Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2008, 11:25:30
olivian olivian is offline
Member

Data înregistrării: 27.01.2008
Implicit

BA DA, TE INTELEGE! DAR, CA FIECARE MASON, SI CEL DIN EL... DE ACEEA O FACE PE NESTIUTORUL, CA SA NU-L IA MASONII LA OCHI...
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 12:09:52
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
În prealabil postat de olivian
in calitate de crestin obisnuit, iti adresez urmatoarea intrebare: CUM DAICA, 'UN PATRIARH VANDUT LA MASONI'?
Eu sper ca ati sesizat ironia din primul meu mesaj!

Acum serios. Stim foarte putin.

1. Nu il cunoastem personal pe Patriarhul Daniel.

2. Nu ii stim gandurile, caci nu ni s-a spovedit noua.

3. NU CUNOASTEM PLANURILE LUI DUMNEZEU si motivele pentru care El a ingaduit ca PF Daniel sa fie ales Patriarh.

Atunci, de unde atata curaj sa vorbim despre cum vinde el ortodoxia? Cum avem indraznela sa banuim atatea lucruri despre el?

Daca asztazi ar veni Hristos, Care STIE TOATE si ne-ar intreba exact aceste doua lucruri, ce i-am raspunde?
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 12:17:18
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de olivian
BA DA, TE INTELEGE! DAR, CA FIECARE MASON, SI CEL DIN EL... DE ACEEA O FACE PE NESTIUTORUL, CA SA NU-L IA MASONII LA OCHI...
Olivian vad ca tu esti zi si noapte pe forum. Ca monah si arhiereu ce te afli cand ai timp de turma? Dar de rugaciune? Numergi la Sf. Liturghie? Ieri (duminica) nu ai fost la slujba caci ne-am conversat...nici macar la Vecernie...

Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 12:22:12
olivian olivian is offline
Member

Data înregistrării: 27.01.2008
Implicit

DUMNEZEU L-A RANDUIT PE DANIEL CA PATRIARH.
DACA NE GANDIM PUTIN, PE IUDA, PE NESTORIE, MACEDONIE, ARIE, TOT DUMNEZEU I-A RANDUIT SI I-A ALES... DAR, PENTRU CE? SA INCERCE ASCULTAREA OAMENILOR, SI SA VADA DACA OAMENII ASCULTA MAI MULT DE OAMENI DECAT DE DUMNEZEU!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 12:27:32
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu da un conducator pe masura poporului...asa ca...nu as vrea sa cartim impotriva P.F. Daniel...clevetirea.este prima vama.....asa ca....oricum cu ce ne alegem daca il vorbim ....cu multe pacate...
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 12:35:07
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Vorbesti aiurea...daca nu-i ajungeau scolile nostre pentru eminenta lui cenusie,de ce n-a mers tot la ortodocsi,la greci de exemplu,ca acolo nu a fost comunism.Oricum ai da-o tot te faci de stii tu ce.Pe fundal esti tu,ca o moara stricata,un aplaudac ce le canta in struna sinodului si patriarhului B.O.R.
Uite o parte din biografia pr. Staniloe. Si dansul era ecumenist, caci are serioase studii in strainatate? Eu nu cred!

In acelasi an, primeste din partea mitropolitului Nicolae Balan o bursa la Atena, pentru studiile de doctorat. Intors dupa un an in tara, in 1928, isi sustine la Cernauti teza de doctorat: "Patriarhul Dositei al Ierusalimului si legaturile lui cu Tarile Romanesti".
In acelasi an, primeste o noua bursa, pentru studii de istorie si dogmatica, pentru un an la Munchen, unde frecventeaza cursurile prof. A. Heisenberg, tatal celebrului fizician. In primavara anului 1929, pleaca la Berlin si Paris, pentru studii si cercetari asupra vietii si operei Sf. Grigore Palama, ramanand la intoarcere doua luni la Belgrad, pentru studii de Patristica. La intoarcere, la 1 septembrie 1929 este incadrat ca profesor suplinitor la Academia Teologica din Sibiu, la numai 26 de ani.
In 1930, pleaca la Constantinopol pentru studii in legatura cu aceeasi tema.
A primit numeroase distinctii. Astfel:
1980- Premiul "Dr. Leopold Lucas" al Facultatii de Teologie din Tubingen.
1981- Doctor Honoris Causa al Institutului Saint Serge din Paris.
In acelasi an primeste la Londra distinctia "Crucea Sf. Augustin din Cantembury".
1982- Doctor Honoris Causa al Facultatii de Teologie din Belgrad.

http://www.dumitrustaniloae.ro/
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 13:00:08
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eea
Dumnezeu da un conducator pe masura poporului...asa ca...nu as vrea sa cartim impotriva P.F. Daniel...clevetirea.este prima vama.....asa ca....oricum cu ce ne alegem daca il vorbim ....cu multe pacate...
Nu e vorba de clevetire,ci de spunerea adevarului pana la capat.Ierarhii ecumenisti sunt eretici?Da.Deoarece ecumenismul este erezia ereziilor si asta nu am spus-o eu,ci Arsenie Boca.Nu putem sa ne ascundem dupa deget si sa spunem pai stiu si eu,o fi,n-o fi,mai vedem noi...Putem sa facem ascultare de eretici?Nu!Ascultarea se face PANA LA EREZIE!Am mai spus eu,Dumnezeu lucreaza prin oameni.Si diavolul la fel.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 13:27:13
psolivian psolivian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.02.2008
Implicit

pai atunci de cine sa ascultam?
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 13:39:18
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de psolivian
pai atunci de cine sa ascultam?
De ierarhii antiecumenisti,evident.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2008, 13:50:51
psolivian psolivian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.02.2008
Implicit

Ei de cine asculta?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Patriarhul Daniel implineste 23 de ani de calugarie costel Stiri, actualitati, anunturi 1 08.08.2010 23:48:39
Patriarhul Daniel accidentat lucia_anghelina Stiri, actualitati, anunturi 4 12.04.2008 01:29:05