![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut multe alte lucruri, dar pace interioara nu. Parintii rugatori pot fi si parinti gresitori atunci cand isi pun increderea in cine nu trebuie si iau de bun ceea ce li se prezinta ca fiind o realitate concreta. Iar credinta crestina, nu este "crede si nu cerceta". Imi pare rau ca unii care se numesc ortodocsi incearca sa ia asupra lor ceea ce a fost dintotdeauna o acuzatie gratuita a necredinciosilor asupra unui crestinism care nu l-au inteles deloc.. Acum constat ca nici macar unii din crestini nu-si cunosc crezul si propovaduiesc ascultare oarba si irationala. Si nu de Traditie, ci de persoane singulare pe care le considera infailibile, chiar in "suprarationalitatea" (absurdul) afirmatiilor lor. Regretabil. Dar roadele se pare ca incep sa se vada tot mai mult. Sper sa fii totusi printre cei care macar in al 11lea ceas isi vor da seama de dedesupturile povestii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() In alta ordine de ideii eduardd este numele sotului meu (am mai scris asta cand m-am prezentat) iar cea care scrie aici este Jenica. Adica aceasta : Dar tu, AlinB cine esti??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
poi Jenica draga, sa nu uitzi cand te rogi shi prooroceshti sa portzi capul acoperit... pentru ingerashi... shi fusta peste genunchi ca doar tu ne-ai sfautuit bine de Parintzi... asta ca sa nu pofteasca ala insemnat cu 666 ca sa te faca cioarba de potpotroace din colpanele shi ochishorii tai... eu credeam ca Eduard e fiul tau... asha parca am intzeles, of le-am incurcat ca CristiBoss paraca scria in contul copilului... nu mai shtiu...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Of, cat de bine stim sa scoatem in paiul din ochiul altuia! Problema e ca folosim bata din propriul ochi pentru asta! In alta ordine de idei, Alin, ca tot vezi atat de adanc in sufletele noastre - poate la fel de bine ca "Cel ce cerceteaza inima si rarunchii?", oare in sufletul tau vezi pacea? Si daca da, atunci cum se poate ca roada mesajelor tale, ca si a mesajelor mele, sa fie cearta? Sa ne ierte Hristos pe amandoi, mai ales atunci cand avem senzatia ca ortodoxia celorlalti trebuie sa o judecam prin propria persoana. Spunea undeva Sfantul Maxim un cuvant dumnezeiesc care suna cam asa: "Dumnezeu masoara indumnezeirea sfintilor Lui cu smerenia Lui". |
|
|||
|
|||
![]()
Din punctul meu de vedere nu conteaza cine este cel care posteaza ci ceea ce posteaza. Nu e atat de important sexul sau varsta, sau locatia.. ci cea ce simte/afiseaza/posteaza. Insa ceea ce ma deranjeaza realmente (cum am spus si altui user) este faptul ca ne jignim sau ne vorbim "de sus" doar pentru ca suntem in acest virtual. Ne ascundem sub aId-uri si uitam ca celalat este la randu-i OM! Nu un simplu id! Eu nu am nimic de ascuns, ce e inima e si in traista. Ceea ce scriu aici iti voi spune si daca ne vedem fata in fata. Cat despre colpane si ochisori..fii pe pace nici macar de o supa nu-i buna darmite de ciorba. Vicleanul lupta pe cei ce sunt pe cale eu nici macar drumul nu-l inteleg prea bine. Dar stau si eu pe langa cei ce stiu, poate poate ma prind si eu de ei cand va sosi ceasul..
|
|
|||
|
|||
![]()
Lavrentiu, eu il iubesc mult pe vsvoi..daca nu ar scrie astfel nu ar mai fi el...
![]() Sa nu ne certam pentru ceva ce nu exista! Bucurie si ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Lavrentiu
Domnule draga, pentru mistocareli de-astea ieftine [COLOR=deepskyblue](ce am mishtocarit shi ce am scos la vanzare? sau pricepi dumneata absurd, poi nu am jignit-o cu nimic pe Jenica ci mi-am aratat prostia mintzii mele care retzinuse prost ca Eduard era contul creat de copilul ei, ce ai priceput dumneata?)[/COLOR] nu e nevoie sa intram pe un forum ortodox. Nu ti se pare ca ai cam gresit adresa? Of, cat de bine stim sa scoatem in paiul din ochiul altuia! [COLOR=deepskyblue](deci vezi jenica draga cum inca mai avem barne destule unii in ochisori? ca eu o vreme am uitat shi cum te cheama din lapsus)[/COLOR]Problema e ca folosim bata din propriul ochi pentru asta! In alta ordine de idei, Alin, ca tot vezi atat de adanc in sufletele noastre - poate la fel de bine ca "Cel ce cerceteaza inima si rarunchii?", oare in sufletul tau vezi pacea? Si daca da, atunci cum se poate ca roada mesajelor tale, ca si a mesajelor mele, sa fie cearta? Sa ne ierte Hristos pe amandoi, mai ales atunci cand avem senzatia ca ortodoxia celorlalti trebuie sa o judecam prin propria persoana.[COLOR=deepskyblue] (aici zici foarte bine catre altcineva deshi in acelashi mesaj pe mine ma trimitzi la plimbare, nu e cam ciudat?)[/COLOR] Spunea undeva Sfantul Maxim un cuvant dumnezeiesc care suna cam asa: "Dumnezeu masoara indumnezeirea sfintilor Lui cu smerenia Lui".[COLOR=deepskyblue] (corect, deci iata etalonul smereniei... Dumnezeirea, shi negasind smerenie shi iubire, ce sa faca Domnul ne iarta ca pe nishte fiii buni deshi noi suntem intotdeauna rai... de frica iudeilor fireshte)[/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iarta-ma, frate, am ratat iar un bun prilej de tacere, ca m-am aprins ca hartia fara sa judec. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar semnatura ta e totala si marturisesc ca nu inteleg nimic! :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pr Iustin Parvu | ana-maria | Mari Duhovnici si predicile lor | 71 | 06.12.2011 00:20:28 |
parintele iustin parvu | dana-v | Diverse Sarbatori | 0 | 04.04.2010 23:00:15 |
Iustin Parvu | spinum | Intrebari utilizatori | 3 | 10.03.2010 17:09:06 |
Parintele Iustin Neagu | madalinutza | Preotul | 7 | 10.03.2008 19:50:55 |
Parintele Iustin | michaela | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2006 22:38:34 |
|