Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2011, 23:28:47
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Alin esti putin confuz. Dute la duhovnic daca ai si intreaba ce vrei tu sa intrebi ca eu unul nu inteleg nimic din cea ce scri.
Cat despre Iosif daca iti arat ca sunt biserici protestante care cred ca Iisus nu este Dumnezeu ce o sa mai zici? Apoi de omul eretic sa te feresti ne invata biblia! Ce lagatura este intre mamona si Dumnezeu? Ce rugaciuni sa fac eu cu cineva care nu crede in biserica apostolica si in taona hirotoniei etc etc? Cum sa ma rog cu unul care ma poate duce la amagire( de exemplu penticostalii ori se prefac cand bolborosesc ori sunt posedati acest lucru fiind aratat si de Serafim Rose). Cruce iti faci metaforic vorbind. Eu nu cred ca tu ai putea sa iti faci cruce si cred ca daca ti-ai face cruce in biserica s-ar uita lumea la tine mai rau decat daca ai fuma! In fine biserica ortodoxa nu are nevoie de rugaciunile unui eretic deoarece atunci si-ar trada crezul ei si ar deveni biserica lumeasca supusa greseli!Mai dau cateve exemple cum va place voua biblice: 2 tesaloniceni 2:15,Galateni 1:8, Matei 24:24 etc
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 23:52:19
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
ba ma uimesti ba tu nu sti nici sa mai citesti bine ori te-a orbit rautatea ba eu sunt ALIN si am numeleMihaila ce ti-e asa greu sa intelegi ca [a] de la urma e cu caciula.oare vrei sa faci bascalie de mine, mi-s om nu oama de cind viacu.da amu de ce nu imi spui cum stai cu biserica:de cite ori mergi,oare postesti oare te-ai impartasit cu sf.taine,te rogi des[macar zilnic]iti platesti sidoxia, te rogi pentru parintele duhovnic si sau cel paroh.sau tu eti cu pusul la punct si esti unul dintre ateii ce vegeteaza pe acest forum si se hranesc cu nervi nostri.eu nu cer nimic nimanui nici preotilor sa slujesca lui buda cum numai tu poti gindi.cind spuneam ca cei multi nu inseamna si buni ma refeream la gloata penticostala ce nu erau de acord cu facutul crucii de catre pustan.nici ei nu au toti ochelarii vopsiti.
oare tu crezi in Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 00:16:37
Nicu5166's Avatar
Nicu5166 Nicu5166 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Bihor
Religia: Ortodox
Implicit

...Fratilor nu va mai certati ! Ce e atat de greu aici ?Lucrurile sant simple ,pomul se cunoaste dupa roade .Cel care umple Sfanta Biserica cu sectari este orice vreti voi numai preot adevarat , nu .Dumnezeu sa ma ierte ca e totusi preot si nu imi este ingaduit sa fac asta !...Totusi ce are in comun Parintele Pomohaci cu Parintele Arsenie Boca ,cu Parintele Arsenie Papacioc ,cu Parintele Teofil Paraian sau cu alti parinti adevarati ai Bisericii Ortodoxe ???
...Totusi ca sa va luminati in aceasta privinta va recomand cu caldura sa cititi scrierile Parintelui Arsenie Boca !...si pana atunci va pot da cateva citate :
... ,,sectele sant proorocul mincinos''
...,,eu va cunosc pe voi caci aveti pecetea satanei pe frunte si va arat cu degetul ''
...,,daca nu cred in Iisus Hristos,in Maica Domnului si in Sfanta Cruce,vor merge in iad cu
Biblia in mana ''
,, Vine timpul, si e foarte aproape ,cand toti preotii vor repara bisericile ,iar alti vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intrinsele.Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii,care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor,mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va dispare, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta .Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui.Cine are minte sa ia aminte . ''
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 07:30:36
Senior Member

