![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Dvs. ca adventist numiti asta "credinta". Eu ca ortodox ii spun "eroare" sau "erezie". Citat:
Interesant, cine zice ca la adventisti nu se intampla miracole? Citat:
Cred ca stiti ca despre erezie este vorba chiar daca vrea Cornilescu sa va induca in eroare, cu "partidele", nu? Ei bine, ia spune-ti, daca n-ai nici un pacate din lista cu exceptia unuia, mosteniti sau nu Imparatia lui Dumnezeu? Deci la ce-i foloseste omului sa aiba N virtuti daca are un pacat capital? Este doar o alta forma de inselare a diavolului. Citat:
Si asta vi se pare asa..un "nod in papura", ceva derizoriu, nu? Citat:
Lasati sau nu la indemana copiilor materialele iehoviste? Citat:
Aveti cum ziceam, cu 2-3 pagini in urma exemplul colegului adventist. Si postari, din pacate sterse de catre admin impreuna cu raspunsurile care i le-am dat, a altui coleg, tot adventist, cel care a fost iertat de (aproape) 70 ori cate 7. Last edited by AlinB; 07.06.2011 at 14:28:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca dvs. sunteti acel trice..etc. regret ca adminul v-a sters postarile de pe penultimul cont, impreuna cu cele in care aratam unde este nesimtirea din niste afirmatii pe care le vroiati musai sa fie urari de bun augur. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce frumoase sunt cuvintele sfantului : "
[COLOR=#59702c][/COLOR][COLOR=#59702c]"Daca cetatea sufletului nu are zidul tacerii, ea ramane descoperita sagetilor dusmanului."[/COLOR][COLOR=#4a4a4a] Sfantul Grigorie cel Mare ".[/COLOR] Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!! |
![]() |
Tags |
doamne ajuta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
|