Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2009, 21:17:18
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(VII)

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --

CN: S-au întâmplat.
MIH: ...dar ...dar cei care le-au făcut...
CN: Deja ai experimentat astfel de stări până acum?
MIH: Da, am experimentat levitația, și chiar...
CN: Ăăă... Sunt oameni care te-au văzut, făcând asta?
MIH: Da! M-au văzut și s-au amuzat. Alții... altora nu le-a venit să creadă, dar nu asta este important, important este că Eu nu fac demonstrativ aceste lucruri, și nimeni care poate să atingă acest nivel de conștiință nu o face ca un circ, ca o demonstrație, pentru că nu trebuie să-L ișpi... să-L ispitești pe Dumnezeul tău, spune Iisus în pustie. Da? Și Mă refer la cei care cer demonstrații să-l fac pe orb să vadă.(Notă : Aici, Mihăilă face din nou un număr de virtuozitate al prestidigitației verbale, echivalând vindecarea efectivă a orbirii, pe care Iisus a făcut-o de multe ori, cu o “vindecare a orbirii spirituale”, care nu este mai puțin importantă, dar este cu totul altceva) E vorba de orbul ignorant. Deci, în momentul când Eu ajut un ignorant să-L găsească pe Dumnezeu, să-și trezească sufletul la realitate, să cunoască adevărul, și să înțeleagă într-adevăr mesajul biblic, mesajul hristic, Eu l-am ajutat pe acel om să devină din orb... văzător. (Notă : Da! Dar dacă el nu vedea cu ochii trupului, nu va vedea nici în continuare, după vindecarea spirituală!) Și clarviziune... eu îi spun viziune clară a realității. Deci este mai important să vezi adevărul decât... ăă... și să știi că sunt oameni care nu au vedere fizică, și au clarviziune. Și mă gândesc la Valentina, de exemplu, din Iași, și mulți, sute de cursanți care au trecut pe la Mine, (Notă: Iar își face reclamă!) și oameni care de fapt nn... unii n-au... n-au... n-au venit la cursul Meu, dar le-am activat clarviziunea, și acești oameni pot percepe, ghidul spiritual, îngerul păzitor, și pot vedea și pot simți aura... și chipurile vieților anterioare, și mult mai multe lucruri decât un om obișnuit. Dar ei au autocontrolul și au și bun simț și nu fac un spectacol, un circ din acest lucru, deci ei nu fac demonstrații. Pentru că cine vine la Mine... vinee... ăăă...cu sinceritate și cu bun simț, nu din dorința de a face demonstrații, pentru că asta vrea doar un om infatuat, un om mândru vrea să facă demonstrații...
CN: Eu nu mă refer la asta dar pentru noi... o să spunem lucrul ăsta...o lev...
MIH: Eu nu cad în ispită cu chestia asta, așa că...
CN: Un moment în care levitezi, da? ...
MIH: Da!
CN: ...filmat, ar fi o dovadă materială, ceea ce vrea societatea din ziua de astăzi...
MIH: Da, asta ar însemna...
CN: ...toată lumea vrea dovezi, care să poată fi verificate..
MIH: ...asta ar însemna... asta ar însemna să... să-L ispitești pe Iisus, și Iisus să cadă în ispită. Asta ar însemna. Și vai pentru cel prin care vine ispita!(Notă: Subtilă amenințare, echivalentă cu “Ia mai lăsați-Mă în pace cu minunile voastre! Sau vi s-a urât cu binele!”) Deci dacă oamenii vor să vadă levitație, să se roage și să intre în extaz și o să... o să experimenteze. Eu la cursul meu predau (Notă: Iar își face reclamă!) rugăciunea inimii și anumite tehnici care permit să atingi levitația așa cum și Eu am atins-o. Dar, nu vei mai dori, în momentul ce ai atins-o, să demonstrezi acest lucru. Pentru...
CN: Deja depășești, să spunem...
MIH: Este ceva atât de ridicol și de pueril să faci circ din Duhul Sfânt, și este pe de o parte tentant, dar este tentant pentru ceilalți, ceilalți îți cer dovezi. Deci oamenii care n-au credință au primit dovezi și crede-Mă, tot așa au rămas, fără credință. Deci cine n-are credință nu poate s-o capete prin minuni și prin circ, prin spectacole, prin demonstrații, iar cine are credință, va vedea aceste minuni, în viața lui de zi cu zi.
CN: Cum este Messia ca maestru? Cum Te comporți cu cei care vin pentru prima dată, intră pentru prima dată în contact cu Tine?
MIH: Simplu. Mă prezint cu numele Meu lumesc, obișnuit și... deschis, le predau... și facem împreună aceste tehnici. Deci cursurile Mele sunt și teoretice și practice.(Notă: Iar își face reclamă!) Și le facem împreună, îi ajut, dacă vor să continue legătura cu Mine ăăă... o continuă, dacă nu, sunt liberi să plece mai departe, șii... să-Mi mulțumească sau să nu-Mi mulțumească pentru sfaturile și tehnicile pe care le-am predat, pentru exercițiile pe care le facem împreună. Cum sunt, ar trebui să-i întrebi pe ei, ar trebui ca acei care au făcut cursurile cu Mine să dea semeseu și să citim în direct în emisiunea asta sau în altă emisiune aceste păreri ale lor. Dar Eu am două saituri pe internet, unul cu Cartea și unul cu aceste cursuri (Notă: Iar își face reclamă!) pe care... de inițiere pe care le țin și...
CN: Pare a fi o perspectivă extraordinară... Messia să-Și trimită mesajele pe internet, să-i asculte pe ceilalți pe internet...
MIH: Da, de ce nu? Am spus...
CN: ...e o schimbare...
MIH: ... sunt un om natural, adaptat societății actuale, sunt ... modern.
CN: Ce înseamnă prietenie pentru Messia anului 2009? Sau ce înseamnă dușman, să spunem, pentru Tine?
MIH: ...
CN: Cum înțeleg... cum este Messia ca prieten, cum e ca dușman? S-o luăm altfel.
MIH: Ca prieten, am spus, pot fi întrebați prietenii Mei, sau cei care-Mi sunt apropiați, sau cei care vin la cursuri, și cu care M-am împrietenit, ca prieten sunt simplu, sunt natural, sunt relaxat, sunt sincer, nu vreau să demonstrez nimănui nimic, indiferent că el află sau nu află de încarnările Mele trecute, Eu sunt Același, indiferent căăă... Mă respectă sau nu Mă respectă, Eu sunt Același, deci... respect părerea fiecăruia, nu cer nimănui să creadă nimic, din contră, le cer să experimenteze, împreună cu Mine sau când vor ei acele tehnici, acele rugăciuni, acele tipuri de exerciții pe care le predau, și ei află, prin propria lor experiență, că acele lucruri, acele exerciții dau rezultate. Și apoi, abia, vin și Îmi confirmă, deci pe saiturile Mele,(Notă: Iar își face reclamă!) și saitul cu cursurile, și saitul cu această carte autobiografică pe care am scris-o, am părerile pro și contra ale celor care M-au cunoscut prin intermediul Cărții (Notă: Iar își face reclamă!) sau ale celor care M-au cunoscut prin intermediul cursurilor ca om inițiat ca un maestru spiritual (Notă: Iar își face reclamă!) , cum zic ei, deși Eu nu Mă consider un maestru, Mă consider un om ca toți ceilalți, doar că am avut unele experiențe neobișnuite.
CN:...Inevitabil trebuie să mă întorc...
MIH: Deci ca prieten sunt simplu și sincer și , ca maestru, la fel, sunt prieten, pentru că a fi maestru înseamnă a fi master , adică stăpân pe propriul tău destin șiii... capabil să transmiți o învățătură care-i ajută și pe ceilalți să fie liberi, independenți și să aibă o legătură directă cu această conștiință divină și să-și poată rezolva singuri problemele, deci nu vreau să creez niciodată dependență, vreau ca fiecare om să fie... ăăă... liber, și puternic, și să aibă o legătură directă cu Dumnezeu, fără intermediari, deci sunt un îndrumător după care îl învăț să zboare și trebuie să zboare singur, îi las să fie oameni maturi, deci să se maturizeze, să devină ei înșiși maeștri ai propriului lor destin, pentru că Dumnezeu iubește libertatea și liberul arbitru, îl respectă.
CN: Dacă e să privim... să citim Biblia, să spunem, da?
CN: Observăm că mesajele lui Iisus de acum 2000 de ani sunt exprimate într-un anumit fel, au un anumit gen de...
MIH: Parabole...
CN: ...aș spune, de informație care trebuie transmisă, eu știu? parabolă, da!...
CN: ...așa cum bine spuneai, adică, pare total diferitmerg pe ideea ta, da?...
MIH: Păi este total diferit!
CN: ...că ești încarnarea lui Mesia, da? Pare total diferit mesajul de acum 2000 de ani...
MIH: Este diferit!
CN: ...față de cel de astăzi.
MIH: Ha!Ha!
Vechi 15.11.2009, 12:54:05
Banned

Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(VIII)

146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”
-- urmare --

CN:De ce, de ce să apară această diferență?
MIH: Ha! În primul rând e diferență de câteva clipe din punct de vedere al veșniciei și câteva mii de ani aici, pe pământ. Este diferit, de ce!? Pentru că: o dată Iisus vine ca Miel să dea sămânța, adică să dea învățătura să dea o șansă oamenilor de atunci să se redreseze, să se întoarcă cu mintea și cu inima și cu tot sufletul la Dumnezeu, și la sfârșit Iisus revine ca Leu. Coincidență – sunt în zodia Leu. Este o coincidență, există numai coincidență. În ghilimele. Da? Deci a doua oară Iisus vine ca Leu. În ce sens? adică vine ca un om simplu, sincer, dar direct, tranșant. Eu nu am timp să gâdil și să fac demonstrații, deci să gâdil egourile oamenilor care nu cred în Mine. Foarte bine! Să Mă considere Antihrist, să Mă considere nebun sau prooroc mincinos. Nu-i nici o problemă! nu-i nici o supărare! Vor vedea în clipa în care vor trece din planul fizic, dincolo. Adică, va trece prin moartea...ăăă... cei care au trecut prin moartea clinică știu asta, va trece prin judecata individuală. În Cartea Mea am scris(Notă: Iar își face reclamă!) care sunt șansele ca un om, trecând prin judecata individuală să atingă mântuirea și să treacă de partea lui Dumnezeu, a raiului, a binelui, a lumilor superioare. Sau, să rămână de partea întunericului. Deci Mie nuu... ăă...îmi pasă de demonstrații și de a convinge pe cineva, sau ceva. Pur și simplu atuncea am dat un mesaj, acuma am venit să văd rezultatele...
CN: Iisus acum 2000 de ani...
MIH:... am venit ca om obișnuit.
CN: ...El merge la un moment dat în Templu, îi contrazice pe cei de acolo, le spune că nu aia e adevărata cale...
MIH: Da, Eu nu contrazic pe nimeni...
CN:...merge în piață...
MIH:... Eu dau mesaje...
CN:...vindecă în văzul lumii, toți cei din jur de-acolo pot să vadă această demonstrație directă...
MIH: Au fost, sunt și vor mai fi astfel de vindecări, dar asta depinde de credința oamenilor, nu depinde de un personaj anume, da?(Notă: Fals! Biblia spune că personajul vindecător are un rol de elecție, deci nu oricine este capabil să facă orice, doar pentru că are credință: “Din veac nu s-a auzit să fi deschis cineva ochii unui orb din naștere.” – v. Ioan 9,32; sau: “Acesta a venit noaptea la Iisus și I-a zis: Rabi, știm că de la Dumnezeu ai venit învățător; că nimeni nu poate face aceste minuni, pe care le faci Tu, dacă nu este Dumnezeu cu el”.v. Ioan 3,2) Atunci eram foarte sobru și foarte serios pentru că eram pătruns de importanța misiunii Mele. Acuma sunt relaxat (Notă: Adică, să înțelegem că Mihăilă-MIH nu mai e foarte sobru și foarte serios? Tot ce se poate!) pentru că este o misiune benevolă, din compasiune, din prietenie pentru ceilalți. Eu, ți-am spus, pot să stau foarte bine, liniștit, să-Mi văd de treaba Mea și să nu dau mesaje, să nu avertizez oamenii că sunt pe căi greșite, să nu le dau soluții prentu...pentru rezolvarea problemelor lor. Ca să fiu băgat în seamă am ales un titlu șocant: “Messia Iisus Hristos”. (Notă: Bine că recunoaște, că a vrut doar să epateze, fiind sigur că altminteri nu va fi luat în seamă!) Pentru că altfel oamenii n-ar fi cumpărat o autobiografie a unui... ...om obișnuit. (Notă: deci asta era de fapt miza reală: cumpărarea cărții. De aceea i se face și atâta reclamă, inclusiv la DDTV, pentru că altminteri Cartea lui MIH nu interesează pe nimeni și rămâne nevândută.)
CN: Și ce te aștepți să schimbi din partea omului...
MIH: Totul!
CN: ...simplu de astăzi, nu numai din România...Ce...
MIH: În afară de naștere...
CN: Ce se poate schimba?
MIH: Deci în afară de naștere, căsătorie și moarte, care se spune că sunt predestinate și un om obișnuit, într-adevăr, nu le poate schimba, însă prin inițiere, prin Duh Sfânt, prin o anumită credință, omul devine maestrul spiritual, și un maestru este master, adică stăpân asupra propriului său destin, și are control asupra vieții și asupra morții. Pot să iau și pot să dau, viața oricui. Am spus atunci și o spun și acum, și cei care Mă cunosc știu asta; deci, în momentul care ești stăpân pe propriu tău destin și ai o legătură directă cu Dumnezeu, poți ajuta pe cel care vine sincer și-ți cere ajutorul; dar îl ajuți să se ajute, adică poți să-l îndrumi corect. Da?
CN: Cel mai dramatic pasaj al Bibliei...
MIH: Deci...
CN:... se referă la...
MIH: ...mesajul oarecum diferă pentru că este vorba acum dee... de cernerea grâului de neghină. Eu dau aceste mesaje și în Cartea Mea(Notă: Iar reclama cărții!) și o confrunt cu Biblia și recomand teologilor și tuturor care spun că nu există reîncarnare (Notă: Am văzut deja mai înainte că nu este așa. Omul are o singură moarte, deci o singură viață; “... este rânduit oamenilor o dată să moară, iar după aceea să fie judecata,...”- v. Evrei, 9, 26-28”. Dar împielițații tot mai pretind că sunt la a “n”-a reîmpielițare în trup!) sau care nu au încredere în faptul că pot avea în fiecare zi loc minuni, lee... cer chiar la începutul Cărții să studieze și Cartea Mea, și Biblia creștin-ortodoxă în paralel. Și chiar am dat o adresă de internet unde poate fi citită sau descărcată gratuit Biblia creștin-ortodoxă. (Notă: MIH mai bine dădea un link pentru Cartea lui, și nu pentru Biblie, care oricum se putea desărca gratuit de pe mai multe sit-uri de pe internet. Dar s-ar fi ajuns la aceeași dilemă: Cine ar mai fi cumpărat Cartea?) Da? Deci Biblia și Cartea Mea au aceleași mesaje, deci este vorba de revenire la adevăr, la simplitate. Nu contravine cu nimic mesajele... mesajul Meu de acum cu cel... cu cel biblic și cu cel de atunci. Dar manifestarea este alta pentru că trăim în alte vremuri.
CN:Avem...
MIH: Poți să citești SMS-urile!
CN: Avem foarte multe SMS-uri, sunt mulți care ne trimet puțin la biserică, să stăm de vorbă cu un preot, poate ne ajută să ne liniștim...
MIH: Eu sunt preot!
CN: Chiar așa este exprimarea...
MIH: Eu sunt preot! Da.
CN: sunt mulți care se referă laaaa..... Armaghedon.
CN: Cea mai dramatică parte a Bibliei, da? Acolo se spune că, va veni sfârșitul lumii, că va fi o luptă mare, da?...
CN:... că Iisus Se va confrunta cu Antihristul... și, cei aleși vor fii... salvați...
MIH: Da, ridicați în văzduh...
CN:... știm cu toții...
MIH: ...în Noul Ierusalim ceresc...
CN:... e deja... cum să spun? fascinația oamenilor... curiozitatea lor e maximă pe această... subiect... Când vine?
MIH: Da.
CN: Asta-i prima întrebare: Când vine sfârșitul lumii?
Vechi 15.11.2009, 15:08:01
Banned

Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(IX)

-- urmare --

MIH: În primul rând să știi că M-am amuzat copios în adolescență, am scris asta și pe saitul Meu unde vorbesc despre cursurile de inițiere pe care le țin... ăăă... referitor la Apocalipsă și la sfârșitul lumii M-am amuzat copios.(Notă: Mihăilă parcă spunea că de la 5 ani a început iluminarea lui. Deci, dacă a citit Apocalipsa abia la adolescență, umflându-se de râs pe măsură ce citea, înseamnă că a durat cam mult transformarea lui din om de rând în Messia) Însă am cerut să Mi se răspundă, și Mi s-a răspuns de sus, prin diferite revelații, prin diferite cărți, cu profeții care au apărut, prin diferite persoane cu clarviziune, cu har sau cu memoria vieților anterioare cu care M-am întâlnit, Mi-au confirmat că există un plan divin și căă... totuși omenirea are șanse să se autodistrugă(Notă: Frumos spus, iată ce “șanse” are omenirea, și s-ar putea să le rateze prin redresare!), dar și să se redreseze. Referitor la Armaghedon... ce pot să spun? Am scris și-n Carte... (Notă: Iar reclama cărții! nu se mai termină, a devenit agasantă!) în două cuvinte am să încerc să spun și acum. Este vorba de bătălia finală. Întotdeauna binele învinge. Nimeni să nu se îndoiască de acest lucru. Chiar dacă, aparent, 99%, ...ăă... o problemă nu are rezolvare, sau aparent 99% răul pare că a învins, întotdeauna să aveți încredere că binele întotdeauna învinge, și chiar pe acea ultimă sută de metri. Armaghedonul este bătălia finală, dar important nu este faptul că Hristos îl învinge pe Antihrist. (Notă: De ce nu e important? Ba e foarte important, lucru pe care are să-l constate îndată inclusiv Mihăilă, chiar dacă va trebui să se contrazică flagrant în ceea ce spune!!) Ci important este ca în fiecare om și-n fiecare...ăăă... ființă în care se dă această bătălie finală, și trăim chiar aceste vremuri, vremea de cernere a grâului de neghină, a celor egoiști de... de cei altruiști, a binelui de rău. Este ideal ca în ființa fiecărui om sufletul să... să-L aleagă pe Dumnezeu să aleagă spiritul, să aleagă conștiința hristică, și nu egoul, adică pe Satan. Deci important este lupta individuală care se dă în fiecare, nu lupta în exterior. Deci în momentul în care în Mine, în sufletul Meu, în inima Mea, în ființa Mea a învins binele și L-am găsit pe Dumnezeu, în exterior prea puțin, prea puțin contează ce se-ntâmplă. Da? Deci important este ca în Armaghedon, în lupta finală – și detalii găsiți în Carte, în Cartea Mea – ideal este ca Hristos, deci binele, să învingă. (Notă: Iată și contradicția! Ceea ce nu era important cu câteva rânduri mai sus, acum a devenit pentru Messia-MIH ideal de important!) Și odată ce în tine binele a învins, în exterior am spus prea puțin contează, și cei care sunt de partea binelui vor fi salvați cu trup și suflet.
CN: Hai să citim câteva mesaje că sunt foarte interesante.
MIH: Te rog, da.
CN: De altfel, subiectul e generos, dragi prieteni...
MIH: Este vast...
CN: “În Biblie scrie că mulți vor veni și vor spune că sunt Dumnezeu. Că sunt falși...”
MIH: Te referi la Hristoși mincinoși? Hai să spunem pe șleau! Deci este vorba de Hristoși mincinoși, de prooroci mincinoși. Da. Am scris un articol pe saitul în care prezint Cartea Mea autobiografică(Notă: Iar reclama cărții!) chiar, chiar referitor la acest lucru, la chipul adevărat al lui Iisus Hristos care este este imprimat pe giulgiu... din Torino...
CN: Am să-i rog pe colegii mei să vă arate încă odată această fotografie, o jumătate din fotografia de pe giulgiu și o parte din... ăăă...
MIH: Chipul actual.
CN:... din chipul actual.
MIH: O coincidență, o asemănare...(Notă: Nici vorbă de asemănare. În afară de păr și barbă care seamănă la culoare, este vizibilă o altă linie a obrazului. Este o făcătură ieftină, o poză falsificată special, un trucaj grosier menit să sublinieze “marea asemănare” între cele două personaje)
CN: Să o vedeți și dumneavoastră încă odată, și ne reîntoarcem.
MIH: O asemănare întâmplătoare.(Notă: Mihăilă face pe modestul, dar îl încântă naivitatea moderatorului, care-i cântă în strună pe acest subiect)
CN: Deci mulți vor veni și vor pretinde că sunt...
CN:... trimișii lui Dumenzeu.
MIH: Da, da. Deci. Ca și acum 2000 de ani, și acum sunt oameni care spun că sunt slujitorii lui Dumnezeu. Dar nu au atins această conștiință hristică, deci ei nu-L au pe Hristos în inimă. Aceștia sunt proorocii mincinoși. Da? Și este indiferent de faptul că ei sunt în cadrul unei religii sau lucrează independent. Iar cei care sunt de partea lui Dumnezeu sunt cei care într-adevăr pot face bine, și care vor să facă binele, și au ales să facă binele indiferent cu prețul vieții sau cu prețul de a fi considerați nebuni. Da? Deci. După... pomul se cunoaște după roadă. Și omul după fapte, cum se spune.
CN: Bine, întrebările sunt foarte diverse.
CN: Ce facultate ai făcut? Ai făcut o facultate?
MIH: Facultățile parapsihologice și facultățile sufletului sunt mai importante.(Notă: Un fel elegant de a nu răspunde la întrebare așa cum ar fi fost cazul, adică printr-un firesc Nu! sau printr-un firesc Da!) Am studiat în Universitate Metafizica și Parapsihologia, am studiat și practic Alchimia, adică transformarea răului în bine, a sărăciei în bogăție, a bolii în sănătate, a plumbului în aur ca să spun așa, deci e vorba de ceva simbolic, alchimia toți încercam... încercăm și unii reușim s-o practicăm. Adică să ne transformăm destinul în bine. Și am mai multe specializări, puteți să căutați pe internet la Messia cu doi de “s” (Notă: În sfârșit, în sfârșit o mostră de sinceritate. Pentru a ne arăta că nu este vorba de Mesia, Cel din Biblie, ci de un altul – dar și din grandomanie, ca să pară mai interesant – Mihăilă Antihristul de Dâmbovița din Vale își scrie numele cu doi de “s”, și probabil are pretenția să pronunțăm așa cum se scrie) și găsiți saitul cu Cartea (Notă: Iar ne toacă Mihăilă cu reclama cărții lui!) și puteți să găsiți și saitul ... dacă aveți intuiția să-l căutați, saitul nu vă dau deocamdată numele Meu uman, obișnuit, (Notă: Mai înainte, la întrebarea moderatorului : “Cum Te comporți cu cei care vin pentru prima dată, intră pentru prima dată în contact cu Tine?”, Mihăilă-MIH ne mințea fără să clipească, spunând că “Mă prezint cu numele Meu lumesc, obișnuit și... deschis... “... deci iar ne-a aburit! În realitate, iată că el nu vrea să i se afle numele adevărat, deși pretinde că acesta “nu e cine știe ce”) deși nu e cine știe ce, cei care intră pe saitul cu cursurile Mele pot găsii detalii despre acest lucru, adică... răspunsuri la întrebările lor...
CN: O altă întrebare: “Dacă e Mesia...
MIH:... la specializările Mele.
CN:... dacă e Mesia, de câte ori S-a reîncarnat? și să ne arate ceva concret, pentru că Adevăratul Mesia asta ar face.”
MIH: Adevăratul Mesia...
CN: E o întrebare pe care ne-o trimite o telespectatoare din București.
Vechi 15.11.2009, 15:24:41
Banned

Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(X)

-- urmare --

MIH: Da. Deci. Înnn... Biblia Indiei, de exemplu, mi-amintesc acum de Bhagavad Gitacuvântul Domnului dacă ați citit atunci știți despre ce e vorba, dacă nu, v-o recomand, să citiți toate sfintele scripturi, nu trebuie să ne limităm la una singură, în Bhagavad Gitacuvântul Domnului ... ăăă... Khrișna, o încarnare divină, o încarnare din India – a opta încarnare a lui Iisus, cum se spune, spune așa: că de fiecare dată când legea morală decade, un avatar, un trimis al cerului vine pe pământ. Și se încarnează în perioada de trecere de la o eră la alta. Și tot acolo, în Biblia aceasta, sfintele scripturi ale indienilor, Bhagavad Gita, se spune că încarnările Domnului în materie sunt nenumărate. Deci e vorba de avatari, e vorba de încarnări divine. Și dacă au fost mai mult sau mai puțin publice, mai mult sau mai puțin cunoscute, este irelevant. Deci nu este vorba de câte reîncarnări am avut, este vorba de mesajele pe care le trimit. Nu Eu sunt important ca om, ca personaj, ci mesajul pe care îl transmit. Și mesajul este să revenim la natural, la Dumnezeu, la simplitate, la suflet, la credință și la intuiție. Deci mesajul este important, nu mesagerul.
CN: Sunt mulți...
MIH: Cei care... și scuze, adaug ceva, cei care au participat la cursurile Mele, prin clarviziune au putut să vizualizeze în total aproximativ și Mie Mi s-a revelat ăă... aproximativ patruzeci de încarnări trecute(Notă: Cum rămâne cu Bhagavad Gita , care spune că “încarnările Domnului în materie sunt nenumărate”? “Nenumărate” înseamnă “aproximativ patruzeci”?) în care să știți că nu a fost numai ... ceva de genul Iisus de acum 2000 de ani. Adică am fost samurai, am tăiat și spintecat pentru dreptate, pentru onoare, pentru pricipiile japonezilor de atunci, am fost pustnic și am tratat pe oameni cu leacuri băbești, cu plante medicinale, cu rugăciune, am fost și păstor, am fost și rege, am fost și luptător, deci am avut... aproximativ Îmi cunosc 40 de reîncarnări trecute în care am fost numai bărbat, dar nu au fost toate asemănătoare nici în interior nici în exterior.
CN: O secundă te întrerup, iată un mesaj... hai să spunem... un mesaj care merită citit. “Sunt un băiat de 16 ani, tatăl meu are diabet, vreau să spun o rugăciune acum și Te rog să mă ajuți.”
MIH: Sigur!
CN: Avem mai mulți de altfel, cei care ne-au trimis mesaje, care ne spun de rudele bolnave, și...
MIH: Tratamentele...
CN:... vor un... poate nu neapărat un miracol, vor o întâlnire, vor un dialog.
MIH: Tratamentele și vindecările... ăăhă... se fac gratuit, pentru că harul nu se vinde și nu se cumpără, și depind de Dumnezeu, de cel Care transmite această lumină a Duhului Sfânt, și de acel om care cere. Deci de credința acelui om. Și... tratamentele le fac ăă... cel mai ușor prin ăăă.... prin fotografie. Eu fac tratamente miercurea și duminica.(Notă: Iar își face reclamă, acum pentru vindecări paranormale! Băiatul de 16 ani va trebui deci să mai aștepte până duminica viitoare, și să vină la cabinetul de paramedic al lui Mihăilă cu poza tatălui său, cel bolnav de diabet) Deci dacă intră pe internet șiii... caută saitul în care vorbesc despre Carte, (Notă: Iar reclama cărții!) tot acolo o să găsească șiii... pagina din sait unde vorbesc despre tratamente și cum au loc și ce trebuie să facă. Și diabetul, și orice altă boală, paralizie, diabet, absolut orice altă boală se poate... se poate vindeca, chiar și din prima ședință am avut cazuri care s-au tratat de paralizie, o doamnă din Sibiu, de exemplu, sau... ăă... persoane care au scăpat de cangrenă, de operație, în câteva ore de... de rugăciune, și, inițial M-au sunat plângând de disperare să Mă rog să le iasă bine operația, deci să fie amputat cu bine piciorul, ăhă... și după câteva ore de rugăciune M-au sunat să-Mi spună că piciorul este perfect sănătos și nici nu mai știe care picior era bolnav și care era sănătos (Notă: Asta da, minciună gogonată! ori e a lui Mihăilă, ori e a celor de la Ploiești – caz în care Messia-MIH cel Atotștiutor s-a lăsat păcălit și prostit de bunăvoie) – o persoană din Ploiești. Deci vindecările au loc datorită credinței oamenilor.
CN: E ultima dată când te întrerup, dragi prieteni, publicitate, revenim pentru câteva minute de final.(Notă: Surpriză! este reprodus același clip cu Reîncornatul Mihăilă reîncarnat în Piața Unirii, uitându-se în sus și vorbind cu norii și îndemnându-i să citească cartea lui autobiografică! Adică, se subînțelege că mai întâi trebuie s-o cumpere, și abia după aceea...)
MIH: “Eu sunt acum aici. Reîncarnat în România. Am revenit, la fel de simplu și modest, ca în urmă cu 2000 de ani. Cei cu inima deschisă Mă vor recunoaște. Citește cartea Mea autobiografică și vei găsi răspunsuri la întrebările tale.”

