![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ca sa nu pierd timpul degeaba...
|
|
||||
|
||||
![]()
Te-am intrebat ceva si nu mi-ai raspuns.
|
|
|||
|
|||
![]()
orice tacere inseamna un raspuns...
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc foarte mult, pentru aceste raspunsuri coerente.
|
|
|||
|
|||
![]()
decat sa port cu tine o discutie in contradictoriu, mai bine ma rog pentru luminarea mintii noastre... si in felul acesta suntem amandoi mai avantajati... nu crezi?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-am rugat si eu intr-un timp. Destul de mult. Si nu mi-a raspuns nimeni, nu m-a auzit nimeni. Dar ... poate ai tu mai mult succes. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nici eu nu am primit raspuns la unele rugaciuni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa deznadajduiesc...poate nu m-am rugat cu suficienta tarie, poate am rostit o poezie si nu o rugaciune, poate Dumnezeu are alte planuri cu mine, poate ceea ce am cerut eu in rugaciuni nu mi era de folos... concluzia, nu-i este dat omului a cunoaste judecatile lui Dumnezeu..
nu degeaba a zis Domnul Iisus Hristos : " ... fara Mine nu puteti face nimic..." Pune-L pe Dumnezeu inainte de toate si e imposibil sa nu observi o schimbare in bine... Stiu ca Dumnezeu, pentru a-ti arata tie ca El exista, nu va sta degeaba in privinta asta... dar, pentru a castiga la loterie, trebuie sa si joci.. in alta oridine de idei, cum spun Sfintii Parinti, "daca omul face un pas catre Dumnezeu, Dumnezeu face o mie de pasi catre om.." trebuie doar sa ti doresti sa te ajute Dumnezeu... |
|
|||
|
|||
![]()
pe scurt, ateul traieste o viata necenzurata
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un ateu nu este dumnezeul propriei existente pentru ca nu isi duce existenta singur ci in relatie sociala cu restul lumii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ateismul e sexy | Bast-et | Generalitati | 32 | 20.09.2010 19:17:53 |
De ce dragostea este un acziune "murdara" pentru religie? | KittyNou | Generalitati | 27 | 14.06.2010 18:14:36 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|