![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Dorina
La Multi Ani! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI DORINA!!!!!!!!!!ITI DORESC 2 lucruri vitale vietii:SANATATE SI CREDINTA!!! AI MAI FACUT UN PAS IN VIATA...LA MULTI ANI!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
INTRU MULTI ANI SA NE TRAIESTI!!! [SIZE=4][COLOR=Red]D[/COLOR][/SIZE]aruri sfinte mereu tu sa primesti, [SIZE=4][COLOR=Red]O[/COLOR][/SIZE]ameni de "aur" in calea-ti sa-ntalnesti, [SIZE=4][COLOR=Red]R[/COLOR][/SIZE]onia sa-ti fie de-a pururi mangaierea, [SIZE=4][COLOR=Red]I[/COLOR][/SIZE]nima-ti blanda sa nu afle durerea. [SIZE=4][COLOR=Red]N[/COLOR][/SIZE]umai IUBIRE, PACE SI CREDINTA, [SIZE=4][COLOR=Red]A[/COLOR][/SIZE]ni cu porti deschise,spor si biruinta! In dar de la Marina, o floare fara pereche pentru o Dorina fara pereche: ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei, Dorina!!!! asa cu stangacie, m-am chinuit sa rimeze ... caci talent de scris poezii nu am...dar am incercat sa iti aduc un zambet pe chip si o floare virtuala...
|
|
||||
|
||||
![]()
La Multi Ani cu sanatate si cu dragoste in Hristos. iti doresc tot ce-i de folos in mantuirea sufletului.
si scuze intarzierea
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
||||
|
||||
![]()
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE!
![]() Trandafiri - nemuritori!!!!!!! pentru tine. Domnul sa-ti dea pace in suflet si liniste! Cu drag, Nina |
|
||||
|
||||
![]()
La Multi Ani cu sanatate si bucurii sufletesti. Domnul sa te ajute si sa iti dea tot ce ai nevoie pentru mantuirea ta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|