Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2008, 23:19:46
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Ai dreptate, Iustin, caci nestiind cand va fi momentul, e bine sa se obisnuiascasi copiii atat cu postul, cat si cu muntii, precum spui. Dar unde nu sunt munti, ce vor face oamenii?
eu zic sa ne cumparam cite unpetic de pamint,pina nu ilcuumpara srainii pe tot.ca sa ne cultivam ecologic tot ce avem nevoie ,adica ce tine de legume -fructe..ca sa putem rezista.Ca nu degeaba UE loveste in taranul si ciobanul roman ,ca il stie independent alimentar,fata de supremarketirile pline de alimente cu EURI CANCERIGENE
Reply With Quote
Vechi 31.05.2008, 23:36:02
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Citat:
În prealabil postat de veilur
Sa inteleg ca chiar daca buletinul meu este valabil pana in 2012, tot nu voi putea cumpara nimic daca nu mi-l voi schimba. Daca va fi asa din 2009, chiar ca e grav. Nu sunt pregatit sa parasesc lumea, sunt prea slab, nu sunt antrenat deloc, si nu stiu cum voi reactiona si ce alegere voiu face, ca voi fi ingradit si de familie, ca doar ai mei nu ma vor lasa sa plec ca nebunu de unu singur ca asa mi-a venit mie sa cred ca buletinele de tip card sunt numarul fiarei. Situatia este foarte ostila, sunt lucru slab la faza asta...
Al meu expira in 2009...:(:(:(:(:(:(:(:(
si al meu ...cind ..mor:D:D:D
Reply With Quote
Vechi 07.08.2008, 09:21:57
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

[ziua.ro/news.php?data=2008-08-07&id=10591] se apropie timpurile cand o sa ne shtampileze ca pe vacile "sfinte" 6x???:(:(
Reply With Quote
Vechi 07.08.2008, 12:00:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
[ziua.ro/news.php?data=2008-08-07&id=10591] se apropie timpurile cand o sa ne shtampileze ca pe vacile "sfinte" 6x???:(:(
apar shi motivele pro... ???
[romanialibera.ro/a131368/amprentarea-solutia-salvarii-copiilor-disparuti.html]
Reply With Quote
Vechi 07.08.2008, 20:18:58
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt
Domnule daca este sa o iei pe aia dreapta omu nu poate avea niciodata intimitate ca oriunde ar fi , orice ar face, orice ar gandi stie Tatal,Fiul si Duhul Sfant,Dumnezeu Sfanta Treime ce face ,gandeste,vorbeste.

Acum ce facem dam in judecata Sfanta Treime ca ne incalca intimitatea?
Nu prea cred ca putem.

Acest articol al arhimandritului Mina Dobzeu este mereu actual:
http://www.nistea.com/mina_quo.htm

"Numãrul 666, semnul fiarei imprimat pe frunte - înseamnã acceptarea ideologiei comuniste, iar pe mâna dreaptã - înseamnã a actiona conform acestei ideologii. Ne suprind interpretãrile hazardate pe care le dau unii - acestui numãr, încercând sã sperie pe oameni, cã pe buletinele de identitate, sau alte acte, pe anumite produse, este imprimatã cifra "666". Acest numãr, am spus, reprezintã un cod de înregistrare, o interpretare pur simbolicã, iar încercãrile de a semãna frica în sufletele oamenilor simpli si evlaviosi sunt rãuvoitoare, cu interese obscure.

"

Chiar daca s-ar implanta un cip sa se stie unde esti cum incalca aceasta libertatea cu care ne-a inzestrat Dumnezeu?
Dragul meu, esti intr-o mare confuzie. Daca gandesti asa, inseamna ca esti in mare pericol. Oare pe timpul comunismului nu ai putut vinde si cumpara?
Reply With Quote
Vechi 08.08.2008, 15:59:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

brb... brb... deocamdata. Dar cand o sa stea ala in fata ta sa-ti aplice injectia, atunci o sa te gandesti daca e o glumita proasta sau ceva serios. Daca n-o fi prea tarziu sa mai constientizezi ceva.

Io zic sincer ca n-o sa accept asa ceva, dar sa vad cat timp o sa rabd cu foamea-n stomac.

Mai vorbim atunci, daca ii va mai fi permis acestui sait sa existe...

Reply With Quote
Vechi 08.08.2008, 17:38:04
Traditie Traditie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2006
Implicit

Ce legatura are propria intimitate cu osânda vesnica?

Oare ne pierdem mântuirea daca ni se introduce cipul?

Iar teoriile astea cu forte oculte care vor sa opreseze pe credinciosi sunt paranoice.

Singurul pericol adevarat e islamul fiindca are o înfatisare înselatoare de falsa smerenie si asceza, îi înseala pe cei care simt nevoia unei reguli religioase în viata lor. Pe cei fara repere.