CN: Stimați telespectatori, am revenit în dialog cu dumneavoastră, mai avem doar câteva minute, foarte puține minute de altfel până la final. Mulți telespectatori ne-au întrebat de ce n-am adus în această seară un preot ca să fie o discuție... cum să spun...
MIH: În contradictoriu, sau de ce?
CN: O discuție în contradictoriu, da, hai să-i spunem așa.
MIH: În primul rând că preoții sunt dogmatici șiii... au impresia că ei cunosc Biblia ca și acum 2000 de ani dar ei o cunosc în litera legii și nu în trăire, nu în suflet. Deci dacă un om nu-L cunoaște pe Dumnezeu nu poate fi numit preot. Și conform Bibliei sunt preoți doar cei care sunt mântuiți,(Notă: Nu scrie în Biblie așa ceva! asta e o aberație) deci doar cei care-L cunosc pe Dumnezeu, Cei care fac vindecări miraculoase, cei care fac exorcizări, da? și care nu fac asta ca un simplu serviciu, și într-adevăr ca o slujbă divină. Și sunt, foarte puțini preoți cu har, într-adevăr, pe care Eu îi recunosc, da? însă din păcate... ăăă... ei nu vor să fie persoane publice, nuuu... sunt interesați deee... de aceastăăă... ieșire pe ecran să zic așa.
Vechi 15.11.2009, 17:38:27
Banned

Implicit 146. Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii(XI)

-- urmare --

CN: A existat vreodată din partea unui preot, fără să-i dăm numele, o recunoaștere?
MIH:Da. Sigur. Sigur că da! Da, și vor mai fi, de ce nu? Ăăă... n-am nimic cu preoții, îi iubesc, dacă au ce au cu Mine, au ei, și nu e vorba de preoți, ci e vorba de popi. Deci e diferența dintre a avea har și a nu avea har. Asta este diferența dintre preot și popă. Și am scris în Carte(Notă: Iar reclama cărții!) foarte clar aceste lucruri și dau foarte multe citate din Biblie care vorbesc de reîncarnare, care vorbesc de... de multe lucruri, de preoție, de adevărata preoție, și așa mai departe. Și sunt, printre altele, printre multele Mele specializări, dacă asta are vreo importanță, caa... ăăă... și dovadă că nu sunt atât de nebun (Notă: Adică, invidioșii au greșit puțin, cu câteva grade, la cuantificarea nebuniei lui!) precum unii cred sau spun că sunt, ăăă... am mai multeeee... specializări șiii.. chiar am printre cursanții Meiii... preoți, maeștri, Reiki, de exemplu, ăăă... sau psihologi, sau psihoterapeuți care... și Mi-au făcut șiiii... analizele și au ieșit foarte bine(Notă: Ei, dacă a ieșit bine la analize, ar trebui să-l mai menajăm, nu?!), deci cei care Mă consideră nebun ar trebui să se ducă ei înșiși la preot să-i exorcizeze sau la psiholog să-i ... să le facă tratament.
CN: Trebuie să punem punct acum, stimați telespectatori, a fost o primă ediție pe care noi am avut-o pe această temă, trebuie să vă spun că în fiecare vineri, începând cu ora 18 vom discuta de aici din studio și vom căuta împreună să aflăm adevărul. Cel puțin pentru o secundă, dincolo de orice alt argument cred că ar trebui să ne gândim cum ar arăta lumea astăzi dacă într-adevăr Mesia ar fi printre noi. Vă mulțumesc pentru atenție și vă dau întâlnire din nou luni, începând cu ora 17. La revedere.

Câteva concluzii după această emisiune nefericită, televizată în direct

Tehnicile acestui Antihrist (care se pretinde a fi Hristosul biblic reîntrupat sau reîmpielițat sub numele de Mihăilă-MIH de Dâmbovița din Vale) pe care el le-a folosit în acest interviu, au fost următoarele:
1. La majoritatea întrebărilor concrete care i-au fost puse, a divagat cu răspunsul de fiecare dată, vorbind pe de lături și deviind firul discuției în alte direcții, cu scopul de a evita clarificarea nedumeririlor sau întrebărilor incomode puse de moderator sau de telespectatori.
2. A evitat sistematic să ofere vreo probă concludentă, palpabilă, că ceea ce pretinde mai este și adevărat. În acest fel s-a dovedit a fi un impostor, profesionist al înșelăciunii și a minciunii.
3. L-a întrerupt pe Claudiu Neagoe aproape de fiecare dată când acesta începea să-i pună o nouă întrebare care se anunța a fi incomodă (și s-a scuzat pentru această conduită o singură dată). Prin această manevră el urmărea să-l facă pe moderator să-și piardă ideea cea incomodă, ceea ce a și reușit în mod repetat și vizibil. După aceea, intervențiile lui care urmau se caracterizau prin introduceri stufoase și divagații largi, care completau manevra inițială, deviind discuția în altă direcție decât cea propusă de moderator.
4. A făcut permanent publicitate mascată sau pe față cărții lui autobiografice și cursurilor lui de inițiere în parapsiholgie și tehnici orientale, amintind de cele două situri de pe internet construite de el special pentru aceste două activități prozelitiste, și asta în scopul de a atrage cât mai mulți curioși, potențial cumpărători ai cărții sau potențial cursanți noi.
5. A reușit – cu concursul larg și poate nu dezinteresat al moderatorului emisiunii – să insereze de două ori, în corpul acestui interviu, un clip publicitar în care face reclamă pentru Cartea sa: “Eu sunt acum aici. Reîncarnat în România. Am revenit, la fel de simplu și modest, ca în urmă cu 2000 de ani. Cei cu inima deschisă Mă vor recunoaște. Citește cartea Mea autobiografică și vei găsi răspunsul la întrebările tale.”
Asta dovedește că singura lui preocupare reală, prin participarea la acest interviu, a fost aceea de a-și face reclamă la cartea și la cursurile lui și de a-și racola noi simpatizanți, noi cursanți, noi cumpărători ai cărții autobiografice și noi adepți.
6. A făcut permanent referiri mincinoase la Biblie, pretinzând că Biblia îl susține, îl proorocește și îl legitimează pe el ca pe un Hristos reîntrupat sau reîmpielițat. În realitate, acest Antihrist cu față umană, care ne minte în față pretinzând că „a venit cu norii” (dar care zice că până la 5 ani a fost om obișnuit și că Apocalipsa a citit-o abia la adolescență) a fost, este și va fi un om obișnuit, născut, nu făcut, botezat cândva în Biserica Ortodoxă, pe care însă a părăsit-o pentru a se înhăma la luptă împotriva ei.
7. S-a demascat ca impostor și prin necunoașterea Scripturii și prin susținerea unor teze eretice grave, contrazicându-se adesea pe sine într-un mod lamentabil.

Ar fi interesant de știut ce surpriză ar avea Hristosul Mihăilă Delabucurești, dacă i-ar face o vizită Hristoasei Mihaela Delapucioasa. Cum i s-ar lungi lui urechile și fața, așteptând pe la porțile ferecate de la Glodeni-Vale de lângă Pucioasa, și văzând că „proorocița Domnului” refuză să-l primească ca oaspete drag pe el, „hristosul” cel mult-așteptat de pucioși, care stă acum la ușa lor și bate ca să i se deschidă.

Vechi 16.11.2009, 09:25:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
-- urmare --

.......

