![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu stiu de unde preturile alea - sunt ca in strainatate, numai ca salariile nu sunt aceleasi !
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Si nu stiu, poate sunt impartite parerile, dar e costisitor postul, mai ales pt. cine nu se pricepe la gatit si e si putin mai lenes. Citat:
Alunele sunt bune cu bere... ![]() Citat:
Si da, beau kombucha, o sa ma ocup de ciuperca mea de acum ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Din pacate da. Totusi, mai rau ma termina psihic pretul benzinei :))) |
|
||||
|
||||
![]()
Raoul, esti tare sincer si simpatic cu raspunsurile pe care le dai... :)
|
|||
|
|||
![]()
A fost o ofertă la Kaufland, aici în Câmpulung. Însă nici înainte de ofertă nu era prea scump: cam 8 lei/kg (la pachețele de 200 g). Numai că mi se pare că de când a început postul au cam dispărut de pe rafturi.
Last edited by N.Priceputu; 20.11.2012 at 07:59:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Raoul, Slava Domnului ca doresti sa tii post si sa te intareasca sa reusesti ! Dar sincer nucile, alunele si toate celea sunt foarte bune. Mai ales fasolea batuta - hai ca din asta stii sa faci ! O umpli cu usturoi :)))
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
|||
|
|||
![]()
Raul, am gasit ceva f simplu de facut pentru tine: ieftin, nu faci zgomot si e si gustos!
Salata de morcovi: Iei morcovii ii speli cu o periuta si ii razi pe razatoare. Pui sare, piper, un strop de ulei si putin otet. Daca vrei sa fie deosebit de gustoasa salata, pui niste seminte de floarea soarelui, ustoroi (praf), crutoane si eventual patrunjel verde. Este salata mea preferata. Sper sa-ti placa si tie. Te satura si nu cade greu. La fel: salata de sfecla. Aici pui hrean in loc de seminte de floarea soarelui. Vei vedea ca nu iti mai trebuie carne! Last edited by Miha-anca; 22.11.2012 at 20:01:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Sau salata de hrean. Aici pui puțină sfeclă. Te satură și nu te vei mai gândi la mâncare.
|
|||
|
|||
![]()
De hrean? Nu e iute? Nu am auzit de asa ceva.
|
|
||||
|
||||
![]()
Se vede ca nu v-ati obisnuit inca cu DragosP :))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|