![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sigur. amageste-te cu asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite de exemplu daca ar face un partid in jurul lui Puric eu l-as vota si daca as fi singurul om care ar face asta. Ca tot il injura toti pe Puric. Si parca intr-o perioada au colaborat. ![]() Dar astea-s visele mele frumoase :) |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce ti-a facut Becalli domne' ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar discreția este o contradicție în termeni pentru o personalitate histrionică.
|
|||
|
|||
![]() Și tu la fel, crezând că unul mândruleț este și neapărat blasfemitor. |
|
|||
|
|||
![]()
nimic personal, dar ia sa facem o scurta recapitulare, pentru marii credinciosi ipocriti de pe acest forum:
-Mandria, pacat capital Omul intunecat de mandrie se pretuieste pe sine intr-un mod patimas, vazandu-se vrednic de cinstea si lauda celorlalti, indiferent de lipsurile sale. -Iubirea de argint (bani), pacat capital Ca iubirea de argint este radacina tuturor relelor si cei ce au poftit-o cu infocare au ratacit de la credinta, si s-au strapuns cu multe dureri. -Invidia (pizma), pacat capital Invidia se naste in inima lipsita de iubire. Un om cuprins de invidie se intristeaza pentru izbanzile aproapelui sau si se bucura atunci cand acesta este cuprins de necazuri. Cel invidios nu va scapa de suferinte si lipsuri, chiar daca i se pare ca nu ii lipseste nimic. Prin invidie, omul se ridica impotriva lui Dumnezeu, care a facut bine celor pe care cel invidios il pizmuieste. (ma gandesc ca unii crestini de pe aici se indoiesc de acest pacat, le amintesc propria declaratie a blasfemiatorului, cand il ataca pe puiu popovici la tv, ulterior l-a si denuntat pe acela) -Mania, pacat capital Mania este o miscare a inimii mandre. In toata vremea, cel mandru se simte trecut cu vederea, dispretuit si nedreptatit de catre semenii sai, chiar si cand acestia nu ii fac nici un rau. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi uite că am ajuns să vorbească ăștia neînvățați de credință, că ăștia învățați vorbesc mai mult de ziduri. Nu-i bag pe toți în aceași oală, dar vreau să spun că avem și noi exemple cu care nu ne putem lăuda.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
te inseli amarnic, credinta nu este ceva concurential si ai grija ca dai dovada de ceva ce se regaseste mai sus.
|
|
||||
|
||||
![]()
@iuliu: Nu ca păcat, ci ca trăsătură de personalitate.