Câteva concluzii după această emisiune nefericită, televizată în direct

Tehnicile acestui Antihrist (care se pretinde a fi Hristosul biblic reîntrupat sau reîmpielițat sub numele de Mihăilă-MIH de Dâmbovița din Vale) pe care el le-a folosit în acest interviu, au fost următoarele:
1. La majoritatea întrebărilor concrete care i-au fost puse, a divagat cu răspunsul de fiecare dată, vorbind pe de lături și deviind firul discuției în alte direcții, cu scopul de a evita clarificarea nedumeririlor sau întrebărilor incomode puse de moderator sau de telespectatori.
2. A evitat sistematic să ofere vreo probă concludentă, palpabilă, că ceea ce pretinde mai este și adevărat. În acest fel s-a dovedit a fi un impostor, profesionist al înșelăciunii și a minciunii.
3. L-a întrerupt pe Claudiu Neagoe aproape de fiecare dată când acesta începea să-i pună o nouă întrebare care se anunța a fi incomodă (și s-a scuzat pentru această conduită o singură dată). Prin această manevră el urmărea să-l facă pe moderator să-și piardă ideea cea incomodă, ceea ce a și reușit în mod repetat și vizibil. După aceea, intervențiile lui care urmau se caracterizau prin introduceri stufoase și divagații largi, care completau manevra inițială, deviind discuția în altă direcție decât cea propusă de moderator.
4. A făcut permanent publicitate mascată sau pe față cărții lui autobiografice și cursurilor lui de inițiere în parapsiholgie și tehnici orientale, amintind de cele două situri de pe internet construite de el special pentru aceste două activități prozelitiste, și asta în scopul de a atrage cât mai mulți curioși, potențial cumpărători ai cărții sau potențial cursanți noi.
5. A reușit – cu concursul larg și poate nu dezinteresat al moderatorului emisiunii – să insereze de două ori, în corpul acestui interviu, un clip publicitar în care face reclamă pentru Cartea sa: “Eu sunt acum aici. Reîncarnat în România. Am revenit, la fel de simplu și modest, ca în urmă cu 2000 de ani. Cei cu inima deschisă Mă vor recunoaște. Citește cartea Mea autobiografică și vei găsi răspunsul la întrebările tale.”
Asta dovedește că singura lui preocupare reală, prin participarea la acest interviu, a fost aceea de a-și face reclamă la cartea și la cursurile lui și de a-și racola noi simpatizanți, noi cursanți, noi cumpărători ai cărții autobiografice și noi adepți.
6. A făcut permanent referiri mincinoase la Biblie, pretinzând că Biblia îl susține, îl proorocește și îl legitimează pe el ca pe un Hristos reîntrupat sau reîmpielițat. În realitate, acest Antihrist cu față umană, care ne minte în față pretinzând că „a venit cu norii” (dar care zice că până la 5 ani a fost om obișnuit și că Apocalipsa a citit-o abia la adolescență) a fost, este și va fi un om obișnuit, născut, nu făcut, botezat cândva în Biserica Ortodoxă, pe care însă a părăsit-o pentru a se înhăma la luptă împotriva ei.
7. S-a demascat ca impostor și prin necunoașterea Scripturii și prin susținerea unor teze eretice grave, contrazicându-se adesea pe sine într-un mod lamentabil.

Ar fi interesant de știut ce surpriză ar avea Hristosul Mihăilă Delabucurești, dacă i-ar face o vizită Hristoasei Mihaela Delapucioasa. Cum i s-ar lungi lui urechile și fața, așteptând pe la porțile ferecate de la Glodeni-Vale de lângă Pucioasa, și văzând că „proorocița Domnului” refuză să-l primească ca oaspete drag pe el, „hristosul” cel mult-așteptat de pucioși, care stă acum la ușa lor și bate ca să i se deschidă.

poi shi eu am avut momente in viatza care m-au marcat (shi mai am destule), atunci cand ma credeam un mesia reincarnat, sau ma inchipuiam bruce lee, sau vandame, sau D'artagnean, sau Jan Luk Picard sau SkyWolker sau eram terorizat ca voi ajunge exact ca shi qvasimodo, sau ca leproshii sau sifiliticii de prin cartzile de dermatologie... deci nu e cineshtie ce sa te autopacaleshti sau sa te autoingrizeshti pana la prosteala traind cu farmec cate un personaj, pana la identificare, captivat de placerea slavei desharte... nu e cineshtie ce sa te joci de-a tata shi de-a mama, de-a indienii shi covboii, de-a politzistul shi procuriorul ce prinde infractori, de-a hotzii care dau spargeri, sau sa te joci poker shi sa trishezi shi sa prinzi in flagrant, asha ca tot felul de personaje comice... problema ramane ca in loc sa te asemeni shi sa urmezi bunatatea unui singur personaj, a Domnului Hristos sau al duhovnicului tau sau a unui actor modest cum era Chaplin tu vrei sa-i imitzi shi sa te reincarnezi in tot felul de personaje rele dar pline de faima... vremelnica... complacandu-te cu parerea multzumitoare ca ai incredere in tine prin interpus... dar defapt eu shtiu ca e vorba doar de frica shi triumfalism... amagiri ce vin din patima dulcetzii... a puilor de dracushori... pe usha unei bunatatzi golite de contzinut... bunatatea cu savarshirea poftelor shi placerilor organice... cu patima lacomiei shi a duhului minciunii maririi de sine... deci e incercarea omului de a se pacali pe sine prin laudaroshenie... acoperind o putoare poribila ce vine din lene, din gLume... ca e mai ushor sa fi trishor shi sa furi visand la lada de zestre decat sa te rezumi la ce shtii tu sa faci shi sa-tzi casdhtigi painea ca defapt toata marea afacere a muncii omului este doar pentru a umple o burta... shi a satisface un burduf... ajungand pana la urma sa fim slugile sulimenizarilor pantecului... deci clacam lamentabil... ratand-ne de la sensul etern de a ne desavarshi nu in dorul lelii ci ca exista o chemare... tainica... chemare ce se aude asha ca un vant... ca o pala de vant, ca un abur... se aude daca stai shi ascultzi atent peste timp... patrunzand clipa... (nu ma refer la beshini shi ragaieli shi la celelate roade ale mandriei ca alea se aud dar raman neluate in seama in familie, exact ca slava desharta plina de plasmuiri shi pismuiri triumfalizatoare, incordarile ingamfarii, iar in gLume ne rushinam atat de tare de ele... ma intreb de ce daca in familie suntem atat de familiari cu astfel de "jocuri distractive"?)

deci eu shtii ce constat? ca impostura nu este numai a acestui mare mitoman ce se acopera cu tot felul de invatzaturi ci impostura este shi a celor ce shi-au facut "datoria" de securist ce shade la filajjj, spion, avocat shi judecator ori sare etapa judecatzii direct in sala de executzie iar la final ca shi orice shtirist a shi raspandit propriile judecatzi la rubrica noutatzi... ori vehiculeaza ca mafalda acuzarile absurde ale altora, intr-o nesfarshita propaganda, ca intr-un joc romanesc de pacalici-uri...

dar Fiul Omului, chiar daca judeca nu cauta sa faca voia Sa ci a celui Care L-a trimis, din ce aude shi din ce vede... iar Voia Tatalui este aceea ca la toata faptura sa i se vesteasca apropierea Imparatziei Cerurilor... shi ne shi invatza shi ne porunceshte pocaintza pentru acest lucru, ca ea s-a apropiat... dar pocaintza inseamna intai de toate sa nu judeci caci insushi Fiul Omului a zis: Cine m-a pus pe Mine judecator intre/peste voi? caci Fiul Omului nu a venit ca sa piarda vre-un suflet ci sa mantuiasca pe cei pierdutzi... sa gaseasca pe oaia cea pierduta, pe caprioara ratacita printre muntzi...

"speriata-i caprioara ratacita printre muntzi,
dar mai trist este copilul care nu are parintzi"...

"necajita-i caprioara ratacita printre muntzi,
dar mai trist este copilul care-i singur la parintzi"...

