![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da....necunoscute sunt caile Lui...prin care se reveleaza fiecarui om....spre ajutor sau atentionare....Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Tu ai facultate? Last edited by Raoul; 08.02.2011 at 23:07:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Fără dorința de a sancționa ceva în vreun fel, vă îndemn ca facultatea pe care ați decis s-o urmați să o tratați cu cea mai mare seriozitate și să învățați la fiecare materie, chiar dacă nu vă face plăcere intru totul. Pentru un tânăr lenea e o patimă mai mare ca mândria. De mândrie ai cum să mai scapi, că te smerește viața; dar lenea o dată înrădăcinată în caracter devine ca un cancer al sufletului. Cunoașterea este ceea ce ajută la desăvârșirea omului. Se înțelege că dacă ai decis să mai investești încă câțiva ani în propria-ți educație, ai facut-o în primul rând pentru a cunoaște și a putea să-ți ajuți semenii la final, și nu pentru bani(chiar dacă trebuie avuți și ei în vedere). Nu există informație inutilă. Sunt unii studenți la medicină în Constața care termină o facultate și nu știu să facă o injecție. Vai de capul bolnavului care le va pica în mâini. Mă întreb, de ce ai mai facut o astfel de facultate unde e vorba de viețile oamenilor? Să nu faceți și voi la fel (mă îndoiesc cu sinceritate că ar fi vreunul dintre voi la nivelul acela), dar întotdeauna încercați să perseverați. Dacă sunteți creștini cu adevărat, dezvoltați-vă și această conștiință socială, de a vă pune în serviciul altora dezinteresat (dacă veți sfârși prin a fi bugetari; dacă vreți să fiți businessmani sau să lucrați în privat, se schimbă socoteala).
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu credeti ca era mai potrivit sa intrebati DE CE nu m-am dus la facultate inainte de a arunca "piatra"?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt studenti la medicina si in alte orase care nu stiu sa faca o injectie,dar nu din cauza lor ci a medicilor care ii indruma,a sistemului pt ca in Romanik spre deosebire de celellate tari UE injectiile sunt facute de asistenti.Sincer?Nu iti arata nimeni cum se face decat daca te duci tu in practica vara si te milogesti de o asistenta,dar faci si asta daca e nevoie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Și chiar am fost sincer când am afirmat că nu se dorește un răspuns critic la adresa dvs. Era doar o frustrare de-a mea legată de felul în care se face cartea în România (exemplul cu unii dintre proaspăt absolvenții constănțeni e doar o picătură într-un ocean) și de faptul că toți ne dorim să o ducem cât de cât mai bine, dar atâția studenți urmează o universitate fără nicio tragere de inimă, doar ca să aibă o diplomă. De îndemnuri nu ar trebui să se simtă nimeni atacat, ci din contră, să-și însușească acest scop, această ambiție de a face ceva măreț spre folosul altuia și să nu înceteze lupta pentru a fi un exemplu demn de urmat de ceilalți (nu un idol precum megastarurile Hollywoodiene). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inteleg cum e sa fii frustrat.Noi din 60 de oameni cati suntem in serie,doar 6 venim la cursuri.Problema e ca cei neinteresati au note ca mine sau mai mari.De ce nu ii intereseaza nici pe profi sa faca prezenta???Cum se mai face diferenta intre oamneni?Nu intereseaza pe nimeni si nu influenteaza cu nimic nota. Pestele de la cap se impute |
|
|||
|
|||
![]()
Întocmai, Andreea. În definitiv, elevul are cea mai mică parte din vină. Puțini mai sunt profesorii de care să-ți fie frică. Astăzi, din cauza etichetelor de "comunist" care li se atribuie, mulți încearcă să fie "mai de gască"
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu ma gandesc f serios sa plec din tara.Am si binecuvantare.Bine cu acum.....peste vreo 2 ani |
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles asta,de aceea am si pus ghilimelele de rigoare.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|