea?
Cu mintea, sufletul si inima !
Reply With Quote
Vechi 26.08.2008, 22:05:09
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

si trecu si postul si ne bucuraram fiecare la hramul Adormirii MAICII DOMNULUI ,indeosebi cei care am fost pe la manastiri, de aerul duhovnicesc al acestei mari sarbatori crestine,cind toate manastirile sint pline de credinciosi.Eu am fost din 14 aug. la manastirea HODOS-BODROG SI m-am bucurat de slujbele nonstop care incep la ora 15 in 14 aug.cu sfintirea apei ,apoi vecernia ,urmata de predica IPS TIMOTEI al Aradului ,apoim sf maslu,apoi pe la ora 19 pina la ora 22 DRUMUL CRUCII PE O DISTANTA DE 2 KM ,CU OPRIRI LA CRUCILE DE PIATRA CU ICOANE REPREZENTATIVE MOMENTELOR. .dUPA DRUMULCRUCII a urmat miezonoptica ,apoi PROHODUL MAICII DOMNULUI ,SI PE LA ORA 2 NOAPTEA A INCEPUT SF.LITURGHIE DE DIMINEATA ,DUPA CARE SE IMPARTASESC CEI CARE S-AU SPOVEDIT.aPOI DIN NOU SF.mASLU pt cei care au venit mai tirziu,iar dimineata dupa o pauza de max o ora incepe SF.LITURGHIE ARHIEREASCA DE SINTAMARIE .Bineinteles ca toate aceste evenimente religioase au fost presarate cu predici ,la vecernie de IPS.TIMOTEI ,la drumul crucii 4 ,de preoti ,dupa miezonoptica iar ,si a doua zi dupa SF LITURGHIE DE IPS.TIMOTEI Cintari superbe la strana care mi-au incintat auzul,dar si ale preotilor care au cintat PROHODUL MAICII DOMNULUI.In paralel in manastire se fac rugaciuni contra vrasmasului ,dezlegari,slujbe particulare pt cei care solicita ,ca

ci preoti sint multi care vin la manastire de aceasta preafrumosa sarbatoare!,spovedanii ,inscrieri la 40 SF.LITURGHII,SI LA SF MASLU,INCHINARI LA ICOANA fCTOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI ,gasita de un taur la radacina unui copac,la icoana MINTUITORULUI,care are o mina mai particulara la aceasta manastire ,la icoana adusa mi se pare din Cipru a ADORMIRII MAICII DOMNULUI ,si la sfintele Moaste.
Ce ziceti de un asa program intens ,care nu stiu dc se face in aceasta maniera intensa in prea multe manastiri din tara!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 10:09:33
ioanhodean's Avatar
Senior Member

Implicit

un singur lucru pot sa zic.
WOOW.
dar stai..
cele 2 liturghii s`or facut in aceasi biserica in acesi noapte?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 12:02:17
petrurar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
si trecu si postul si ne bucuraram fiecare la hramul Adormirii MAICII DOMNULUI ,indeosebi cei care am fost pe la manastiri, de aerul duhovnicesc al acestei mari sarbatori crestine,cind toate manastirile sint pline de credinciosi.Eu am fost din 14 aug. la manastirea HODOS-BODROG SI m-am bucurat de slujbele nonstop care incep la ora 15 in 14 aug.cu sfintirea apei ,apoi vecernia ,urmata de predica IPS TIMOTEI al Aradului ,apoim sf maslu,apoi pe la ora 19 pina la ora 22 DRUMUL CRUCII PE O DISTANTA DE 2 KM ,CU OPRIRI LA CRUCILE DE PIATRA CU ICOANE REPREZENTATIVE MOMENTELOR. .dUPA DRUMULCRUCII a urmat miezonoptica ,apoi PROHODUL MAICII DOMNULUI ,SI PE LA ORA 2 NOAPTEA A INCEPUT SF.LITURGHIE DE DIMINEATA ,DUPA CARE SE IMPARTASESC CEI CARE S-AU SPOVEDIT.aPOI DIN NOU SF.mASLU pt cei care au venit mai tirziu,iar dimineata dupa o pauza de max o ora incepe SF.LITURGHIE ARHIEREASCA DE SINTAMARIE .Bineinteles ca toate aceste evenimente religioase au fost presarate cu predici ,la vecernie de IPS.TIMOTEI ,la drumul crucii 4 ,de preoti ,dupa miezonoptica iar ,si a doua zi dupa SF LITURGHIE DE IPS.TIMOTEI Cintari superbe la strana care mi-au incintat auzul,dar si ale preotilor care au cintat PROHODUL MAICII DOMNULUI.In paralel in manastire se fac rugaciuni contra vrasmasului ,dezlegari,slujbe particulare pt cei care solicita ,ca

ci preoti sint multi care vin la manastire de aceasta preafrumosa sarbatoare!,spovedanii ,inscrieri la 40 SF.LITURGHII,SI LA SF MASLU,INCHINARI LA ICOANA fCTOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI ,gasita de un taur la radacina unui copac,la icoana MINTUITORULUI,care are o mina mai particulara la aceasta manastire ,la icoana adusa mi se pare din Cipru a ADORMIRII MAICII DOMNULUI ,si la sfintele Moaste.
Ce ziceti de un asa program intens ,care nu stiu dc se face in aceasta maniera intensa in prea multe manastiri din tara!
in aceeasi zi nu se pot oficia 2 Sfinte Liturghii in aceeasi biserica, la acelasi altar.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 12:09:49
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Citat:
vine vine
Chemarea cerului:sleep:

http://www.youtube.com/watch?v=6bD_Gy7Hcic&feature=related
Reply With Quote
Vechi 27.08.2008, 20:57:45
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
un singur lucru pot sa zic.
WOOW.
dar stai..
cele 2 liturghii s`or facut in aceasi biserica in acesi noapte?
SF LITURGHIE DE DIMINEATA a inceput dupa Prohodul MAICII DOMNULUI ASI SE CAM TERMINA LA ORA 3,IAR CEA DE DIMINEATA A INCEPUT PE 15 AUG LA ORA 8,30 DIMINEATA
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vine vine ioanhodean Postul 22 08.05.2013 11:50:17
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
Dupa BAC vine facultatea richard_d Generalitati 8 16.07.2011 09:30:11
cum vine asta? victortiti89 Generalitati 4 08.06.2011 23:16:34
Vine vara ... ClaudiuT Tinuta in Biserica 18 08.05.2009 18:01:00