![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar in cazul tau cred ca cunosti denumirea de attentionwhoring
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cât despre comentariile tale, e cazul să realizezi că un copil nu are ce noutăți să-i spună unui om matur, pentru motivul că toți am fost copii o dată.
|
|||
|
|||
![]()
De ce cazul meu e diferit de al altora de pe forum? Nu vreau sa dau nume :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ai grijă ce afirmații faci. În cazul de față, iar ai primti report, de data asta pentru minciuni denigratoare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E drept ca unii se pot declara ofensati chiar si in cazul unor afirmatii formulate echilibrat, dar in general cred ca nu se ajunge la banare doar din atata lucru. Sunt cateva exemple de utilizatori care sunt pe forum de luni bune si desi e greu de spus ca au avut intotdeuna cele mai echilibrate exprimari, totusi n-au fost banati. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a aruncat o "piatra"...pe 21.09.2010 si de atunci pina azi 27.09.2010,citesc numai aberatii legate de acest subiect.Lasa-ti omul in plata Domnului,stie el foarte bine de ce....si cum....Pentru unii e un " prieten deosebit "..in timp de pentru altii e ca un "ghimpe "in coaste.....asta e....nu putem fi toti la fel...suntem deosebiti =in aspect,in gandire,in exprimare,in religie...si multe altele...numai toleranti NU SUNTEM DELOC.....avem o problema cu aruncatul "pietrei".....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 19:06:03 |
|