Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2011, 23:53:39
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Povesti pt copii de gradinita. Nici aia nu ar crede...
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 23:57:52
paranormal paranormal is offline
Banned

Data înregistrării: 06.02.2011
Locație: Constanța
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru paranormal
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Povesti pt copii de gradinita. Nici aia nu ar crede...
De obicei când facem o afirmație este foarte frumos să și argumentăm. Deci?
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 23:58:39
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Asta e o tampenie. Cand i-am zis unui adventist ca noi suntem in 2015 si ca profetiile lor sunt penibile nu a mai stiut ce sa raspunda! Noi demult am intrat in anul 2011 vezi greseala calugarului Dionisie in calcularea anilor! Am mai citit eu multe profetii mai ales ale lui nostradamus care nu se implineau in anul respectiv si se implineau dupa cativa ani dupa ce erau rastalmacite!
Uite argumentatie omule :). Noi in nici un caz nu suntem in anul 2011!
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 00:01:31
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de paranormal Vezi mesajul
De obicei când facem o afirmație este foarte frumos să și argumentăm. Deci?
Sincer nu ma obosesc,nu are rost. Citeste ce spun Sfintii Parinti.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 00:09:42
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

[quote=paranormal;334223]2012 - ce stim despre asta?
- anul in care presedinte este Traian Basescu ;
- anul in care va fi introdusa moneda EURO ca moneda nationala in tara noastra ;
- anul in care se termina calendarul Mayas ;
- anul in care se va sfarsi Ciclul Planetar prezent ;
- anul in care va incepe un nou Ciclu Planetar ;
- anul din care nu va mai exista intuneric ;
- anul in care Terra va intra in Centura Fotonica ;
- anul in care AND-ul uman va fi modificat ;
- anul in care probabil asa zis-ul Antihrist va invia ;
- anul in care probabil (sau mai mult ca sigur) incepe Apocalipsa!

Ce va fi in 2012?
Conform calendarului vechii civilizatie Maya, data de 21 a 12 2012 va avea un impact devastator asupra Terrei, datorita alinierii planetare care are loc odata la 640.000 de ani, fapt care duce la incheierea unui ciclu planetar, celin care ne aflam noi acum.
Acest lucru va amplifica razele ultraviolete ale soarelui care va topi Pamantul de tot!
Incalzirea globala va fi primul pas al inceputului sfarsitului, cand ghetarii se vor topi cauzand o crestere masiva a nivelului oceanelor, fapt ce va determina la aparitia unor tsunami-uri devastatoare si la ingroparea la propriu ale unor tari de pe Terra, sub apa.
Atunci ma voi uita spre cer si-I voi aminti Dumnezeului nostru de ce a spus El in Geneza 9 : 8 - 17.
Va uita oare Dumnezeu de legamantul facut cu noi, oamenii de pe Pamant?
Probabil ca da!
Urmatorul pas al sfarsitului probabil il va reprezenta gripa porcina care poate fi luata drept ciuma despre care se vorbeste in Biblie.
Conform unor calcule efectuate de cercetatorii nostrii ar trebui sa scapam de gripa porcina in vara anului 2011.
Subliniez ar trebui!
Sa nu uitam de razboaie si de foametea care urmeaza sa se abata peste tot Pamantul, asa cum spune Biblia.
Cutremure au inceput sa apara tot mai des in ultimii 10 ani, unele devastatoare - un alt semn din Biblie.
Lumea incepe sa se desfraneze si sa incalce legile date de Dumnezeu, spunand: "Nu exista Dumnezeu!", insa daca Dumnezeu nu exista si ai fost la biserica, nu ai pierdut nimic, dar daca Dumnezeu exista si nu ai fost la biserica, ai pierdut totul!
Acesta nu este singura cale desfranare. Ce sa mai spunem de violuri, furturi, crime, erezii, superstitiosi (acestia au existat dintotdeauna, insa ei inca exista si de aceea au fost specificati), satanisti care batjocoresc lucrarea lui Dumnezeu si asa mai departe.