Last edited by vsovi; 16.11.2009 at 09:54:34.
Vechi 18.11.2009, 11:33:19
Banned

Implicit 149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci l

149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București

A doua emisiune care-i face reclamă falsului Mesia, autointitulat Mihail-Messia Iisus Hristos dela București, a apărut tot într-o vineri la orele 18, la DDTV. Ea a fost intitulată de moderatorul emisiunii “Cu Messia despre misiunea spirituală a României “ (http://video.google.com/videoplay?do...7409750418241#). Fără a aminti câtuși de puțin despre Noul Ierusalim de la Pucioasa, ca și când nici n-ar fi auzit că există, acest Mihăilă-Messia proclamă și el la concurență strânsă un Nou Ierusalim numai al lui, pe care-l va aduce el în România pe norii cerului, la o dată neprecizată, dar iminentă.
Să reproducem aici întregul dialog dintre moderatorul emisiunii de la DDTV Claudiu Neagoe (CN) și Mihăilă-Iisus Hristos-Messia-Dâmbovițeanul(MIH). Notele din paranteze îmi aparțin – Anca Estera:
CN: Dragi telespectatori suntem din nou în dialog cu dumneavoastră și aș vrea să ne întoarcem puțin în timp la ediția noastră de vinerea trecută. Începeam atunci prin a vă citi un pasaj. Aș vrea încă odată să-l aduc în atenția dumneavoastră pentru că mi se pare o chestiune cu adevărat spectaculoasă. Se spunea așa... E vorba de un autor de carte care, chiar pe coperta acestei cărți spune așa:
“Eu sunt acum aici, reîncarnat în România. M-am întors așa cum v-am promis, dar am venit tot așa de simplu și de modest ca în urmă cu 2000 de ani. Am venit așa cum am vrut Eu, și nu așa cum ați vrut voi să vin. Da, am venit cu norii. Norii albi sunt sfinții, martirii, apostolii și ucenicii Adevărului divin. Voi veni și cu navele-nori, spectaculos, așa cum vă doriți, însă va fi prea târziu să Mă recunoașteți atunci.”
Este vorba de... ăăă... un domn... de aici din București care spune nici mai mult nici mai puțin decât: “Sunt Messia”. Bună seara! Mențineți declarația asta?
MIH: Bună seara. Da!
CN: Sunt foarte mulți telespectatori care ne-au trimes mesaje și cred că nu este un secret, mulți... ăă... spun că mergem prea departe, că această declarație n-ar avea o... acoperire, că Mesia trebuie să vină într-un anumit fel, atunci când va veni, într-o manieră spectaculoasă, înconjurat... așa cum, chiar în acest pasaj apare, de nave... nu știu, într-o manieră care să-L facă ușor de recunoscut pentru toată lumea.
MIH: Da. Deci... revenirea este... așa cum vrea Messia și nu așa cum vor ignoranții, deci este... tot simplu, modest, ( Notă: Crezul creștin proclamă, dimpotrivă, o revenire într-o neasemănată putere și slavă, total diferită de prima venire a lui Mesia pe pământ) cu bun simț și natural, în mod natural ( Notă: O revenire pe norii cerului, așa cum este proorocită în Biblie, nu este ceva natural, ci ceva supranatural) iar... referirea aceea, biblică, la cevaaa... măreț, grandios, spectaculos, este de fapt o referire la răpirea creștinilor în văzduh, în Noul Ierusalim ceresc, mai precis. Șiii... în ceea ce privește navele-nori... cei care vor supraviețui... hh!... cataclismului... final... să sperăm totuși că... din ce în ce mai mulți oameni se vor îndrepta cu mintea și cu sufletul către Dumnezeu și din ce în ce mai mulți oameni își vor da singuri șansa să fie salvați în Noul Ierusalim ceresc și în aceste nave-nori ( Notă: Mihăilă-MIH face aici distincție între Noul Ierusalim ceresc și navele nori, ca fiind lucruri diferite. Vom vedea mai târziu cum se contrazice, afirmând că Noul Ierusalim ceresc este una – sau singura – dintre aceste nave-nori) în care sunt... ăă... aceste ființe super-evoluate Elohimi , numite în Biblie, ... ce să spun... va fi într-adevăr un spectacol, și va fi, ăă... ridicarea la cer și, revenirea în glorie, dar atunci va fi prea târziu într-adevăr pentru cei care încă nu s-au întors încă în timp util la... la Dumnezeu...
Vechi 18.11.2009, 11:55:14
Banned

Implicit 149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim

149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București (urmare)

CN: Merg pe ideea ta. Și sunt mulți telespectatori care au adus în discuția noastră această chestiune, da? Ești Messia. De ce tocmai România? ( Notă: Și pucioșii reclamă același lucru: România este buricul Pământului) De ce-ar fi România o țarăă... specială, să spunem. De ce nu tot în Țara Sfântă, în Israel? Mai ales că e o perioadă acum foarte agitată acolo, mor oameni, e oo... perioadă care se apropiee... hai să spunem, din anumitee... puncte de vedere de... un Armaghedon.
MIH: Da. Și să știi că locul Meghido, de la care provine Armaghedon, ăă... este o câmpie unde s-a vărsat cel mai mult sânge din istoria umanității ( Notă: O exagerare spectaculoasă și nefondată) și este chiar înn... chiar în Israel. Și acolo este o referire la bătălia de la Meghido, sau la Armaghedon. Dar este vorba de... de lupta finală, care am zis că este... ăăă....dată în sufletul și în mintea și în inima fiecăruia, ( Notă: Biblia relatează despre o viitoare bătălie concretă în “valea lui Iosafat”, și nu de o simplă alegorie, care sugerează doar o angoasată introspecție umană) și contează ca binele să învingă, adică Hristos să învingă Antihristul, adică egoul, ( Notă: Pentru a se disimula, pentru a face o diversiune care îl favorizează și îl ascunde, Antihristul pretinde că nu este persoană, ci doar o conștiință personală replicată în chip diferențiat în fiecare individ de pe pământ, pe care o denumește “ego”)din fiecare om, dar în ceea ce priveștee... în exte... în exterior, aceste lucruri vor lua...aa.. amploare în acestee... timpuri... vremuri pe care le trăim. Deci... te rog... repetă-Mi întrebarea! ( Notă: Se vede Mihăilă-MIH are mintea scurtă, pentru că, la fel ca în emisiunea precedentă, iar uită de la mână pân-la gură. După ce a bătut câmpii în mod reflex, căci el s-a autoprogramat să devieze toate subiectele incomode spre idei colaterale, devine victima propriei lui strategii; el a uitat până și întrebarea ce i s-a pus: de ce România este “cea aleasă”? )
CN: Aș vrea să spun oo...
MIH: Ca să-ți ...
CN: Aș vrea să spun oo...
MIH:...zic mai...
CN: ...o chestiune...
MIH:... mai pe larg...
CN: ...o chestiune...
MIH: Da...
CN:... importantă. Românii sunt în genere oameni credincioși... nu toți...
MIH: De ce România! Stai așa!( Notă: În sfârșit! Auzind cuvântul-cheie “Românii” Mihăilă s-a trezit dintr-o dată din uitare, căci și-a adus aminte că tocmai despre România era vorba. Simțindu-se acum stăpân pe situație, el se transformă brusc, devenind expansiv și acaparator al discuției. El perorează acum cu aplomb despre destinul magic al României pentru salvarea planetei Pământ)
CN:... merg la biserică...
MIH: Deci... pentru că aicea...
CN: ...se roagă...
MIH:...a început...
CN:...la Dumnezeu...
MIH:...aicea a început... civilizația actuală... ( Notă: Aceeași aberație pe care și pucioșii o susțin: Civilizația a apărut în România, care este buricul Pământului) și tot aici, deasupra României...
CN: Mi-ar place să cred asta...
MIH:...se va face...
CN: ...că suntem o țară cu adevărat specială, și că noi ar trebui...
MIH:... Judecata de Apoi, deasupra... ( Notă: Pucioșii pretind același lucru: Apocalipsa se va declanșa deasupra României, dar românii cei aleși – pucioșii, evident – vor fi răpiți în nori, așa cum scrie în Biblie)
CN: ...nu este...
MIH:...României, conform profețiilor spuse nu numai de români, ci și de Sundar Singh, un... un sfânt indian, șiiiă... conform Bibliei, și altor profeții: Serafim de Sarov, ăăă... și mulți alți profeți au vorbit, printre care, de exemplu, Nostradamus, chiar dacă a vorbit cifrat, au... au spus despre aceste lucruri. De ce România, pentru că trebuia să fie aleasă o țară, de unde s-a început și unde se va termina... ceva...un joc... divin... ( Notă: Apocalipsa... un joc divin? Mihăilă-Messia-MIH discreditează fără jenă seriozitatea Atotputernicului și gravitatea ultimei profeții a Bibliei, transformând-o într-un experiment ludic al divinității)
Vechi 18.11.2009, 12:38:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