Implicit

Pana acum aveam deobicei parte de niste oameni pacaliti, acum avem parte de niste oameni care se prefac ortodcsi dar sun sectari! Eu asa vad lucrurile. Ai dreptate Nicu ca acest preot umple biserica de sectari si sa sti ca ei neoprotestantii nu isi fac cruce. In afara de Pustan nimeni de la ei nu si-a mai facut cruce! Dar lor le place sa traiasca in amageala si se amagesc mereu. Alin se da ortodox dar ii apararea unui eretic dar ia apararea si unui preot care greeseste.Alin intreaba-ti duhovnicul despre rugaciunea impreuna cu ereticii ce parere are! Nu vreau sa treci in tabara cealalta din cauza mea daca esti ortodox si asculti de mai marii tai intreaba-i. Iar daca te-am suparat cu ceva nu am facut-o cu intentie ci doar ca sa te trezesc.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 07:35:26
Senior Member

Implicit

Nu am citit ce a scris Nicu in totalitate cand am scris prima postare dar am recitit si m-a uimit ceva. Parintele Boca spune despre semnul satanei ca il poate vedea! Iata i-am zis unui penticostal. Mergi cu mine la o manastire ne aratam in fata unui monah dupa care il punem pe alt monah sa il intrebe pe primul monah care din cei doi este sectar. Ca pacatosi probabil suntem amandoi.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 09:11:53
Silencer Silencer is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2008
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Silencer
Implicit

Am ramas shocat dupa ce am clipul vazut pe youtube... Pustan vorbeste, iar preotul sta in spate si plinge ?

Last edited by Silencer; 20.01.2011 at 09:15:53.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 11:36:28
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Pana acum aveam deobicei parte de niste oameni pacaliti, acum avem parte de niste oameni care se prefac ortodcsi dar sun sectari! Eu asa vad lucrurile. Ai dreptate Nicu ca acest preot umple biserica de sectari si sa sti ca ei neoprotestantii nu isi fac cruce. In afara de Pustan nimeni de la ei nu si-a mai facut cruce! Dar lor le place sa traiasca in amageala si se amagesc mereu. Alin se da ortodox dar ii apararea unui eretic dar ia apararea si unui preot care greeseste.Alin intreaba-ti duhovnicul despre rugaciunea impreuna cu ereticii ce parere are! Nu vreau sa treci in tabara cealalta din cauza mea daca esti ortodox si asculti de mai marii tai intreaba-i. Iar daca te-am suparat cu ceva nu am facut-o cu intentie ci doar ca sa te trezesc.
tu de vrei sa ma trezesti sa ma trzesti cu exemplu vietii tale,si poti sa te linistesti ca sunt ortodox de la botez,peste sectari am trecut demult cu tavalugul,nu ai inteles esenta:daca vine sectarul in biserica si isi face cruce este un semn de inceput bun si o mai spun si altii ca avem nevoie de o prenoire spirituala, care probabil prin exemplul NOSTRU sa faca sa mai dispara sectarii ce se vor transforma in oameni noi spirituali.e o munca grea si extrem de periculoasa dar merita.faptul ca in citeva biserici mari din rusia cea ortodoxa au fost pastori din america predicind imbracati in odajdii preotesti primite de la acei preoti ce parere ai?,si si-au facut cruce de nenumarate ori cum nu si-au facut in viata lor.de ti-e rusine sa iti scoti adevarata fata la lumina ceia ce te-am intrebat mai sus, fa-o pe privat sa stiu si eu cu cine descarc acumulatorul,daca ai curaj, de nu duteeeee!!!,cu vrajelile tale.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 11:41:05
Senior Member

