Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2009, 15:36:03
stefanx stefanx is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.01.2009
Locație: -
Religia: Alta confesiune
Implicit

O sa iau un extract de pe blogul meu. Am scris initial despre New-Age, si de ce New-Age e o falsitate infecta. Ignorati acum faptul ca postul acesta va fi bazat pe astrologie, intr-un fel.

Ce stim despre Satan, conform siteului oficial al satanismului spiritual? Stim ca numarul 666 e simbolul Varstei Varsatorului, cand "Satan va conduce din nou". Asa scrie pe site-ul lor. Mai stim ca una din zodiile caracteristice ale lui Satan este varsatorul.

New Age spune:
Citat:
În 1937 Paul le Cour definește conceptul de ‘noua erǎ a Vǎrsǎtorului, care va însemna o profundǎ transformare a valorilor umane, cu ajutorul unor mijloace spirituale.
Anul 2012 este din ce în ce mai mult interpretat ca fiind anul de început al ascensiunii omenirii. Peștele fiind simbolul primilor creștini, unii apreciazǎ cǎ noul semn Vǎrsǎtor va include spiritualitatea creștinǎ, care va cǎpǎta însǎ noi puteri, devenind plenarǎ abia sub acest nou semn.Astǎzi adepții New Age susțin pǎrerea cǎ fiecare individ, având origini divine, este chemat sǎ-și construiascǎ propriul drum spiritual, folosindu-se pentru aceasta de un patrimoniu care cuprinde orice tradiție misticǎ sau religioasǎ, aici incluzându-se și șamanismul, neopǎgânismul, cabala, ocultismul, dar mai ales folosindu-se de propria experiențǎ interioarǎ și de propriul discernǎmânt. În aceastǎ intreprindere, el poate fi ajutat de ghizi, îngeri, guru, etc. Elementul cheie al curentului New Age este trecerea omenirii din constelația Peștilor în aceea a Vǎrsǎtorului, care va însemna un mare progres spiritual.
Si acum, ce am scris eu pe blog:
Citat:
New Age zice că noua vârstă va fi Era Vărsătorului, iar satanismul spune ca 666 simbolizează Era Vărsătorului, când Satan (Antihristul) va conduce din nou lumea. Biblia confirmă asta, spune că la sfârșitul miilor de ani, Satan va fi dezlănțuit pe Pământ și va conduce lumea pentru o perioadă scurtă de timp. Suntem în era Peștilor (se crede că Iisus a fost Pește - ca zodie), era creștinismului. În 2012, se zice că va fi sfârșitul lumii. Nu prea cred asta, însă atunci va începe această “ascensiune”, va începe New Age.
Sunt de părere că deja a început, se va reconstrui templul lui Solomon, vor să încoroneze un nou mesia, Antihristul! (”Vor ieși profeți minciunoși și Iisuși falși să vă amăgească”). Numărul 666 e deja prezent în codurile de bare de pe produse. În viitor, 666 va fi necesar pentru a face cumpărături, intra în anumite zone, etc. Cei ce nu vor avea acest sigiliu pe ei, care va fi tatuat pe mâini sau frunte, pur și simplu nu vor mai avea o viață normală, vor muri de foame/sete, plata acestora necesitând numărul 666 pe ei. Nu vă lăsați tentați de minciunile New Age-ului, ca pacea universală etc. Rămâneți cu ochii deschiși.
New-Age are acelasi scop ca si satanismul. Trecerea din era pestilor (crestinism) in era varsatorului (new-age a.k.a timpul lui antihrist).
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 16:04:58
nelamuritul nelamuritul is offline
Member

Data înregistrării: 24.12.2008
Implicit

cand is pestii?si care ar fi argumentu ca a fost peste?
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 16:06:50
Junior Member

Implicit

Nu stiu, se zice ca pestele e primul simbol(cel primitiv) al crestinismului. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 16:21:50
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu cred ca New Age este tot una cu Noua Ordine Mondiala,desi unii afirma sus si tare ca acest concept va dirija lumea in acea directie.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 17:02:21
studentu's Avatar
studentu studentu is offline
Member

Data înregistrării: 30.12.2008
Implicit

nu...cerstinii ,care in mod normal nu cred in zodii, nu si-o ales zodia Mantuitorului ca simbol

in greaca la "peste" ii zice "ihtis"
daca traduci din romana in greaca "Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu Mântuitorul" si iei initialele se formeaza "ihtis" adica "peste"..de aia crestinii foloseau pestele ca simbol..pt a se recunoaste ca cred in Mantuitorul,Fiul lui Dumnezeu ,era o marturisire de credinta...asta-i explicatia..nu zodie,nu mancare,nu alte inventii...
Vechi 03.01.2009, 17:17:43
Junior Member

Implicit

My bad. Voiam doar sa scot in evidenta faptul ca 666 e legat de New-Age. Si New-Age e religia lui Satan, la fel cum e satanismul. Mai bine mor decat sa fiu condus de Antihrist (sub New-Age) si de masoni.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 17:23:19
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Si ce anume mai concret te face sa spui ca New Age este o religie,cu atat mai mult ce a intunericului?Multumesc!
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 17:37:37
Junior Member

Implicit

Ambele doresc "evolutia" rasei umane. Ambele sunt conduse de masoni si satanisti. Ambele au acelasi numar, 666. Daca e sa zicem prin astrologie, satanismul da de gol New-Age-ul (am zis mai sus de ce).

Stiu ca in ortodoxism nu e acceptata astrologia (nici eu nu cred in horoscop). Dar satanistii si New-Age-rii cred. Si se dau de gol singuri.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 17:39:34
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Nu stiu de unde scoti afirmatiile astea,cu atat mai putin aceste asocieri.
In alta ordine de idei...ce este rau in a evolua?
Reply With Quote
Vechi 03.01.2009, 17:49:48
Junior Member

Implicit

recomand:

http://www.crestinortodox.ro/Ortodox...-c142-new.html
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Semnul crucii Hartford Intamplari adevarate 10 29.05.2010 19:03:21
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Despre semnul fiarei Lory10 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 77 18.03.2010 13:53:02
Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 2 18.01.2009 22:57:17