Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 12:19:48
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Smile

Da....necunoscute sunt caile Lui...prin care se reveleaza fiecarui om....spre ajutor sau atentionare....Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 23:03:32
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Cat despre mine....aveam ex de drept international public
Anul 2, nu? :)) Tocmai ce am sustinut examenul la international sambata. Am luat 7 "pe ochi frumosi"

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Oricum, stiu cum este astazi la scoala, nu se calca pragul aproape tot semestrul, apoi apar studentii ca ciupercile dupa ploaie, deseori fara pix si foaie si, " ghici ciudatenie "...aproape toata lumea trece !
Asa este. Ma regasesc in ce ai scris mai sus. Eu,desi sunt la zi,m-am dus direct la examene (nici nu-i cunosteam pe unii profesori,nu ma vazusera deloc) si tot asa,fara pix si fara foaie. Asta e.

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Culmea, mi-e mi-a picat exact ceea ce am invatat (...)
Tu ai facultate?

Last edited by Raoul; 08.02.2011 at 23:07:27.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2011, 23:24:18
Lucemferre Lucemferre is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2011
Implicit

Fără dorința de a sancționa ceva în vreun fel, vă îndemn ca facultatea pe care ați decis s-o urmați să o tratați cu cea mai mare seriozitate și să învățați la fiecare materie, chiar dacă nu vă face plăcere intru totul. Pentru un tânăr lenea e o patimă mai mare ca mândria. De mândrie ai cum să mai scapi, că te smerește viața; dar lenea o dată înrădăcinată în caracter devine ca un cancer al sufletului. Cunoașterea este ceea ce ajută la desăvârșirea omului. Se înțelege că dacă ai decis să mai investești încă câțiva ani în propria-ți educație, ai facut-o în primul rând pentru a cunoaște și a putea să-ți ajuți semenii la final, și nu pentru bani(chiar dacă trebuie avuți și ei în vedere). Nu există informație inutilă. Sunt unii studenți la medicină în Constața care termină o facultate și nu știu să facă o injecție. Vai de capul bolnavului care le va pica în mâini. Mă întreb, de ce ai mai facut o astfel de facultate unde e vorba de viețile oamenilor? Să nu faceți și voi la fel (mă îndoiesc cu sinceritate că ar fi vreunul dintre voi la nivelul acela), dar întotdeauna încercați să perseverați. Dacă sunteți creștini cu adevărat, dezvoltați-vă și această conștiință socială, de a vă pune în serviciul altora dezinteresat (dacă veți sfârși prin a fi bugetari; dacă vreți să fiți businessmani sau să lucrați în privat, se schimbă socoteala).
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 00:06:59
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Nu credeti ca era mai potrivit sa intrebati DE CE nu m-am dus la facultate inainte de a arunca "piatra"?
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 00:10:57
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Fără dorința de a sancționa ceva în vreun fel, vă îndemn ca facultatea pe care ați decis s-o urmați să o tratați cu cea mai mare seriozitate și să învățați la fiecare materie, chiar dacă nu vă face plăcere intru totul. Pentru un tânăr lenea e o patimă mai mare ca mândria. De mândrie ai cum să mai scapi, că te smerește viața; dar lenea o dată înrădăcinată în caracter devine ca un cancer al sufletului. Cunoașterea este ceea ce ajută la desăvârșirea omului. Se înțelege că dacă ai decis să mai investești încă câțiva ani în propria-ți educație, ai facut-o în primul rând pentru a cunoaște și a putea să-ți ajuți semenii la final, și nu pentru bani(chiar dacă trebuie avuți și ei în vedere). Nu există informație inutilă. Sunt unii studenți la medicină în Constața care termină o facultate și nu știu să facă o injecție. Vai de capul bolnavului care le va pica în mâini. Mă întreb, de ce ai mai facut o astfel de facultate unde e vorba de viețile oamenilor? Să nu faceți și voi la fel (mă îndoiesc cu sinceritate că ar fi vreunul dintre voi la nivelul acela), dar întotdeauna încercați să perseverați. Dacă sunteți creștini cu adevărat, dezvoltați-vă și această conștiință socială, de a vă pune în serviciul altora dezinteresat (dacă veți sfârși prin a fi bugetari; dacă vreți să fiți businessmani sau să lucrați în privat, se schimbă socoteala).