Ateii occidetnali, masonii sunt niste ramoliti si prosti, nu reprezinta un pericol.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2008, 23:40:07
ciucandrei ciucandrei is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah Vezi mesajul
Oricum, topicul se refera la chip-urile, pe care mai devreme sau mai tarziu vom fi solicitati sa le acceptam. Cei "indaratnici", sau "fundamentalisti", care nu vor dori in ruptul capului sa-si puna chip, vor trebui sa-si gaseasca modalitati de supravietuire. Asa aflam de la mai multi parinti imbunatatiti, deci nu e doar o fantezie.
Dar de ce ne gandim noi ca se va pune doar pe frunte sau la mana, cum scrie in biblie, caci am auzit pe You tube, de la persoane care si-au pus sau li s-a pus fara stiinta asemenea chip, dar nu pe frunte, ci prin sinusuri direct in creier. Iar unul dintre "beneficiarii" de chipuri l-a descoperit la rontgen, nestiind ca-l are. Deci e posibil sa te duci la medicul stomatolog si sa pleci cu un chip, fara sa stii ca il ai, sau sa faci o operatie si sa ti se puna, deasemeni gratis, dar fara acordul tau.
Ma gandesc ca poate efectul chip-ului va fi asupra mainii sau a capului, metaforic vorbind, nu ca trebuie neaparat implantate acolo. In filmuletele de pe You tube chiar se vorbea despre locuri, unde pot fi implantate, si unde nu pot fi detectate cu raze rontgen.
Este inca o dovada ca raul e in crestere, dar si binele.

Nu cred ca e posibil sa iti puna cipul fara stiinta!
In Sfanta Scriptura ni se spune ca aceasta va fi o problema de acceptare libera din partea fiecarui individ,cei inselati ,vor fi cei care nu au acordat importanta acestui lucru cu toate ca au detinut informatia cu privire la ce reprezinta acest semn(cip).
Toti care nu accepta semnul vor fi prigoniti si uni dintre ei chiar ucisi devenind in acest fel martiri.

Dumnezeu sa ne ajute sa facem fata acelor vremuri!
Cu siguranta ne va ajuta daca vom avea credinta ptr. caci altfel,singuri,nu vom putea sa rezistam.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 17.11.2008, 23:51:24
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
Pai vsovi, stai asa un pic, in Biblie Sf. Apostol Ioan ne spune clar ca numarul fiarei va fi inscriptionat pe mana dreapta sau pe frunte. Asadar, nu trebuie sa luam Biblia ca atare? De ce trebuie sa interpretam noi ca intrun fel nu trebuie sa fie neaparat pe mana dreapta, ca e de ajuns sa fie un buletin de tip card pe baza de cip si alte minunatii?
Am citit de curand un articol in care Sf. Vasile cel Mare ne spune sa nu inchipuim nimic si sa nu dam alte intelesuri celor scrise in Biblie, ca cel care face asta cade in ratacire sau erezie. Adica asta a dat de inteles ca nu acel buletin ne va sterge din cartea vietii, ci chiar acel "666" care il vom primi pe mana dreapta sau pe frunte. Daca era faza cu buletinul, atunci eu cred ca Sf. Ap. Ioan scria acolo ca numarul fiarei va fi scris in actele noastre, si era de ajuns, ca doar Dumnezeu nu vrea ca noi sa fim confuzi, ci vrea sa stim exact ceea ce trebuie, fara sa dam noi intelesuri, fara sa interpretam si sa facem noi legaturi si asemanari din textul Bibliei, adica eu chiar cred ca vom fi nevoiti sa primim acel semn pe mana,la propriu, nu la figurat. Si stii de ce cred eu asta? Pentru ca buletinul este ceva in afara trupului, este un card care se poate pierde, dar un cip implantat pe unul dintr organele noastre nu se mai poate pierde si totodata se uneste cu trupul nostru, dandu-ne cu adevarat o noua identitate, aceea de insemnati fizic!

Subscriu!

Conform Bibliei semnul va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2008, 23:57:18
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur Vezi mesajul
vsovi, pai daca spui ca un singur numar de inregistrare ne inlocuieste numele si ne anuleaza botezul, atunci CNP-ul de pe buletinele actuale nu e acelasi lucru? Acest cod numeric personal care il avem cu totii, nu ne este pentru toti o noua identitate, astfel incat noi sa fi fost insemnati cu "666" inca de cand ne-am facut aceste buletine? Ca tot un numar este si asta, un numar cu care suntem toti inregistrati in baza de date a politiei. Vreau sa stiu ce parere ai despre CNP-ul depe buletinele noastre actuale.
Tocmai din acest motiv am citat din Biblie si am spus ca semnul va fi pus la propriu pe mana dreapta sau pe frunte.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dispute teologice publice ioanna Iudaismul 3 14.03.2012 19:07:07
Noi marturii supuse dreptei judecati Lucian_craciunescu Teologie si Stiinta 2 21.01.2012 16:08:20
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
cipurile si lumea crestina v.LIVIU.v Generalitati 1 22.03.2010 22:19:38
Scolile publice italiene raman fara cruci coralina Stiri, actualitati, anunturi 42 09.11.2009 11:11:05