![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Consider ca asta e singurul raspuns la topicul acesta. Asa ca sa lasam bla bla bla si sa ne vedem de intentii...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inteleg principiul de viata riguroasa insa sunt anumite puncte care depasesc o anumita arie a normalitatii si ingradesc prea mult libertatea oamenilor din punctul meu de vedere. Si, revenind la chestiunea podoabelor, atata timp cat ele sunt folosite de preoti, nu vad de ce nu ar fi acceptat sa fie folosite si de restul populatiei. Exact in acelasi scop " cu cinste si frumusete investmantati ". Unde am fost de dimineata ? Am invatat cum sa salvez oameni. :)
|
||||
|
||||
![]()
N-ai fi singura,mai avem si alti atei pe forum.
Pe mine,una,totusi ma bucura preocuparea voastra de a discuta cu noi. Si cu siguranta cred ca putem invata unii de la altii cate ceva,oricat de absurd ar parea pentru unii extremisti care se afla de o parte ori alta a baricadei. Noi,putem invata mai multe lucruri despre lumea inconjuratoare,pur materiala, de la niste oameni cerebrali si care au, poate, mai multe cunostinte in domeniul stiintei decat avem noi,iar voi puteti invata sa va deschideti sufletul (sau,poate pentru inceput sa incepeti sa ii percepeti existenta si sa intelegeti ca nu sunteti niste simpli robotei mai avansati) si sa incepeti sa priviti lumea si prin intermediul lui. Acum,revenind la tematica topicului,cred ca mirenii ar trebui sa se rezume la echilibru atat in interior,cat si in exterior: adica,nici o austeritate exagerata nu face bine in lume,dar nici excentricitatea dusa spre vulgar.Totul sa fie cu gust si in limita bunului simt! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu privesc femeia ca pe o floare. Floarea este frumoasa prin culorile ei, nu prin ceea ce adauga omul la aceste culori.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce te faci cu florile in culori fade, pe care albina nu le distinge? Sa fie ele condamnate sa nu mai fie polenizate?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, va fi cineva care va vedea culoarea ei intr-un mod mai curat(inalt) decat o vedem noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred in florile ce-si schimba culorile, nu in florile ancorate in monocolor. Macar sunt mai vesele ( asta ca sa ne adancim si mai mult in metafore ).
|
|||
|
|||
![]()
Minunat, minunat spus!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 08:59:59 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|