Am spus ca din 2012 nu va mai exista intuneric. Asta ar trebui sa durezecam 2000 de ani, timp in care Terra va strabate Centura Fotonica.
Fluorescenta corpurilor va fi intens amplificata, astfel ca corpurile vor avea lumina fara temperatura dar nu vor mai avea umbra.
Ne gandeam noi candva la Antihrist-ul care va urma sa vina pe Pamant.. faceam niste calcule in 2009, cum ca Antihrist ar aparea in 2012, caci conform Bibliei, acesta punea stapanire pe lume timp de 42 de luni. Insa nu prea am gasit "dovezi incriminatorii" caci ar fi trebuit ca Antihrist sa fi aparut anul trecut (adica in 2009) pentru a pune stapanire pe Pamant.
Insa aceasta teorie ne-a fost spulberata tot de Biblie, unde Moise spune:
"Cã o mie de ani înaintea ochilor Tãi sunt ca ziua de ieri, care a trecut si castraja noptii."
iar Sfantul Apostol Petru:
"Si aceasta una sã nu vã rãmânã ascunsã, iubitilor, cã o singurã zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi."

Dar ne gandim insa ca poate Antihrist a aparut deja.. ehh, sau poate ca nu!
Insa, observam destul de bine ca este vorba de sfarsitul anului 2012, mai exact in luna a 12 cu 10 zile inainte de sfarsitul anului, ceea ce inseamna: 2010 - 2011 un an, 2011 - 2012 doi ani, 2012 - 2013 (pentru ca este la sfarsitulanului 2012) trei ani. Deci exact cat s-a scris despre Antihrist; posibil ca acesta sa apara in 2010!!!

Nemaiexistand noapte pe Terra, ci doar zi, cele 24 de ore vor deveni automat 0 ore, astfel ca se sfarseste timpul pe Terra; dar nu va fi atunci sfarsitul lumii.
Sa fie acesta sfarsitul timpului despre care ne spune Biblia.. ?!

Ce legatura are Traian Basescu cu 2012? Simplu: este presedinte! Probabil ultimul nostru presedinte.. oricum, legat de acea intamplare cu acel copil, presedintele nostru a jurat pe Biblie ca nu a dat in el, insa mai apoi, dupa ce s-a re-vazut presedinte, a afirmat ca intr-adevar a lovit acel copil: juramant fals!

Vom ajunge in 2012 "mutanti" .."zombii" sau chestii de genu'.. de la radiatiile emise de soare pe pamant din cauza incalzirii globale care slabeste stratul de ozon care protejaza Pamantul de razele ultraviolete ale soarelui, oare vor invia mortii.. exact asa cum se spune in Biblie?
In caz ca nu stiati, in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, toti vom fi judecati de Dumnezeu, si mortii vor invia, iar noi vom lua "chipul" lor si tot vom fi la fel, ceea ce inseamna ca-mi voi cunoaste si eu in sfarsit strabunica
:)), glumesc :)), ceea ce inseamna defapt ca s-ar putea sa am dreptate, gandind logic ca noi luam "chipul" mortilor din cauza radiatiilor si din cauza modificarii ADN-ului nostru, nu ei vor lua "chipul" nostru.

Capacitatile noastre intuitive si mai ales paranormale vor fi amplificate, corpul fizic va fi modificat si el datorita modificarii ADN-ului nostru, fapt ce va determina observarea aurei personale de toate persoanele, nu doar de cele cu anumite abilitati, ceea ce probabil ne va face pe unii dintre noi sa aratam ca Sfintii de prin biserici.

Cei cu energii negative vor fi probabil distrusi din cauza energiei emise de Centura Fotonica, cat si de radiatiile electromagnetice de frecventa inalta, deoarece aura negativa are o vibratie slaba, fapt datorat comportamentului egoist, indecent si asa mai departe.

Energia noastra se modifica in functie de comportament, sentimente, amintiri, trairi, ganduri, persoanele din jurul nostru, credinta si asa mai departe, astfel ca cei cu aura negativa nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa din Centura Fotonica, care cum spuneam, este una pozitiva datorita energiei luminoase care va fi amplificata.
Deci cel mai probabil cred ca ar trebui sa va schimbati atitudinea.. sa nu uitam ca in Biblie se spune ca la sfarsitul lumii, cei drepti vor trai, iar ceilalti vor muri; cei ce vor crede se vor mantui, iar cei ce nu vor crede se vor osandi; oamenii se vor vinde unii pe altii (vor fi atat de orbiti de energia negativa incat vor face acest lucru, fapt ingrijorator deoarece deja se intampla astfel de lucruri) si asa mai departe.
Un "satanist" se lauda: "Energia mea negativa este mai mare decat energia ta pozitiva!! \:D/" ..dar nu stia ca "Bine faci, bine gasesti, rau faci, rau gasesti!" - el nu va gasi niciodata acest bine daca va continua asa, si nu noi avem de pierdut.