Sunt studenti la medicina si in alte orase care nu stiu sa faca o injectie,dar nu din cauza lor ci a medicilor care ii indruma,a sistemului pt ca in Romanik spre deosebire de celellate tari UE injectiile sunt facute de asistenti.Sincer?Nu iti arata nimeni cum se face decat daca te duci tu in practica vara si te milogesti de o asistenta,dar faci si asta daca e nevoie.
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 00:24:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nu credeti ca era mai potrivit sa intrebati DE CE nu m-am dus la facultate inainte de a arunca "piatra"?
Iar eu am spus
Citat:
Fără dorința de a sancționa ceva în vreun fel...
.
Și chiar am fost sincer când am afirmat că nu se dorește un răspuns critic la adresa dvs. Era doar o frustrare de-a mea legată de felul în care se face cartea în România (exemplul cu unii dintre proaspăt absolvenții constănțeni e doar o picătură într-un ocean) și de faptul că toți ne dorim să o ducem cât de cât mai bine, dar atâția studenți urmează o universitate fără nicio tragere de inimă, doar ca să aibă o diplomă. De îndemnuri nu ar trebui să se simtă nimeni atacat, ci din contră, să-și însușească acest scop, această ambiție de a face ceva măreț spre folosul altuia și să nu înceteze lupta pentru a fi un exemplu demn de urmat de ceilalți (nu un idol precum megastarurile Hollywoodiene).
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 00:32:23
caty_deea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar eu am spus
.
Și chiar am fost sincer când am afirmat că nu se dorește un răspuns critic la adresa dvs. Era doar o frustrare de-a mea legată de felul în care se face cartea în România (exemplul cu unii dintre proaspăt absolvenții constănțeni e doar o picătură într-un ocean) și de faptul că toți ne dorim să o ducem cât de cât mai bine, dar atâția studenți urmează o universitate fără nicio tragere de inimă, doar ca să aibă o diplomă. De îndemnuri nu ar trebui să se simtă nimeni atacat, ci din contră, să-și însușească acest scop, această ambiție de a face ceva măreț spre folosul altuia și să nu înceteze lupta pentru a fi un exemplu demn de urmat de ceilalți (nu un idol precum megastarurile Hollywoodiene).
E vina lor ca pot pacali sistemul si termina facultartea in conditiile in care nu frecventeaza cursurile?Daca merge....merge.La asta s.a ajuns pt ca in ziua de azi daca ai bani faci o facultate.Banul primeaza
Inteleg cum e sa fii frustrat.Noi din 60 de oameni cati suntem in serie,doar 6 venim la cursuri.Problema e ca cei neinteresati au note ca mine sau mai mari.De ce nu ii intereseaza nici pe profi sa faca prezenta???Cum se mai face diferenta intre oamneni?Nu intereseaza pe nimeni si nu influenteaza cu nimic nota.
Pestele de la cap se impute
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 00:41:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Pestele de la cap se impute
Întocmai, Andreea. În definitiv, elevul are cea mai mică parte din vină. Puțini mai sunt profesorii de care să-ți fie frică. Astăzi, din cauza etichetelor de "comunist" care li se atribuie, mulți încearcă să fie "mai de gască" .
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 00:46:11
caty_deea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Întocmai, Andreea. În definitiv, elevul are cea mai mică parte din vină. Puțini mai sunt profesorii de care să-ți fie frică. Astăzi, din cauza etichetelor de "comunist" care li se atribuie, mulți încearcă să fie "mai de gască" .
Nu am intalnit titulatura asta de comunist,dar e adevarat ca vor sa fie de gasca,prea de gasca.De bascalie.Cu niste glume proaste in gura.Off ma abtin.
Eu ma gandesc f serios sa plec din tara.Am si binecuvantare.Bine cu acum.....peste vreo 2 ani
Reply With Quote
Vechi 09.02.2011, 00:58:34
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Și chiar am fost sincer când am afirmat că nu se dorește un răspuns critic la adresa dvs.
Am inteles asta,de aceea am si pus ghilimelele de rigoare.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Foarte important si foarte grav ... mc2009 Homosexualitatea 28 01.06.2011 19:28:25
"foarte ciudat" annajanette Generalitati 369 16.05.2010 13:53:45
ciudat alex00 Despre Biserica Ortodoxa in general 2 01.02.2010 20:42:22