![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aaa, si inca ceva: "spurcaciunea" de care zici, tot Dumnezeu a creat-o. ( sic uratorilor de caini !). Rautatea o uraste Dumnezeu, nu cainii, care de multe ori se dovedesc prieteni fideli omului. Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 21:54:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
a creat-o Dumnezeu draga mea dar nu i-a dat capitala Romaniei spre stapanire ! omul trebuie sa faca ordine daca nu vrea sa se-mputa locul. si tu cred ca esti curatica si faci dus in fiecare zi ! eu spuneam parerea sfintilor parinti despre caini si pe cea a Bunului Dumnezeu Tatal Tau ! ai un loc asigurat in inima mea pentru ca esti buna dar sa nu mai versi bunatatea si peste jivine ca sunt spurcate. sa-ti iubesti cu putere sotul si copiii. si mai presus pe Dumnezeu. am dat deja explicatii exhaustive despre topic. DIXIT ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 22:12:00. |
|
|||
|
|||
![]()
capturati ,exportati -China, prajiti in ulei. mmm yam yam copilasi chinezoi care mor de foame.
plus profit economic la Romanica. nici in evu' mediu nu erau haite de caini pe ulite. |
|
|||
|
|||
![]()
Putem ridica in cadrul acestui topic si problema stapanilor de caini care-si bat joc si de lege..si de curatenia orasului..si de liniste..etc..ma refer de cei care-si scot cainii sa se usureze in gradini parcuri sau pur si simplu pestrada..la cei care plimba caini de talie mare fara lesa si botnita in afara spatiilor amenajate..si nu in ultimul rand de cei a caror caini trezesc un bloc intreg..pentru ca simt pe cineva pe hol..In multe tari din Europa se numeste poluare fonica.iar stapanul este amendat ..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apropo, Dumnezeu a creat si virusii si bacteriile nocive...trebuie sa le iubim si sa le crestem si pe ele, pentru ca fiind creatia Lui sunt bune?
|
|||
|
|||
![]()
Da, da, tot asa ma gandeam si eu. Sa crestem si sa iubim virusii si bacteriile si incet, incet sa-i dresam pe unii din ei ca sa-i putem folosi la alergat si prins infractori, la depistare de droguri, la gasirea victimelor ramase sub daramaturi in urma unui cutremur, la ajutorul nevazatorilor, la trasul saniilor, la protectia persoanelor si lista poate continua. Traiasca cainii
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce nu intelegeti voi, cei ce urati aceste animale, este faptul ca toata lumea doreste ca in Romania sa nu mai fie caini pe strada.Toti dorim sa fie luati de pe strazi ca sa fim si noi ca alti europeni. Bine, tot vrem sa ne comparam cu alte tari mai civilizate, vrem sa progresam , dar mai intai trebuie ca noi, oamenii, sa ne purtam si sa gandim civilizat ca si alti europeni. Pe cand la noi inca mai intalnesti oameni care gandesc si se comporta ca in epoca primitiva. "Oameni" care se distreaza omorand animale in chinuri groaznice(vorbim numai de animale, ca de altfel asta e si subiectul propus). Oameni care desi stiu foarte bine ce metoda de eutanasiere se practica in Romania, o sustin. Stiu foarte bine ca aceste animale "spurcate", dupa gandirea unui european civilizat de pe acest fir, sunt infometate batute, arse, trantite cu capul de pereti,omorate in chinuri groaznice de alti oameni cu pretentii de europeni civilizati.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa este!Ce frumos ar fi "sa ne luptam" in fapte bune,fiecare cat si pentru cine simte si sa lasam cuvintele acide celui intunecat,care isi face jocul astfel.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|