Si totusi ramane aceasta intrebare: 2012 - inceputul sfarsitului?

(din cartea "2012 - începutul sfârșitului?")[/Q

Sa va zic eu ce e cu anul 2012

Anul 2012....anul in care sper sa fiu mai buna decat acum,mai ravnitoare in rugaciune
anul in care speeeer sa termin facultatea
anul in care sper sa ma marit etc etc
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 00:25:10
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
anul in care sper sa ma marit etc etc
:)) Si eu sper sa ma insor.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 00:30:11
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Anul 2012 a trecut. Aceasta profetie a cazut ca si altele. De fapt din cate am inteles, acestia (maiasii?) nu au profetit nimic! In 2012 se termina calendarul lor si atat!
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 00:49:21
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Este foarte instructivă parcurgerea acestui topic. Confirmă o mai veche observație de-a mea: ateii nu sunt de loc oameni incapabili să creadă. Dovada cea mai bună este că îi vedem crezând în orice: în extratereștri, în intratereștri, în reîncarnare, în astrologie, psihokinezie. În atlanți, în Omul de Neandertal și în Yeti Omul Zăpezilor. În orice, mai puțin în faptul că Dumnezeu s-ar fi făcut om.

Parcă mă văd în liceu și parcă a fost ieri cum explicam, entuziast și doct, cum e chestia cu telepatia: bineînțeles că oamenii au capacități pe care nu le cunoaștem. Faptul că Dumnezeu are și El capacități pe care nu le cunoaștem îmi scăpa pe atunci.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 01:07:34
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Este foarte instructivă parcurgerea acestui topic. Confirmă o mai veche observație de-a mea: ateii nu sunt de loc oameni incapabili să creadă. Dovada cea mai bună este că îi vedem crezând în orice: în extratereștri, în intratereștri, în reîncarnare, în astrologie, psihokinezie. În atlanți, în Omul de Neandertal și în Yeti Omul Zăpezilor. În orice, mai puțin în faptul că Dumnezeu s-ar fi făcut om.

Parcă mă văd în liceu și parcă a fost ieri cum explicam, entuziast și doct, cum e chestia cu telepatia: bineînțeles că oamenii au capacități pe care nu le cunoaștem. Faptul că Dumnezeu are și El capacități pe care nu le cunoaștem îmi scăpa pe atunci.
Mi-ati adus aminte de un citat din Chesterton. Parafrazez: cineva care devine ateu nu inseamna ca nu mai crede in nimic, ci ca va crede in orice.
Vechi 07.02.2011, 08:53:30
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul

Amuzanta observatia dumneavoatra. Eu sunt ateu si in acelasi timp un mare sceptic. Tocmai intrasem aici sa le zic ceva de dulce celor ce anunta tot felul de tampenii cu privire la 2012, cand am vazut mesajul dumneavoastra.

Cei care cred in tampeniile pe care le-ati enumerat (Yeti, astrologie etc.) sunt mai degraba persoane care se declara crestini. E de ajuns sa aruncati o privire aici pe forum ca sa vedeti cum se gramadesc la discutiile despre reiki, conspiratii etc.

Majoritatea ateilor sunt sceptici, sau sunt atei deoarece sunt in primul rand niste persoane sceptice. Pe cand cine crede in fiinte supranaturale e mult mai predispus sa creada in farmece, magie, ocultism s.a.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La mulți ani, românia (1 decembrie 2012)! laurastifter Generalitati 23 02.12.2013 09:11:15
Ce veti face pe 21 decembrie? Florin-Ionut Umanitare 243 04.02.2013 23:08:31
De ce 25 Decembrie? Andie Teologie si Stiinta 23 19.01.2009 01:38:20
16 - 22 decembrie laurschepsis Stiri, actualitati, anunturi 11 20.12.2008 04:59:41
Decembrie... silverstar Generalitati 10 05.12.2006 20:52:57