![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam pana la urma! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Umbreste doar "memoria" maicii Fotini. Care la o adica oricum nu e prea stralucita. Acum, omeneste vorbind, nu e nevoie sa fii prezicator ca sa-ti dai seama ca intr-un an de zile s-ar putea sa avem: 1. Noua Constitutie - cine stie cu ce dracovenii prin ea. 2. Regionalizarea 3. Privatizarea sanatatii, cu dosar electronic si tot 4. Grecia? Nu e sfarsitul lumii dar nici de bine nu o sa fie. Pe de alta parte, cine stie ce se mai intampla si poate se mai amana iar, cum s-au mai amant.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.07.2013 at 10:43:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu umbresc memoria Pr. Iustin (care imi este foarte drag). Eu am doar o problema cu ucenicii care au creat isterii in timp(sa nu uitam isteria cipurilor, afisele lipite pe poarta manastirii Petru Voda, etc), si care nu inceteaza nici acum dupa ce parintele a plecat la Domnul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt insa niste instigatori, care vor sa diminueze cuvintele Pr. Justin si asta mi se pare urat din partea lor. Daca cineva de la Manastirea Petru Voda greseste, ii vede Dumnezeu, nu trebuie sa ma incarc eu cu judecarea lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, cele despre care omeneste vorbesti, le stie tot omul. Cuvintele Pr. Justin sunt proorocie, nu vorbe omenesti. E o mare diferenta! |
|
|||
|
|||
![]()
Of, of. Bine a zis cineva ca evlavia si/sau fanatimsul feminine sunt cu cel putin un ordin de marime deasupra acelorasi atitudini masculine. Intotdeauna vor exista o Kollontay sau o Pauker, intr-o tabara, si o Jeanne d'Arc sau Olympia, in cealalta. Omul nici nu a fost canonizat, si unii deja agita steaguri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfintenia exista ,indiferent daca a fost sau nu canonizat
Cei care l-au vazut la inmormantare spun ca arata ca un sfant , nu era rigid ca toti mortii. Noi stim ca parintele era un sfant in viata |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In schimb aici, unde nu contesta nimeni pe parintele Iustin ci pe maica Fotini dar ca de obicei in stilul manipulator cu care suntem obisnuiti din alte discutii, ai sarit in sus ca "de ce va legati de parintele Iustin". Deci...
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.07.2013 at 13:43:49. |
|