![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar asta e un mizilic pe langa ce tampenii au scornit teologii insisi pe marginea Facerii. Daca rasfoiesti un pic istoria Bisericii vei gasi infint mai multe (ca sa ma exprim incat sa ma intelegi) dracovenii si bazconii in mintea asazisilor teologi decat in teoriile oamenilor de stiinta. Pestele de la cap se impute. Teoriile stiintifice sunt alimentate de filosofii si nascociri ale teologilor, mai intai. Cerceteaza istoria nascocirilor si te potoleste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceiasi intrebare si din parte mea
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci tu ce consideri că, de ex, a fost învierea lui Lazăr?
Sau transformarea cărămizii în mâna Sfântului Spiridon? Sau, tot legat de Sfântul Spiridon, capetele tăiete ale cailor? Sau, sau..
|
|||
|
|||
![]()
E evident ca minunile sunt suspendari ale anumitor legi intr-un anumit moment/loc. E ca la cheaturi in jocurile pe PC. De aia si spunem ca doar Dumnezeu poate face minuni pentru ca doar El are tastatura. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu te cred.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei bine, este o sfidare a legilor fizicii...care le cunoste el. :) Deci nu e suspendare, nici nu e "cheat" :P
|
|||
|
|||
![]()
Ce nu ma crezi ?
Daca ar fi incluse in legi inseamna ca Dumnezeu nu ar participa deloc sau ar fi la cheremul nostru - Bagam un input si obtinem un output ca la orice alta lege. Daca ii lasam dreptul sa faca minuni cand vrea si cum vrea, atunci intelegem ca acestea sunt in afara legilor naturii. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da' nu mi-ai răspuns, cu subiect și predicat, ce e, după umila ta părere, învierea lui Lazăr. Mort de patru zile și care mai și începuse să se descompună.