![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copilul mic trebuie sa inceapa sa socializeze sa se obisnuiasca cu rutine impuse de o cresa, disciplina, pedagogie, de cei care-i spun NU!, de cei de virsta lui cu care interactioneaza, IMBRINCEALA FIIND FOARTE IMPORTANTA, asa cum am crescut noi. Visam cu totii la mitul femeii de la tara care ar sta cu copiii acasa. Multi banuiesc ca nu au mai fost pe la tara demult ca sa vada cit petrece femeia cu copilul cind treburile ei in ograda incep la 5 dimineata si se termina la 6-7 seara. Eu sunt de acord sa tii copilul pe aproape (daca se poate) infasat, pe linga corp in timp ce faci treaba , dar cite femei pot aceasta performanta. Am vazut in tarile latine, Mexic, cum femeile munceau, vindeau , serveau, preparau tortillia cu copii agatati de ele permanent sau cu copilasi pe linga ea care NU SUFLAU NICI UN CUVINTEL sa le deranjeze cu ceva, pregatiti intru-totul pentru o viata de munca continua!..asa DA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da, m-a pufnit rasul...pe la televizor , prin Africa sau prin Kamerun am mai vazut si asa ceva, dar, poate ca acel copil agatat de mama nici nu avea vlaga sa mai spuna ceva.
Eu nu prea am vazut copil care sa nu spuna " un cuvintel ", decat atunci cand doarme. Al meu, cel putin, trancaneste ca o moara hodorogita, iar cand ma vede si mai ocupata sau cand stau de vorba cu cineva, nici atat nu ma lasa. Mie mi-e drag cand vorbeste mult, mai ales ca stalceste ceva cuvintele si parca-i ies de ingeras, insa uneori ma enerveaza de nu mai pot cand apare printre oamenii mari si pana nu se impune, nu se lasa.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 28.05.2010 at 20:57:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Da...
Eu l-am purtat pe al meu asa 6 luni; la inceput nu vroia nici sa doarma altfel ziua :-( Ideea este ca este un lucru foarte bun sa stea mama cu copilul cat poate si sa-i dea toata afectiunea (inclusiv in acest mod), insa si eu cred ca Andrei ca este buine pentru el si sa vada alti copii si sa se obisnuiasca si cu alt mediu, de mic. Asa era si pe vremuri cand erau familii mari (nu numai fratii, dar si verii etc) in aceeasi casa. Iar mama daca are o meserie este totusi pacat sa renunte la ea. Nu numai financiar. Cred ca le putem impaca pe toate daca ne straduim.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte daca le-ai vedea fetele linistite, ridate de munca si soare ale acestor maiase, toltece si zapotece( deseori de 1,20m inaltime ca pers.adulte) ai vedea o cu totul alta poveste decit ce va imaginati voi fetele. Astia sunt oameni simpli saraci lipiti pamintului dar cu multa intelepciune nativa, iar copilasii cind te uiti la ei( si am facut-o timp indelungat) sunt parca la fel de intelepti si pregatiti de viata grea care ii asteapta...si chiar sunt foarte linistiti. Aveti dreptate ca poate si din faptul ca maninca numai mamaliga uscata cu sos de ardei iute, nu chiftele si dulcegarii sunt lihniti si mai tacuti. Viata i-a invatat ca energia personala trebuie conservata! Last edited by andreicozia; 29.05.2010 at 01:57:12. |
|
||||
|
||||
![]()
...Sanatatea, familia, cariera...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Da, sigur, sunt impresionant. Dra noi avem alt stil de viata.. Eu am incercat sa tin copilul aproape zi si noapte lipit de mine dar am clacat psihic si fizic dupa trei luni. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ofemeie crestina cu adevarat si in adevaratul sens ,sunt convinsa ca poate sa imbine aceste doua lucruri cu succes incit nimeni sa nu aibe de suferit.Doamne Ajuta
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Portret de femeie | Pelerin spre Rasarit | Despre Sfanta Scriptura | 7 | 03.10.2014 10:39:39 |
Familie vs Cariera | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 19 | 25.11.2013 18:52:31 |
femeia si cariera | romandragut | Generalitati | 65 | 25.11.2013 08:03:15 |
O femeie fara studii, mama a trei copii, ar dori un loc modest de munca. | sunsray | Umanitare | 8 | 13.02.2012 12:23:15 |
Vocatia si cariera crestinului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 21.01.2011 15:53:10 |
|