![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O sa iau un extract de pe blogul meu. Am scris initial despre New-Age, si de ce New-Age e o falsitate infecta. Ignorati acum faptul ca postul acesta va fi bazat pe astrologie, intr-un fel.
Ce stim despre Satan, conform siteului oficial al satanismului spiritual? Stim ca numarul 666 e simbolul Varstei Varsatorului, cand "Satan va conduce din nou". Asa scrie pe site-ul lor. Mai stim ca una din zodiile caracteristice ale lui Satan este varsatorul. New Age spune: Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cand is pestii?si care ar fi argumentu ca a fost peste?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu, se zice ca pestele e primul simbol(cel primitiv) al crestinismului. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred ca New Age este tot una cu Noua Ordine Mondiala,desi unii afirma sus si tare ca acest concept va dirija lumea in acea directie.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu...cerstinii ,care in mod normal nu cred in zodii, nu si-o ales zodia Mantuitorului ca simbol
in greaca la "peste" ii zice "ihtis" daca traduci din romana in greaca "Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu Mântuitorul" si iei initialele se formeaza "ihtis" adica "peste"..de aia crestinii foloseau pestele ca simbol..pt a se recunoaste ca cred in Mantuitorul,Fiul lui Dumnezeu ,era o marturisire de credinta...asta-i explicatia..nu zodie,nu mancare,nu alte inventii...
|
|||
|
|||
![]()
My bad. Voiam doar sa scot in evidenta faptul ca 666 e legat de New-Age. Si New-Age e religia lui Satan, la fel cum e satanismul. Mai bine mor decat sa fiu condus de Antihrist (sub New-Age) si de masoni.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si ce anume mai concret te face sa spui ca New Age este o religie,cu atat mai mult ce a intunericului?Multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ambele doresc "evolutia" rasei umane. Ambele sunt conduse de masoni si satanisti. Ambele au acelasi numar, 666. Daca e sa zicem prin astrologie, satanismul da de gol New-Age-ul (am zis mai sus de ce).
Stiu ca in ortodoxism nu e acceptata astrologia (nici eu nu cred in horoscop). Dar satanistii si New-Age-rii cred. Si se dau de gol singuri. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu de unde scoti afirmatiile astea,cu atat mai putin aceste asocieri.
In alta ordine de idei...ce este rau in a evolua? |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnul crucii | Hartford | Intamplari adevarate | 10 | 29.05.2010 19:03:21 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 22:57:17 |
|