Implicit

Preotu acela e un screlozat care este invinuit de catre unii oameni care il cunosc ca ghiceste in cartea Sfanta si ca a castigat sume enorme din astfel de ghicituri. Credinciosii sunt cred facand parte din Oastea Domnului sau probabil ca sunt niste penticostali veniti cu autocarul. Cat despre Oastea Domnului ea ar trebui la prima vedere exclusa din biserica ortodoxa dar sa nu ne pripim. Acolo sunt inca oameni care au parte de liturghie si de Sfintele Taine!
Cat despre Alin a ajuns acest om sa se citeze pe el. Draga Alin uite aici un ortodox care si-a dat seama imediat ca e ceva necurat la mijloc cu acest preot! Acest preot decazut deoarece dupa cate stiu eu preotul nu are voie sa cante muzica populara si mai ales in public!
Alin esti foarte greoi in cea ce spui si nu inteleg prea multe din ce zici. Reanoire spirituala? Alo trezeste-te! Sunt in vremurile din urma si de aceea acest atac sectar fatis! Totusi biserica este condusa de Dumnezeu si nu are nevoie de apararea oamenilor! Acei preoti rusi care au facut ce ai spus tu probabil ca sunt ca niste fosti preoti securisti care au in gand nu pre Domnul ci pre prea iubitul ban! Adica au primit bani de la acei pastori ! Si atunci ne aducem aminte de lupul care se imbraca in haina ciobanului incercand sa momeasca oile! Bravo tie daca exemplu dat este adevarat sa vada si protestantii ca au inceput sa confirme biblia si nu numai: Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!Fapte 20:29. Caci eu stiu aceasta, ca dupa plecarea mea vor intra, intre voi, lupi ingrozitori, care nu vor cruta turma.

Last edited by bairstow; 20.01.2011 at 11:48:50.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 11:46:07
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nicu5166 Vezi mesajul
...Fratilor nu va mai certati ! Ce e atat de greu aici ?Lucrurile sant simple ,pomul se cunoaste dupa roade .Cel care umple Sfanta Biserica cu sectari este orice vreti voi numai preot adevarat , nu .Dumnezeu sa ma ierte ca e totusi preot si nu imi este ingaduit sa fac asta !...Totusi ce are in comun Parintele Pomohaci cu Parintele Arsenie Boca ,cu Parintele Arsenie Papacioc ,cu Parintele Teofil Paraian sau cu alti parinti adevarati ai Bisericii Ortodoxe ???
...Totusi ca sa va luminati in aceasta privinta va recomand cu caldura sa cititi scrierile Parintelui Arsenie Boca !...si pana atunci va pot da cateva citate :
... ,,sectele sant proorocul mincinos''
...,,eu va cunosc pe voi caci aveti pecetea satanei pe frunte si va arat cu degetul ''
...,,daca nu cred in Iisus Hristos,in Maica Domnului si in Sfanta Cruce,vor merge in iad cu
Biblia in mana ''
,, Vine timpul, si e foarte aproape ,cand toti preotii vor repara bisericile ,iar alti vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intrinsele.Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii,care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor,mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va dispare, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta .Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui.Cine are minte sa ia aminte . ''
eu am evlavie la Parintele Arsenie Boca si i-am citit tot ce am putut din scrierile sale,am fost la mormintul lui si mam rugat,de asemenea am fost la hramul manastirii Prislop unde s-a simtit prezenta sfintiei sale.tu ai fost vriodata?,credinta tre sa fie lucratoare sa pui in practica ce sti altfel vor ramine la stadiu de vorbe.nu stiu eu,tu sti in ce stadiu esti.
Reply With Quote
Vechi 20.01.2011, 11:53:02
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul
Am ramas shocat dupa ce am clipul vazut pe youtube... Pustan vorbeste, iar preotul sta in spate si plinge ?
tu ai plins vrio-data in fata lui Dumnezeu? i-ai simtit prezenta in viata ta?i-ai multumit pentru harul prezent, stiind ca esti un pacatos si nu-l meriti?.de nu ai trait asemenea momente ar fi vremea sa iti pui serios un semn de intrebare:Doamne oare ce-i cu mine?.

Last edited by mihaila_alin; 20.01.2011 at 12:24:33.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cristian Pomohaci si Vasile Marcus ,ce parere aveti despre muzica lor? tigerAvalo9 Generalitati 53 30.08.2017 11:36:24
Despre parintele Cristian Pomohaci mela me Generalitati 85 30.04.2013 18:51:43
A murit Cristian Paturca antiecumenism Generalitati 43 26.01.2011 20:26:11
Cristian Pomohaci maxx2000ro Generalitati 14 05.05.2010 13:54:24
Cristian pomohaci catalinabalhui Stiri, actualitati, anunturi 2 20.07.2009 19:32:37