![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Măi, haios mi se pare topicul ăsta. Tare haios. E dovada clară că pe meleagurile noastre virtuale, se poate începe discuția de la un lucru și să se sfârșească la cu totul altul.
Hai să urmărim firul conversației ca să vedem cât de haios e: Umbrelă posedat ... mâner încovoiat ... gresie nealunecoasă ... spuneți invers: "soțul meu și cu mine" ... femeie rol de lider ... emisiune Discovery fantome ... superstiții New Age ... satana ... îngeri ... anatema ... hinduși și budiști ... secolul 21 ... ascetism inspirat ... părintele Paisie ... tastatura posedată ... Vasile cel Mare ... Moldova, Ardeal ... reconstituire evenimente a la CSI ... unguri horthyști ... femeia, bărbat, superioritate.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
.....si in final, colaps :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ai simtul umorului si sper sa-l guste si colaps, in toate variantele lui 1,2,3,4 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() La o maternitate au nascut o ardeleanca,o moldoveanca si o negresa.Vine medicul si spune taticilor: "am o veste buna si una rea,cu care sa incep?"..."Cu vestea buna!"-raspund taticii in cor."Eeeeiiii,toti 3 aveti baieti!"....Bucurie mare,tipete de veselie,etc..."si vestea rea?"..."Pai vestea rea este ca moasele au incurcat copiii si nu mai stim care a cui este.Dar propun sa veniti toti 3, sa vedeti nou-nascutii si sa alegeti care credeti ca e al vostru."..Ok...merg cu totii si se pun de acord, ca primul care alege sa fie ardeleanul,pt ca sotia lui nascuse prima.Se uita ardeleanul la baieti ( 2 albi si 1 negru),se tot uita,se scarpina in cap, se da un pas inapoi, se uita din nou...si intr-un final, ia copilul negru in brate si zice "ASTA-I AL MEU!"....Sar ceilalti cu gura pe el "Ce ai mah, esti nebun?Nu vezi ca- i negru???"...La care ardeleanu zice raspicat "Apoi mai bine negru, decat moldovean!"... ![]() PS- nu am personal nimic cu ungurii,daramite cu romanii ,fie ei si moldoveni. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca nu te lasi..........Nu incerca sa jignesti. Esti pe un forum crestin..
|
|
|||
|
|||
![]()
dragi frati crestini cenaclul continua:rizind glumind sa incins hora celui nazdravan si el sta intrun colt rizind si dansind de bucurie o tarina ca la noi,din cind in cind se mai opreste cind hora se "moaie" isi freaca areapile-i solzoase,si mai pune gateje pe foc.scriptura spune:vorbiti intre voi in psalmi si in laude si in cintari duhovnicesti,laudind si cintind Domnului,in inimile voastre.EF.cap.5v19.nu stiti oare ca nedreptii nu vor mostenii imparatia lui Dumnezeu?nu va amagiti:nici desfrinatii,nici inchinatorii la idoli,nici adulterii,nici malahienii,nici sodomitii.nici furii,nici lacomii,nici betivii,nici BATJOCORITORII,nici rapitorii nu vor Mostenii imparatia lui Dumnezeu.1Cor.cap.6v9-10.deci fratilor iata ca legea e aspra ce facem?ca sa mostenim viata vesnica.atita timp cit gluma nu jigneste pe nimeni,ci este un galop de sanatate,e bine,dar daca fratii se simt loviti si jigniti[o treime din tara] asta-i de la cel rau.
In numele Domnului IIsus Hristos va rog cu staruinta incetati cenaclul birfelor. |
|
|||
|
|||
![]()
Melissa
citat PS- nu am personal nimic cu ungurii,daramite cu romanii ,fie ei si moldoveni.Fiecare zona are plusurile si minusurile ei.(dar parca in Moldova sunt mai multe minusuri- te tachinez ) In orice banc, exista un sambure de adevar... |
|
|||
|
|||
![]()
Se presupune ca de aia intram pe aici ca sa nu mai judecam dupa statistici si medii.Hai sa fim crestini si sa renuntam la prejudecati.Ce faceai daca te nasteai in Moldova ,gandeai ca acum si citeai bancuri cu samburi de adevar?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cocorel....mama mea e nascuta in Dorohoi...chit ca nu e de origine romana..Ex sotul meu tot moldovean...O buna prietena tot asa.....Si chiar fac haz ei pe seama lor...N-am nimic cu ei...ba chiar, un secretel, ase imi plac cozonacii lor si mancarurile in general...Soacra mea, chit ca era cum era , da facea o papa bunaa, bunaaa....si asta e lucrul pe care-l regret...
ps. daca fara voie te-am ofensat, te rog sa ma ierti ! |
|