nu stiu ce sa zic despre acest tanar... cred ca spune shi multe adevaruri dar este shi multa interpretare greshita a scripturilor, multe minciuni, multe stari trupeshti... ca la oriceom... ca daca ai da la oparte ideea ca zice despre sine ca este Mesia Reincarnat atunci ai putea afla multe lucruri reale... iar daca l-ai crede itzi vine imediat sa-i ceri sa faca minuni... ca sa crezi... deci nu shtiu sa ma pronuntz... eu un tanar entuziast... shi acest entuziasm este partea prin care se introduce falsa credintza in oameni caci ei sunt entuziashti ca sa traiasca minunea... noutatea... dar defapt ajung de se inchina la ce? caci daca te-ai inchina la acest tanar ar insemna ca te inchini la ce? el speculeaza conceptul de mesia, speculeaza toate nascocelile omului de mii de ani shi le adapteaza cu entuziasm spre o lucrare... o lucrare asiatica fireshte... o superstitzie... o evidenta credintza... ce te mantuie, te pregateshte... spunand cu o cunoashtere extraordinara despre lucruri ce le-a citit, le-a auzit... o verva shi staruintza, o ravna desharta fara oprire, cu claritate, cu incantare de ceva... ca ai zice chiar cu entuziasm ca totul e posibil, cand daca ne gandim la noi shi la cat e de greu ca sa tzii un post cat de cat sau sa te rogi sau sa ascultzi imi e tot mai clar ca nu poate decat sa minta... minte cu entuziasm deshi spune multe lucruri foarte adevarate... dar pe sine se pierde... pe noi parca ne mantuie dar pe sine se pierde in pacate... deci cred ca e un inconshtient inghitzit de aia convinsa... aia ce shade pe 7 muntzi, e inghitzit de fata morgana care shade pe fiara adica pe mandrie...

nu vreau sa-l judec dar nici sa-l urmez...

demersul lui ma trimite intr-o prapastie, ma trimite la lejeritate spirituala, la libertate totala, la panecumenismul cu totzi, e o acceptare a oricarei prostii omeneshti pentru duhul minciunii maririi de sine ce se arata ca se stapaneshte pe sine... deci mandria vine tangentzial, din evident, din laudaroshenia de a stapani, ce stapanesc? ma laud ca stapanesc neputincioasele indrazniri... defapt e un triumfalism imaginar, o joaca de-a absurdul, e o lume nascocitiva in care se invarte lasand senzatzia prin textul vorbit ca face ceva util... are ravna... are multe de spus...

nu, acest om nu trebuie crezut, oricate ar vorbi... oricate ar spune... oricat ne-ar convinge...

de ce?

nu pentru faptul ca se crede mesia reincarnat ca asta nu este o vina, caci orice preot este mesia reincarnat, orice purtator de Har este un mesia reincarnat caci oricine care lucreaza mantuirea este mesia, este un lucrator al mantuirii, caci Domnul ne cere tuturor sa fim mantuitori shi nu osanditori...

dar acest sarman autoamagit, ce s-a autopacalit, cum shi eu ma autoamagesc shi pacalesc mereu din mandrie, din profesoreala, din betzie... din pacate...

el gresheshte deci nu cand se pretinde mesia, caci orice creshtin ce urmeaza bunatatea shi smerenia defapt e un mesia reincarnat... ca altfel ce e? ce traieshte in carnea inimii lui? in Crnea inimii, in Duhul e clar un gand bun, un Har, un lucru bun deci e un mesia reincarnat... deci nu asta gresheshte ci asta e pista falsa ca sa credem ca fariseii ca vai ce nenorocire este ca se crede cineva Mesia reincarnat, deci nu asta e problema, asta e doar o perdea de fum...

ci problema este ca spune toate adevarurile, spune lucrurile, dar roadele in oameni care sunt? care sunt roadele in oameni? in el insushi? ce se intampla in momentul in care il crezi? ce se intampla in momentul in care il urmezi? in care ar vrea sa i te inchini, fireshte in mod liber, in mod benevol? deci aici e problema, ca tzi se strecoara in suflet... ce? va spun eu ce:

tehnicele sadice de autostapanire caci toate formele asiatice lasa aceasta amprenta... caci ei au impletit rugaciunea cu shogunatul shi de acolo iese un balaure sadic.... shi patimash... o dragoste mortala... beroica... de la bere...

deci nu-l credetzi absolut deloc... dar fara sa generalizatzi caci nu e voie generalizarea

shi inca ceva nici pe mine sa nu ma credetzi ca nici eu nu spun intotdeauna toate exact cum le-ar spune Duhul... ci vorbesc shi eu multe vrute shi nevrute... ca problema se pune in cazul oricui, la roadele mandriei:

caci nimeni nu mananca struguri din spini shi nici paine din maracini!

Last edited by vsovi; 18.11.2009 at 12:45:12.
Vechi 19.11.2009, 12:13:36
Banned

Implicit

CItat din vsovi:
nu, acest om nu trebuie crezut, oricate ar vorbi... oricate ar spune... oricat ne-ar convinge...

de ce?

nu pentru faptul ca se crede mesia reincarnat ca asta nu este o vina, caci orice preot este mesia reincarnat, orice purtator de Har este un mesia reincarnat caci oricine care lucreaza mantuirea este mesia, este un lucrator al mantuirii, caci Domnul ne cere tuturor sa fim mantuitori shi nu osanditori...

dar acest sarman autoamagit, ce s-a autopacalit, cum shi eu ma autoamagesc shi pacalesc mereu din mandrie, din profesoreala, din betzie... din pacate...

Da, faptul că acest autoamăgit se crede a fi reîncarnarea lui Mesia, sau a lui Hitler, sau a lui Mussolini, sau a lui Napoleon, nu e o vină, ci o beție a minții lui.
Nici faptul că Vsovi se autoamagește shi se pacalește mereu din mandrie, din profesoreala, din betzie... din pacate... nu e o vină, ci după cum singur spune, e tot o betzie a mintzii lui.
Problema gravă este că acest Messia-Mussolini-Mihăilă nu stă cuminte în barca lui, ci încercă să-i urce în bărcutza lui găurită și pe alții. Și chiar a reușit, cu unii mai slabi de înger. Asta fac și pucioșii de 50 de ani încoace, iar pe Vsovi îl gâdilă ideea să le cânte în strună. Și cu asta eu nu pot fi de acord, ci voi face orice efort ca să le stau împotrivă. N-au decât dacă vor să se nenorocească pe ei înșiși, dar să-i lase în pace pe ceilalți, pe cei săraci cu duhul.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40